Sanoinko mä jo, että meillä oli keskiviikkona hyvät bileet? No sanon silti vielä kerran kera kuvien. Useimmiten sitä tulee käytyä kemuissa siten, että on itse kameran takana eikä itse juurikaan ikuistu valokuviin.Tällä kertaa oli kuitenkin toisin, kun loistava kollegani Heli Hirvelä oli tallentamassa illan tunnelmaa. Ja voi kuulkaa millaisiin kuviin sitä itse siiten päätyikin.. :D

amo5

Tunnelma oli koko illan ajan todella rento ja hyväntuulinen. Paikalle oli kutsuttu hyviä bloggaajaystäviämme sekä yhteistyökumppaneitamme. Juhlapaikkana toimi Pohjoisesplaanadilla sijaitseva Aschan Café Jugend. Näistä kuvista välittyy mielestäni hienosti paikan kauneus ja juhlien lämmin fiilis. Ja tuo ekan kollaasin vasemman yläreunan kuva Jonnasta on joku ihanin otos ikinä!

amo7

Rakas Iinuska toivotti vieraat tervetulleeksi ja kertoi vieraille miten Re:fashion oikein sai alkunsa. Mua liikutti hirmuisesti, että jännityksensä vuoksi Iina puhui suurimmaksi osaksi mua katselle, jotta sai fiiliksen, että puhuu vain hyvälle ystävälle eikä isolle joukolle. Sain myös meikäläistä herkistäneet kiitokset siitä, että olen ollut kuulema niin isona tukena Iinalle hänen lähtiessään toteuttamaan tätä unelmaansa. Voi niisk! Oon otettu.

amo3

Oli ihan huippua tavata monia sellaisia ihmisiä joiden kanssa on kyllä saattanut sähköposteilla paljonkin, mutta nyt nämä yhteistyöihmiset saivat kasvoja.

Hieman muuten rakastan noita Zaran korkkarikaunokaisia! Näyttävät näissä kuvissakin ihan uskomattoman makeilta.

amo6

Illan esiintyjänä loisti Krista Siegfrids, joka esiintyi akustisesti sekä omia biisejään, että muutaman coverin. Itselleni ei oikein euroviisuissa kuultu Ding Dong uponnut, mutta näin rauhallisemmissa fiiliksissä Krista kuulosti todella mahtavalta.

amo4

Alkuun tarjoiltujen Martinin sponsoroimien drinkkien jälkeen lasit täyttyivät viinillä. Valkoviini oli niin hyvää, että harmittaa, etten muistanut kysyä mitä se oikein oli.

Ylläolevan kollaasin oikeassa alareunassa näkyy muuten kemujen ehdottomasti huikeimmat viikset. Mimmi näytti itse kasaamissaan viiksissä jotenkin ihan pirun kuumalta.

amo1

Ja sitten hieman loppuillan tunnelmia pienen viinibaarin puolelta.. Nää on niitä kuvia joiden vuoksi bileissä kuuluu olla paikalla valokuvaaja.

Eräs herra joraili ihan yksikseen ysäri-soittolistan tahtiin, joten päätin liittyä seuraan ja siitä on muistona mm. yllä olevat hieman hämmentävätkin kuvat, mutta sen lisäksi Joanna yllätti lähettämällä minulle eilen videon aiheesta. Ai, että. No, oon niin monien bileiden jälkeen harmitellut, etten itse oo ikuistunut mihinkään kuviin, joten nyt saan olla tyytyväinen.

amo2

Illan aikalailla viimeiset Helin ikuistamat hetket olivat nämä missä vaarallinen hapsukostaja vaanii pahaa aavistamatonta Private Blend -blogin Mikkoa ja heittää tappavat hapsunsa puolustuskyvyttömän uhrinsa niskaan. Näiden kuvien jälkeen kuvaaja totesi, että nyt on ehkä oikea aika hänen poistua paikalta.

Oli kivaa. Mulla ainakin. Ja monella muullakin kuulema. Tosta mun uhrista en oo ihan varma.

Kommentit (2)

JennL
3/2 | 

Käkätin tota alimmaista kuvaa katsellessani ja kuvatekstiä lukiessani niin kovaa aamukahvia juodessani, että lapsetkin tulivat katselemaan mitä äiti nauraa vedet silmissä :D Kiitoksia!

4/2 | 

Onneksi Heli oli vielä paikalla, legendaarisia otoksia! Mahtavuutta! Kiitos vielä hauskoista hetkistä :) Katsos siitä on aikaa, kun olen viimeksi joutunut/päässyt naisen saalistamaksi ;) Sinä tavallaan veit minun poikuuden ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram