Ennen varsinaisen reissupostauksen tekoa, joka vaatii vähän tarkempaa paneutumista kauheaan kuvaläjään, pistän eetteriin keskiviikkona Frankfurtin välilaskulla Joannan kuvaamat kuvat matkustusasusta.

Niin kiva kun onkin päästä matkoille, niin se itse matkustaminen on kyllä aina suurimmaksi osaksi ihan suolesta. Kaikki se jonottaminen ja odottaminen ja laukkujen raahaaminen ja tuntien istuskelu kulkuvälineessä. Naurettiinkin Nooran kanssa, että oltiin melkoisen pahantuulisia ämmiä aina perille pääsyyn saakka. Listattiin vaan asioita jotka lentomatkailussa ärsyttää: lentokenttäbussit, hitaat lentoemännät, liian täydet matkatavarahyllyt, kiljuvat pikkukakarat, lennon myöhästyminen, hikiset vaihdot jne jne.. No, onneksi nämä ärtymykset jäi kyllä sinne Wienin lentokentälle ja osattiin muutenkin suhtautua niihin suht. huumorilla. Joskus on vaan vähän kärsittävä ja kitistävä päästäkseen kokemaan kivoja juttuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 housut-H&M Mama/college-Junarose (saatu)/kengät-Ellos/huivi-Asos/laukku-COS,2nd hand/matkalaukku-Rimowa, 2nd hand

Koska matkustaminen on itsessään jo sen verran stressaavaa puuhaa, niin sitä ei todellakaan voi tehdä epämukavissa vaatteissa ja siksi Junaroselta saamani college-paita olikin mitä parhain valinta lennoille. Alaosana toimi etuosastaan keinonahkaiset H&M:n Mama-osaston legginssit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Olin ehtinyt viime vuosina sovitella montaakin harmaata collegea, mutta kaikissa oli aina jotain vialla; liian vaalea sävy, liian telttamainen malli tai jotakin muuta. Tämä Junarosen printticollege yllättikin sitten positiivisesti olemalla sekä hyvän mallinen, että itselleni passelin värinen ja tykkäsin vielä printistäkin, joten vihdoin ja viimein minäkin sain rennon collegen kaappini! Pusero onkin tässä parin kuukauden aikana saanut todella paljon käyttöaikaa etenkin töissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mammalta kesällä lainaan ottamani (voipi olla aika pitkä laina..) Rimowan alumiininen klassikko matkalaukku on osoittautunut reissuilla aivan mahtavaksi. Lyhyen reissun vähät kamppeet saa nakella laukkuun aika huolettomasti toisin kuin aiempaan Kiplingin pikkuruiseen lentolaukkuuni, jonka pakkaaminen tuntui olevan kamalaa tetristä huolimatta siitä oliko tavaraa paljon vai vähän. Tuo Rimowa onkin selkeän suorakulmaisen mallinsa ja kovan kuorensa vuoksi osoittautunut paljon toista laukkuani käytännöllisemmäksi.

Ainoana laukun miinuspuolena mainittakoon sen pyörien kovaääninen romina. Tässä kohtaa pehmeämpi pyöräisempi Kiplingin laukkuni vie pisteet kotiin hiljaisemmalla kulullaan. Tätä Rimowaa perässä mukulakivillä kiskoessa ei kyllä yhtään ihmetytä Venetsian päätös alkaa sakottaa pyörällisten matkalaukkujen raahaajia.

Mutta vaikka se itse matkustaminen ja paikasta A paikkaan B kamojen kanssa raahautuminen onkin melko nuivaa, niin mietin jo että mihinkäs sitä seuraavaksi lähtis. Kiinnostelis joku muutaman päivän loma yksin jossain kivassa kaupungissa.

Kommentit (2)

Susanna
4/2 | 

Että sä vaan aina näytät niin hyvältä! Toimiva matkustusasu. Hieman kiire taitaa olla tuolla ekan kuvan lentoemolla (?), juoksuksi pitänyt pistää :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat