Blogien lukeminen on äärimmäisen vaarallista. Sitä vaan viattomana vilkuilee mitä toiset ihmiset on pukeneet päälleen ja lukee millaisia löytöjä he ovat tehneet ja sitten yhtäkkiä jonkin postauksen lopussa onkin puolihuolimattomasti lisätty PS. Noin viisi minuuttia myöhemmin tuohon blogiin pahaa aavistamatta piipahtanut lukija tuijottaakin sivua jossa lukee, että "Thank You for your order!"

Että näin. Ostetaan laput silmille ja lisää itsehillintää!

Tämän postauksen kuvituksesta lisää sitten jahka saapuvat.

PS. No mut nythän mä keksin näille oikeutuksen.. mulla on tänään nimipäivä. Kai sitä nyt nainen nimpparilahjan (tai pari) tarvitsee!

PPS. Ja tuon äskeisen peeässän jälkeen sit kaikki Veera-nimiset lukijat tajuavat hetken kuluttua tuijottavansa jonkun kenkä-laukku-mikätahansaihanuus-kaupan sivua, jossa kiitetään tilauksesta. Mut ootte te ne lahjanne ansainnettkin! ;D

Kommentit (5)

6/5 | 

Hyvää nimipäivää! Mutta sähän oot käsittääkseni edelleen tavallaan voitolla, kun sait sen ihanan naulakon niin halvalla.

8/5 | 

Veera, se oli vain oikeus ja kohtuus, koska MINÄ jouduin tilaamaan ne konjakkiset Korfut SUN blogissa olleen Vagabond-alehypetyksen takia! Vuoroin vieraissa!

10/5 | 

Hyvää nimipäivää!

Hih, se on kyllä välillä vaarallista lukea aina muiden postauksia :)... Montakohan kertaa sitä on itsekin ihaillut jonkun ostoksia tai tehtyjä kollaaseja ja sitten sitä vaan jotenkin ihan oudosti päätyy juuri kyseisille nettikauppa-sivuille ja vähän aikaa klikkailee ja sitten huomaakin että oops, i did it again... Ja sitten odotellaankin jo postipoikaa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat