Muistatte ehkä. kun mietin muutama postaus sitten, että kuvakollaasit vois olla hyvä apu matkalaukkua reissuille pakatessa. Että hyväksi havaitut ja käyttöön päässeet "palapelit" olisi hyvä tallettaa seuraavia pakkauskriisejä ajatellen. No, ajattelin sitten aloittaa näiden muistiinpanojen tekemisen ja kasasin Polyvoressa kollaasin samankaltaisilla vaatteilla ja asusteilla jotka löytyivät laukustani Wienin reissulla.

Travelling light

 

Jos haluat nähdä kollaasin tuotteiden tiedot (merkin ja myyntipaikan), niin tsekkaa ne mun Polyvoresta.

 

En tiedä miksi en ole tätä pakkauskollaasien tekemisen hienoutta ennen tajunnut, sillä olen harrastanut tätä samaa asiaa ihan paperille kirjoittamalla. Siinä vaiheessa, kun olisi jo pitänyt paiskoa kamoja kassiin, olen minä usein vasta maannut sohvalla kynän ja muistivihon kanssa ja listannut vaatteita joita aion pakata sitten kun siihen saakka pääsen. Koska olen yrittänyt miettiä vaatteiden yhteensopivuutta toistensa kanssa on vihossa listan perässä sitten ollut esimerkiksi tällaisia yhtälöitä:  "nahkah.+raitapaita+nanso+pun.nilk.+pun.leo", "paljetti+kaiio+pun.nilk.+pieces pussukka". Ota noista nyt sitten erkkikään loppupeleissä selvää, joten mitä jos pistäis saman visuaalisiksi ärsykkeiksi!
Elikkäs näin:
pakkaaminen
Postauksissa reissun asuja on näkynyt jo lentoasu TÄÄLLÄ, ilta-asu TÄÄLLÄ ja joku muuten vaan kokonaisuus TÄÄLLÄ.

 

Tommi tuossa just tuskailee, että ei kiinnostais kuulema laukun pakkaus työviikkoa varten. Koitin sitten ehdotella kivaa kollaasileikkiä hänellekin. Vois olla Tommi telineasentajan asukollaasit aika mielenkiintoisia työhaalareineen ja tennissukkineen. :D

 

Itselläni tämän päivän pakkaustuskailut liittyi äsken paperiin käärimääni viimeiseen Joulupuu-lahjaan, jonka kävin anopin puolesta hankkimassa. Mä vaan olen ihan poropeukalo noiden lahjojen käärimisen kanssa. Meni hermo siinä räpeltäessä. Olis kannattanut sittenkin jonottaa siihen jalkapallojunnujen paketointipisteelle, niin ois päässyt ehkä vähemmällä korvien savuamisella. En aio enää hankkia lahjoja. Tai jos jonkun hankinkin (kummilapsosille on sentään hankittava), niin se on sitten tuo meidän talouden herra paketointimaisteri, joka sen teipin ja nauhojen kanssa painii.

 

Mites teillä sujuu pakkaushommat? (laukkujen tai lahjojen :D) Listoja, kollaaseja? Aina mukana vain tarpeelliset vai kuus kiloa ylimääräistä?

Kommentit (2)

3/2 | 

Ihan kohtuullisen kivasti mukana reissussa on olleet ne tärkeät ja oleelliset jutut, mutta se, miten ne on laukkuun päätynyt onkin eri juttu. Mä teen kaiken ilemisesti tosi hankalasti. Heitän kaikki mahdlliset vaate-ehdokkaat eteiseen rekkien, tuolien ja ovien päälle. Sitten alkaa sen päivänen sovitusrumba. Aikaa menee noin 16 tuntia(no joo, liiottelin vähän) ja lopputulos on kasa vaatteita jotka sopii ihan ok yhteen. Ja pakko vielä tarkentaa, että kyse on lähinnä bikineistä, topeista, huitulapaidoista ja hameista. Eli ei ihan rakettitiedettä. Mutta mun reissut suuntautuu yleensä alueelle, jossa ne huitulavaatteetkin on liikaa kuumuuden ja kosteuden vuoksi. Jos lähtisin kaupunkilomalle, olisin varmaan ihan hukassa :D

Haituva
4/2 | 

Mä olen listaihminen. Pakkauslistoja on koneella tallessa useita erilaisista kohteista ja oletetuista sääoloista. Niissä on jopa tieto siitä, mitä toin koskemattomana takaisin. Vähitellen tavara-armada on keventynyt ja alan olla tyytyväinen siihen, mitä laukussa mukanani kannan.

Kieltämättä kollaasi ei olisi huono ajatus, ei vain ole koskaan tullut tehtyä sellaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram