Tässäpä taas vaihteeksi yksi asu, jossa on oikeastaan liikaa kaikkea, mutta siitä huolimatta se oli jotenkin kiva. Kotioloissa ei tällaista hässäkkää kenties olisi päälle päätynyt, mutta matkalaukkuelämä aina toisinaan tuo eteen tilanteita joissa pitää vaan kiskoa päälle se mitä sattuu olemaan ja päättää tykätä siitä mitä peilistä näkyy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perjantaina hengasin Helsingissä tällaisissa vetimissä. On huivii, printtihousuu, takissa "timantteja" ja tossuissa paljetteja. Jos joku olis näyttänyt mulle tän kuvan tulevaisuudesta joskus vaikka 3-4 vuotta sitten, kun kaikki oli aina päästä varpaisiin lähinnä mustaa, olisin varmaan pissannut järkytyksestä alleni. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En pidemmän päälle pystynyt vastustamaan Vagabondien paljettitossukoiden kutsua ja sorruin niitä sovittamaan. Virhe. Tai no, en mä tiedä onko se virhe, jos hankkii tulevan kesän lempikengät.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

housut-Vero Moda (saatu)/pusero-Zizzi/takki-H&M/huivi-Beck Söndergaard (saatu)/kengät Vagabond

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen uusi suosikki on nuo jo edelisessäkin postauksessa nähdyt Vero Modan housut, jotka sain viime viikolla Bestsellerin pressipäivästä. Epäilin kyllä ensi, että eihän tuollaiset vertsun L-koon housut mun päälle hievahtaiskaan, mut vielä mitä, ne on kuulkaa varsin huiput! Ja niissä on tullutkin jo hengattua monta päivää. Eilen niissä tuli myös rymyttyä märällä golf-kentällä (olin töissä, en uutta lajia kokeilemassa), joten polvissa on ehkä ministi ruohonvihreää. Ounouuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bongasin perjantaina myös ekan leppiksen tänä keväänä. Iina otti myös hänestä asukuvan. Aika makee toi punainen takki.

Kommentit (6)

nasu86
1/6 | 

juurikin nuo housut ja kengät on minunkin suosikit :) kiva asu vaikka onkin paljon kaikkea!

B
3/6 | 

Ihanat housut! Tahtoo! Leppiksellä kieltämättä cool asu - pilkuthan ovat aina

muodissa! ; )

nää housut on kyllä ihan sairaan mukavat, joten uskallan suositella! Hintaa oli muistaakseni 39,95... tai 29,95.. en mee ihan takuuseen tästä..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram