En oo unohtanut blogia, mulla vaan on meneillään 7 päivän iltavuoroputk.i Ja mulle se näköjään tarkoittaa pelkästään töissä käymistä ja nukkumista puolille päivin ilman tietoakaan mistään muusta aktiviteeteista. Iltaisin töiden jälkeen on vaan hoitanut sitten ns. omiin töihin liittyviä pakollisia asioita kuten meilejä, vedoksia ja laskutusta. Miten mä saisin tehtyä itsestäni sellaisen aktiivisen ihmisen, joka ehtisi ennen iltavuoroon lähtöä urheilla, pyykätä, kokata ja olla kaikin puolin superihminen? Mä viikonloppuna muka oikein tarkastin viikon aamutreenien aikataulut ja elättelin hataria toiveita, että jos edes yhtenä päivänä saisin raahattua itseni salille aamupäivällä, mutta ei. Sängyn vetovoima on liian suuri. Mä en nouse ennen kuin pakon edessä ja se pakko on töihinlähtö.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ehdin tässä keikalle lähtöä odotellessa nappaamaan itsestäni asukuvat duunipaikan pihalla ja päälläkin sattui olemaan jotakin useimmista työpäivistä poikkeavaa. Otin riskin ja luotin työlistaan, etten joutuisi tänään mihinkään kummoisiin ulkokuvauspuuhiin tai ainakaan mihinkään metsään rämpimään, ja pukeuduin oikein mekkoon! Viimeksi kun uskaltauduin tekemään saman tempun, päädyin värjöttelemään tunniksi laskettelurinteen reunalle umpihankeen ja tunsin itseni idiootiksi. Tämän päiväisistä hommista; yhden bändin kuvaamisesta ja sisätiloissa järjestettävän vaalitilaisuudessa väijymisestä kuitenkin ajattelin selvitä sääret pelkkiin sukkahousuihin verhottuina.


raitamekko-H&M/neuletakki-SAND/kengät-Nike

Nuo pari kuukautta sitten Elloksen alennuksen jämistä tilaamani Niken Dunk Sky Hi -kiilakorkotennarit eivät olekaan aiemmin vielä blogiin päätyneet. Johtunee ehkä siitä, että olenkin huomannut suhtautuvani niihin hieman varauksella. Kengät on sirot ja todella mukavat jalassa ja haluaisin ihan hurjan paljon tykätä niistä, mutta huomaan kerta toisensa jälkeen, että ne eivät vaan oikein sovi minkään vaatteideni kanssa, koska ovat jotenkin niin tylsän näköiset kaikessa tuossa mustuudessaan. Housujen kanssa ainakin ihan nounou. Meillä on nyt siis meneillään harkinta-aika suhteessamme. Jos päädymme eroon, niin yksi kiilakorkolenkkarifriikki ystäväni on jo ilmaisuut kiinnostuksensa. Mutku mä niin haluisin saada tän homman toimimaan!

 

Kommentit (9)

Tarja
1/9 | 

Ihana asu ja nuo kengät: aivan loistavat kaikessa mustuudessaankin :) Tuollaiset minäkin tahtoisin. Olen ollut pitkään sitä mieltä, että en tykkää lenkkarit + siistit vaatteet -yhdistelmästä, mutta on käynyt taas se perinteinen eli huomaan ihan vakavasti harkitsevani siistejä, mustia lenkkareita. Juuri Niken versioita olenkin zoomaillut... Että joutuukohan sitä lenkkariostoksille...

Veera
Liittynyt2.9.2015

no nää on kyllä niin mukavat kengät, et suosittelen kyllä kokeilemaan!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Tuuli
2/9 | 

Miten onnistuitkin tekemään täydellisen inspiraatiopostauksen minulle! Minulla on tuo sama mekko, mutta se nyt majaillut iät ja ajat tuunattavien vaatteiden kasassa kun en sitten ostamisen jälkeen kuitenkaan oikein osannut nähdä käyttäväni sitä mekkona ja ajattelin lyhentää sen tunikamaisemmaksi. Nyt kyllä kaivan sen esille ja rohkeasti kokeilen käyttää sitä kunnon mekkona sukkisten kanssa. :) Voi olla että joudun minäkin lenkkariostoksille...

Veera
Liittynyt2.9.2015

kiva, että osui jollekin! :) Kokeile ehdottomasti sitä vielä uudelleen ihan mekkona, toimii mun mielestä just erilaisten tennarien ja muiden rentojen jalkineiden kanssa.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Hupeli
3/9 | 

Entäs jos vaihdat kenkiin värikkäät nauhat? Ton neonkeltaisen (vai -vihreän?) kaveriksi aniliini, kirkas pinkki tai punainen, turkoosi...

Veera
Liittynyt2.9.2015

totta! Miksi en tullut ajatelleeksi nauha.asiaa itse, Siitä voisi kyllä olla apua. Nauhaostoksille siis!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015

Kiitos, ne on kyllä kieltämättä parasta omassa kropassani, joten ihan mielelläni hameita pidänkin. Ohje omien parhaiden puolten korostamisesta on just hyvä!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram