Hiiii! Mä oon vaan niin fiilareissa, kun tuossa työpöytäni vieressä olevan hyllykön toiselle puolelle muutti tuossa reilu viikko sitten täydellinen asukuvaaja! Siinä missä joku pitää tupakkataukoja, niin me pyörähdetään pihalla pikaisella photoshootilla. Tulee samalla haukattua vähän raitista ilmaakin tietokoneen edessä nököttämisestä tukkoisen mielen virkistykseksi. Eli tilanne on ihan win-win!

Ihan melkein tästä uudesta tilanteesta innostuneena halusin tänä aamuna raapia vaatehuoneen kätköistä päälleni, jotain sellaisia vaatekappaleita joita en ole pitkään aikaan älynnyt käyttää.

 

Tukholman Zarasta ostetut leopardikengät ovat ihan täydelliset. Nostavat asun kuin asun fiiliksen astetta korkeammalle. Monkin kesä-alesta kympillä kaapattu oranssi neulemekko on on ihanan vätinen, mutta mallia säkki ja meinannut sen vuoksi jäädä melko vähälle käytölle. Tänään kuitenkin älysin, että kaavun leventävä vaikutus talttuu melkoisesti, kun antaa sille toisella vaatteella tummat raamit. Kokonaisuuden keventäjäksi löytyi myöskin Monkista kotoisin oleva sifonkihuitula. Tykkään hirveästi asun väreistä!

Kuvat: Nelly Stenroos

Niin paljon kuin olenkin ihastunut punaisiin silmälaseihini, niin tänään ne tuntuivat hieman liialta. Onneksi kokoelmassa alkaa olla nyt jo mistä valita. Nämä mustat Tiger of Swedenin metallipokat ovat toiset viime viikolla saamani uutuudet. Simppelit peruslasit, jotka eivät vie liiaksi huomiota.

Nyt voin siis valita lasit jo melko hyvin asun ja fiiliksen mukaan, sillä niitä on kaikenkaikkiaan neljät. Mustat ja valkoiset metallikehykset ja ruskeat ja punaiset muoviset. Pitänee tehdä joku lärvigalleria tänne, niin näette kaikki kerralla!

Kommentit (7)

Tiinu
9/7 | 

Ihana fiilistellä aina joskus sun blogissa vilahtavia Porin maisemia, kun tuntee kaupungin ja tietää kulmat (muttei asu siellä enää). Oot upee pukeutuja!

Heini
10/7 | 

Ihanan pirtsakka asu tähän pimeään talveen :) Nää värit suorastaan häikiseen, verrattuna vaikka kolmen vuoden takaiseen Veeraan ;D

Marjukka
11/7 | 

Hyviä kuvia ja tyylikäs Veera!

Oikein hyvältä näyttää tuo mekko näissä kuvissa.

13/7 | 

Hei pakko tulla nyt kyllä sanomaan että perkule oot tyylikäs nainen ! Oon jo joitain aikoja lueskellu sun blogia mutten oo tainnu koskaan kommentoida mitään. Tänään taas tänne pitkästä aikaa eksyin ja ai että ku on nättiä ! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram