vasemmalta: French Connection, Phase Eight, J.Lindeberg

Oon vähän ihmeissäni ja mietin, että onko tää jotain ohimenevää hapatusta vai onko mulla oikeasti jotain muuttumassa pään sisällä. Mua on nimittäin alkanut himottaa vaaleanpunaiset asiat. Tai täsmällisemmin vaaleanpunaiset neuletakit. Siitä ei ole montaa kuukautta, kun kommentoin Plusmimmin takkipakkomielle -postaukseen facessa, että " Näyttää aina tosi ihanalta kuvissa, mut itse jos pistän päälleni jotain ton väristä tulee vaan mieleen miss piggy". Eli ajattelin, että ei koskaan mulle. Mutta niin ne vaan on taivaankappaleiden asennot taas vaihtuneet ja samalla tämän naisen aatokset. Nyt mietin vaan, että "ihanaa, pakko saada jotain vaaleanpunaista ja pehmeää!!"

Himoni herätti ensisijaisesti tämä J.Lindebergin 100 % villaa oleva, just kauniin vanhan roosan sävyinen neuletakki. Olen yrittänyt etsiskellä jotain vähän edullisempaa vaihtoehtoa, mutta sävyt eivät sitten useimmiten oikein natsaa. Esimerkiksi tuo kollaasin vasemman puoleinen French Connectionin neule on makuuni liian baby pinkki. Phase Eightin pellavainen neuletakki on jo huomattavasti passelimman värinen, mutta kaunein olisi tämä J-Lindeberg.

Näkisin niin mielelläni päälläni nahkahameen, kiiltonahka Martensit, harmaan t-paidan ja tuon neuletakin!

   

Kommentit (6)

Sofia
7/6 | 

Oli aika, jolloin mulla tuntu olevan ihan kaikki asiat vaaleanpunaista sisustuksesta ja vaatteista lähtien. Sit tuli stoppi ja se piti pyyhkiä kokonaan pois. Nyt kun se tuntuu aikamoinen trendiväri olevan niin kummasti on munkin kelkka alkanut kääntyä takas hempeisiin sävyihin. Varsinkin tuo eka neule on aika herkullinen.:)

Veera
Liittynyt2.9.2015
8/6 | 

no kun mun väripalettiin vaaleanpunainen taas on kuulunut viimeksi kuusi vuotiaana, joten tää tuntuu vähän yllättältä. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
10/6 | 

todella yllättävä lausunto sinun suustasi. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Tättärää
11/6 | 

Juu, nimenomaan tuo sävy on nätti.

12/6 | 

Hei - mulle on käyny ihan samalla lailla. Paitsi, että mun vaaleanpunainen tuli harmaan kautta. Erittäin synkän vuoden -14 jälkeen huomasin, että vaatevarastonikin oli muuttunut ykskaks mustaksi ja harmaaksi. Eikä se mitään, mutta kun runsaan laihtumisen takia naama oli kuin mikäkin kippastunu rusina ja siihen kun yhdistää mustaa puseroa, niin johan on ankeaa. Musta ei ole ikinä mulle sopinut, mutta nyt vaan kuvittelen, että se näyttää hyvältä.

Jossain messuilla ohikiitävän hetken näin nuoremman naisen, jolla oli helmenharmaa villis ja vaaleanpunainen neulepusero, helmikorvikset ja -kaulanauha. Vain kerran käänsin pääni ja sitten hän oli poistunut näköpiiristäni. Minuun iski välttämättömyys saada juuri samanlainen lookki. Eihän sitä siihen hätään OIKEAN sävyistä vaalean punaista puseroa löytynyt - se piti tehdä itse. Asun luominen on vielä kesken, mutta vielä minä sen toteutan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat