Jipii, saavuin tänään päivällä kotikotiin Kainuuseen ja edessä on melkein viikon "loma". Lainausmerkit siksi, että muutamia duunijuttujakin joudun kyllä hoitamaan, kuvankäsittelyä, laskutusta sun muuta, mutta saan siis olla ihan yhdessä paikassa ilman aikataulutettuja työpäiviä.

Kuten olen jo joskus aiemminkin maininnut, niin me ollan mun äidin kanssa aika saman kokoisia ja vaatteet kulkee meidän välillä usein vaihtokauppameiningillä. Jos huomaa jonkin ostoksen itselle hudiksi, kysellään ensimmäisenä toisiltamme oisko sillä toiselle käyttöä. Tänäänkin on jo ehditty tehdä vaatevaihtoa, sillä toin mammalle muutama vuosi sitten ostamani kukkapöksyt ja sain häneltä Italiasta pari viikkoa ostamansa t-paidan. Itselleen äiti oli sen siis ostanut, mutta koska lapsi siihen ihastui, niin mamma siitä luopui.

Mutsi kiskaisi minun tuomat kukkapöksyt jalkaan ja minä halusin hänet tietenkin heti ikuistaa, joten tänään asukuvissa mamma!

housut-KjBrand/pellavapaita-Marks & Spencer/kashmirneuletakki-Peter Hahn/kengät-Remonte/kaulakoru Snö of Sweden

Jos näyttää pusero ja neuletakki jotenkin tutuilta, niin itsellänihän on tuo sama M&S:n paita valkoisena ja tuota Peter Hahnin neuletakkiakin olen ehtinyt vuosien aikana omistaa parikin kappaletta. Jos edullinen kashmirneuletakki kiinnostelee, niin kannattaa vilkaista, nyt näyttäis olevan tarjolla kaikkia kesäisiä värejä.

Ihanat korallin väriset pehmeät nahkatossut löytyivät maaliskuussa meidän yhteisellä Tallinnan reissullamme. Samasta Salamanderin liikkeestä missä minun kohtalokseni koituivat nämä nilkkurit. Mamma osasi raportoida, että samoja kenkiä eri väreissä on näkynyt myös Sokoksen valikoimissa.

Äiti on aina ollut suuri korujen ystävä, jolle ilman sormuksia ja korviksia kotoa lähteminen tuntuu siltä kuin lähtisi alasti. On joskus käännytty jopa risteyksestä takas kotia hakemaan mammalle helyjä.

Tänään korvissa, ranteissa ja sormissa kokoelma Italian matkojen hankintoja eri vuosilta ja kaulassa Snö of Swedenin helmet.

Vaikka nyt omasta tiimistä huutelenkin, niin täytyy sanoa, että kohtuullisen sähäkkä ja tyylikäs leidi muutamaa vuotta vajaa seittämänkymppiseksi!

Kommentit (15)

Forkkis
16/15 | 

Wow! Ihanaa, että äitisi pukeutuu noin rohkeasti! Ihanan värikästä ja oman tyylistä, koruja myöten. Sieltä se sinunkin kauneudentajusi puskee, geeneistä. 😀

leenuli
18/15 | 

Tyylikäs,nuorekas ja kaunis Äiti ! Äidit on vaan niin ihania <3

Haituva
19/15 | 

Sähäkät pöksyt. Tyyli sopii äidillesi erittäin hyvin. Hänhän aivan loistaa ja sädehtii näissä kuvissa.

saara
20/15 | 

Tyylikäs nainen, erityisesti tuo persikkainen paita on hieno.

Vierailija
21/15 | 

Äitisi ei ole "kohtuullisen sähäkkä ja tyylikäs leidi" vaan todella sähäkkä ja tyylikäs. Yritetään perässä!

Tarja
22/15 | 

Erittäin tyylikäs ja sähäkkä äiti!! Terveisiä Kainuuseen ja ihanaa viikonloppua!

Vierailija
23/15 | 

Tetkö voisi kutsua äitiäsi äidiksi etkä mutsiksi, minusta halventava sana.

Veeran mutsi
24/15 | 

Minulle mutsi on yksi niistä hellittelynimistä joita lapset, lapsenlapset ja muut läheiset minusta käyttävät.

Veera
Liittynyt2.9.2015
25/15 | 

No, äidille puhuessani hän on aina äiti tai mamma, mutta tällaisessa blogitekstissä jossa ei halua toistaa koko ajan samaa sanaa, niin mutsi mahtuu sekaan oikein hyvin.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

atomi
26/15 | 

Oi tyylikäs äiti sinulla, eikä ole omena kauas puusta vierinyt :) Minäkin vaihtelen aikuisten tyttärieni kanssa vaatteita, se on tosi kätevää ja saa testata jotain sellaista, mitä ei itse ostaisi. Winwin kaikille!

Sariska
27/15 | 

Ihanan klassisen tyylikäs äiti sulla :)

Marjukka
28/15 | 

Todella tyylikästä, äitisi myös poseeraa hyvin luontevasti. Onpa virkistävää nähdä iäkkäämpiäkin ihmisiä muotipostauksissa.

HannaK
29/15 | 

Kuvia katsoessa tulee väkisinkin mieleen, että olisinpa itse tuon ikäisenä noin häikäisevän kaunis ja tyylikäs. Eikä ole vaikea arvata mistä olet saanut ton sun ihanan elämänasenteesi. Äitisi on varmasti huipputyyyppi 😊. Iloista kesää teille molemmille mimmeille!

Jaimes
30/15 | 

Siis vau mikä nainen! Tuohan pitää asettaa tavoitteeksi itsellekin tulevaisuuteen. Nuorekas,tyylikäs ja raikas!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat