Aurinkoista maanantaita kaikille! Kello on yksi ja me vielä maataan neiti Moukolan kanssa sängyssä dataillen. Jos viikot alkais aina näin leppoisasti, voisi minustakin ehkä tulla maanantaiden ystävä.

Viikonloppuna sain vihdoin ja viimein noutaa Nomosta jo heinäkuussa tilaamani mittatilausfarkut ja nehän piti tietenkin heti myös kuvata. Tässä yhden kuvan verran vilautusta millaiset pöksyt tulin hankkineeksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesällä oli kausivärit -50% alennuksessa, joten uskaltauduin sen turvin testaamaan, että miten se heidän vartaloskannausmenetelmä oikein toimii ja saisiko sillä oikeasti istuvat farkut. Hinnasta lähti vielä ylimääräiset 20 € pois, kun Iina luovutti minulle omien farkkujensa myöhästymisestä hyvityksenä samansa lahjakortin.

Valitsin kausiväreistä tuollaiset aurinkoiset oranssit, jotka sopivat loistavasti syksyn sävyihin. Väri oli kyllä ihan nappivalinta ja sen puolesta tykkään Nomoistani kovasti. Mutta mitenkäs oli sitten sen istuvuuden kanssa? Tarkempaa raporttia ja analyysiä siitä, että ovatko Nomot hintansa arvoiset (169 €), tulossa pian!

Nyt alan tekeytymään ihmisen näköiseksi ja sitten suunnataan kaupungille hoitamaan asioita. Täytyy noutaa eräät toiset uudet farkut ja yhdet kivat kengätkin mulle on saapuneet. Ei, en ole itse tilannut, vaan ne tyrkytettiin!! Kenkähaasteen sääntöjä ei siis ole rikottu!! :D

Kommentit (6)

JJ
7/6 | 

Onpas kiva väri :) Ja tuo Cubuksen takki, se on kyllä melkein käytävä itsekin poistamassa kaupasta :)

8/6 | 

toi takki oli ainakin Porin Cubuksessa nyt puoleen hintaan, joten löytyy samalla alella varmaan muualtakin! :)

Mi
10/6 | 

Hyvältä näyttää farkut ja sopii hyvin syksyyn.

Vähän epäilen istuvuutta, etkös joku päivä postannut että paino oli humpsahtanut viitisen kiloa alaspäin? Sen pitäs jo vähän tuntuakin, eikös vaatekootkin mee noin 5kilon välein. :)

Jonspe
12/6 | 

Löysin blogisi vasta viime viikonloppuna, kun etsin "tavallisen tallaajan" muotiblogia; ei siis pelkästään luksuslaukkuja ja -vaatteita tihkuvaa blogia, jota pitää tikkulaiha nainen. Todella mukava poikkeus tämä sinun blogisi, oli pakko lukea pitkälle taaksepäin ja ihastella asukuvia sekä niitä kenkiä. Vagabondin kengät ja Espritin vaatteet ovat omia lemppareita.

Oli myös mukava lukea tekstejäsi, kirjoitat kivasti, ja nuo kuvasi ovat kyllä tosi kauniita. Olet kyllä onnistunut tyylin metsästyksessä, ja blogisi meni kyllä samantien omiin vakiolinkkeihin. Kiitos, kun jaksat kirjoitella. More is more ja hymy pelastaa päivän, eikös niin? :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram