Tyyliä metsästämässä blogin puolelta tutut asukuvat ovat nyt myös täällä Rapakunnossa! Tuli nimittäin tänään kuvattua päivän sporttivaatekerta ihan kunnolla, sillä käytin näissäkin kuvissa näkyviä Adidaksen trikoita ensin aamupäivällä ihan arkiasussa asioidessani kaupungilla ja myöhemmin jatkoin samoissa pöksyissä vielä lenkille. (vuorossa oli juoksukoulun kakkospäivän kävelylenkki)

Tässä siis päivän lenkkikamppeet. Trikoiden ympärille kasattu ns. normivaatekerta sitten huomenna Tyyliä metsästämässä -blogin puolella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

trikoot-Adidas/lenkkarit-Reebok/urheilurintsikat-Swegmark/toppi ja huppari -Puma

Se on hauskaa miten tuokin hupparin alta pilkottava toppi on väriltään sellainen, etä en ikimaailmassa pistäisi väriä päälleni missään normivaatteissa, mutta urheiluvaatteissa kaikki pinkit ja violetit ja vaikka neonoranssi ovat mun mielestä aivan ihania. Urheilutrikoissa mä tykkään tällä hetkellä kaikista kuviollisista pöksyistä ja mieluiten vielä täyspitkänä.

Suurin osa mun urheiluvaatteista on perinteisten sporttimerkkien kuten Adidaksen, Reebokin, Puman ja Niken, mutta mä olen hankkinut ne kaikki aina jostain alennusmyynneistä. Noistakin Adidaksen pöksyistä maksoin Elloksen alen alessa n. 11 € ja Reebokin lenkkarit metsästin samasta paikasta reilulla kolmellakympillä. Ostan siis merkkejä, mutta maksan markettihintoja. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka Pori oli eilen kuulema Suomen lämpimin paikka, niin ei siellä sentään ihan trikoohupparilla vielä tarjennut, joten ulkoillessa oli vielä ohut ulkoilutakki. Mutta melko vähäiset vaatteet edelleen ajatellen, että nyt on vielä helmikuu! Mutta kyllä vaan tarkeni enemmän kuin hyvin.

Ainakin itselleni kivan näköiset vaatteet on liikkuessa tärkeitä. Kun se sporttaamaan lähteminen on muutenkin ainakin nyt toistaiseksi melko tahamaista, niin ei sitä fiilistä kyllä yhtään nostais jotkut virttyneet verkkarit. Mutta etenkin tuollaiset törkeen siistit trikoot ja herkullisen väriset kengät houkuttelevat pukeutumaan niihin ja liikkumaan lähtö muuttuu edes astetta vähemmän liisteriksi.

Eli sporttiset on kuteet, vaikka ämmä niiden sisällä on vielä ihan rapakunnossa.

 

Kommentit (6)

Mi
7/6 | 

Mistä tuo punainen takki on? Tämäkin pullero tarvitsis ulkoilutakin jos se tsemppais ulkoilemaan.

Näytät iloiselta ja hieman hoikistuneelta näissä kuvissa :)

8/6 | 

sen takia en sitä tuohon postaukseen merkinnytkään, kun mä en oo yhtään varma mistä oon takin hankkinut.. Ehkä Top Sportista... se on ihan sika vanha ja merkki ihan joku nevöhöörd True Classics. Mutta vinkkinä voisin sanoa, että Ellokselta löytyy aika hyvä valikoima ulkoilu- ja sporttikamppeita myös meille pulleroille passeleissa koissa. Esimerkiksi Áhkká-merkin vaatteissa kokoja 60 saakka. Itselläni on sellainen hieman sadetta kestävä Áhkkán tuuliasu ja oon ollut tyytyväinen.

10/6 | 

ullakko osoittautui aika makeaksi kuvauspaikaksi! Ja uuden kameran langattomat toiminnot antavat ihan uusia mahdollisuuksia itsensä kuvaamiseen. :)

Myy
12/6 | 

Hei! Ihana nähdä miten hyvinvoivan, energisen ja liikunnallisen näköinen olet näissä kuvissa! Ja onko se hyvien urheiluvaatteiden tuomaa illuusiota, vai onko hyvinvoinnin ja liikunnan riemun etsinnän lomassa sinulla myös hieman olemus kaventunut? :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram