Huhhuh, olipas melkoisen hikistä puserrusta tänään aamupäivä. Mun oli alunperin tarkoitus ehtiä kahdeltatoista lähtevään Helsingin bussiin, mutta ei mennyt hommat ihan sillä aikataululla kuin ennustin. Herättyäni eka homma oli kirjoittaa loppuun yksi kouluessee. Fiksu olis tietty kirjoittanut sen kuntoon jo eilen illalla, mutta loppui vaan veto ja motivaatio kesken. Kello raksutti hurjaa vauhtia ja matkalaukku odotti vielä pakkaamistaan, joten teksti lähti palautukseen ilman oikolukemista. Saattaa opettajan punakynä vähän viuhua.

Esseen palautuksen jälkeen juoksin tuhatta ja sataa kaupungille hakeman pari reissussa tarvittavaa juttua ja sitten takas kotiin pakkaamaan matkalaukkua. Kuvittelin nakkelevani kamat kassiin näppärästi alle puolessa tunnissa, mutta sitten oli hukassa just se mekko jonka halusin mukaan ja riittävän pieniä pesuainetörppöjä ei meinannut löytyä jne jne. Vilkaisin kelloa ja tajusin, että homma menee ihan reisille jos yritän ehtiä suunnittelemaani bussiin. Vedin sitten henkeä, tsekkasin seuraavan bussin ja ilmoitin päivitin aikatauluni illan tapaamista koskien. 

Sitten saatoinkin tarkastella matkalaukun vierelle kasaan nakkelemiani kamppeita vähän kriittisemmällä silmällä ja ehdin pakkaamaan suht järkevän setin Rimowan sisuksiin. Matkapuvuston keräsin tuon kuvissa näkyvän mansikkarahkan värisen neuletakin ympärille, niin että kaikki passaa yhteen sen kanssa. Lennetään siis huomenna Tommin kanssa muutamaksi päiväksi Kööpenhaminaan lomailemaan. Tää on nyt se reissu, jonka paketoin jouluna lahjapakettiin palapelin muodossa.

Mitään suurempia suunnitelmia ei ole tehty lempibändini Amorphiksen lauantaista keikkaa ja miehelle tärkeitä panimoravintola piipahduksia lukuunottamatta. Otetaan rennosti ja katsotaan mihin tie vie. 

mekko-Benetton/neuletakki-Pieces/silmälasit-Dolce&Gabbana (saatu)

Mun viehtymys hattaraiseen vaaleanpunaiseen syttyi jo viime vuonna ja tuntuu vaan kiihtyvän. Tuo Vero Modasta löytynyt Piecesin edullinen (24,95 €) neuletakki oli pituudeltaan ja väriltään niin täydellinen, että päädyin joustamaan akryylinvastaisista periaatteistani. Lohdutuksekseni puoleksi akryyliä olevassa neuleessa on seassa huikeat 15% villaa. Katsotaan nyt miten tuon kanssa käy. Meneekö hermo sähköisyyteen? Minkä näköisenä neule tulee pesusta jne? Jos ostos osoittautuu katastrofiksi, niin osaapahan taas varmaan pidemmän aikaa pysytellä erossa vastaavista. 

Nyt mä köröttelen bussissa kohti Helsinkiä. Siellä on luvassa illaksi vähän töitä, mut sit mä vaihdan lomamoodiin. Muru tulee illalla perästä ja aloitetaan lomailu yöpymällä tutuksi käyneessä Hotelli Helkassa ennen huomista lentoa. 

Mulla on iPad mukana, joten jotakin pikaisia reissuterkkuja saatan viikonlopun aikana tönne heitellä, vaikkakin tää blogialusta toimii tällä

vehkeellä todella kökösti. Siitä tuokin typerä ylimääräinen riviväli johtuu. Jos yritän poistaa sen, häviää myös yksi kuva. En siis välttämättä pitkiä runoile, mutta Köpis-kuvia varmasti luvassa.

 

Kommentit (9)

Tarja
10/9 | 

Olisipa kiva saada kuvina sinun viikonlopun asuvalinnat eli teemalla "kuinka saan raflaavat asut viikonlopuksi".

Hauskaa viikonloppua!

Veera
Liittynyt2.9.2015
11/9 | 

Koitan napata kuvat kaikista asuvariaatioista!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Leenu68
12/9 | 

Tervetuloa tänne Köpikseen. Ollut kiva lukea sun blogia ja saada asuvinkkejä.

MariN
13/9 | 

En tiedä, onko tästä asiasta ollut blogissa keskustelua, koska en enää pysty fontin vuoksi lukemaan sitä. Kenen idea on voinut olla muuttaa teksti täysin lukukelvottomaksi? Käytän välillä lukulaseja, mutta usein luen ilmankin - vahvuuksia ei ole paljon. Tätä sinun blogiasi en kuitenkaan enää pysty lukemaan lukulaseilla enkä ilman. Teksti on kerta kaikkiaan liian pientä ja hailakkaa. 

Sama koskee muitakin Me Naisten blogeja. Sääli. Joukossa on muitakin suosikkeja, joiden seuraaminen on täysin jäänyt. (Jätin saman kommentin myös Kalastajan vaimo -blogiin.)

Tuumi
15/9 | 

Mistä, OI MISTÄ, mä löydän tuon neuletakin? Oon nyt viettänyt tuntikausia netissä googletellen ja täysin tuloksetta :(

Tuumi
18/9 | 

Kiitos vinkeistä!! :) toi Elloksenkin näyttää ihanalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat