-mainosyhteistyö-

Ihmettelen tässä, että kuinka ihmeessä niin kovin minun näköisiä jalkineita tarjoava kenkämerkki on saattanut pysyä näin pitkään minulta pimennossa. Törmäsin näihin italialaisen Air Stepin upeisiin ja jykeviin saappaisiin selatessani blogiyhteistyökumppanini Spartoon syksyn valikoimia. Ja niinhän siinä tietenkin kävi, että parikin paria on jo haaveilulistalleni päätynyt.

Air Stepin reteät bikerit ja maiharit ovat juuri sellaisia kenkiä jollaiset jalassa tunnen itseni aina vahvaksi ja sopivan itsevarmaksi. Jätkämäistä reteyttä uhkuvat saappaat muuttavat vaikka satiinisen nallepyjaman välittömästi itsevarman maailmanvalloittajan asuksi, jos tarve vaatii.

Itselleni kengissä on eritysen tärkeää se millaiseksi ne saavat minut tuntemaan itseni ja hyvin usein tykkään tuntea oloni hieman huolettomaksi,mutta määrätietoiseksi kulkuriksi, joka ei pienistä vastoinkäymisistä säikähdä. Ja sitä fiilistä minulle tarjoavat useimmiten juurikin jotkut järeät bikerit tai maiharit, joten ilmankos minä näistäkin innostuin.

20120801-012741.jpg

Arvaatte varmaan sanomattakin, että leiskuvan punaiset bikerit nyt tietenkin ovat minulle kovasti mieleen. Toinen kovasti kenkähimohermoani kutkutteleva mallion tuo vasemmalla keskellä oleva musta Saint, joka hurmaa yksinkertaisen ruskean soljen koristamalla eleettömyydellään.

Musta Saint vai punainen Suv? Kummalla olisi paremmat mahdollisuudet uusiksi parhaiksi ystävikseni?

Air Stepin saappaiden hinta pyörii parin sadan molemmin puolin. Mutta tällä hetkellä Spartoolla on tarjolla myös paljon edellisen kauden malleja jopa -40% alennuksella. Minä valitettavasti tykästyin juurikin normaalihintaisiin uutuuksiin..

Olenko ainoa jonka kenkähermoon nämä reteät saapikkat osuvat?

Kommentit (6)

7/6 | 

Ihania! Olisin voinu heti ottaa useammat asumaan tuohon eteiseen :) Voi kun joku merkki vielä keksisi tehdä nättejä kenkiä ihmisten kokoisillekin. Mikäli jossain yhteistyössäsi törmäät reteisiin kenkiin, joita on saatavilla isompaa kuin tuo 41, niin arvostan sua ikuisesti :)

Niina
8/6 | 

Kyl täälki toine porilaistyttö on ihan intopiukassa näin reteiden kenkien edessä, vautsi! Klikkailempa itteni heti Air stepin sivuille (saattaa kyllä koitua mun kohtaloksi) :)

PS. Nuo punaset on kyl ihan sun näköset, omat suosikit noista kollaasiisi keräämistä popoista on nuo alarivin molemmat yksilöt, lääääh! <3

11/6 | 

Mulla on noi violetit jo odottamssa syksyä. Täydelliset!

saara
12/6 | 

Omistan itse juurikin nuo oikean alakulman maiharit ja yhtä mukavia ja NÄYTTÄVIÄ kenkiä saa etsiä !! Todella mukavat kävellä tosin ks malli on varsin kapea lestistään, mikä siis itselleni on enemmän kuin sopiva, mutta huomioon otettava seikka.

Suosittelen merkin kenkiä lämmöllä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat