..tytön pyöreän, tympeän! :D

Eilen ilmestyneestä Trendistä on bongattavissa eräs tuttu hahmo, joka on muuten varsin tyytyväinen sekä juttuun, että kuvaan, mutta ai, että kun olis vielä ehtinyt hymyilläkin. Kuvaaja vaan sattui olemaan vähäpuheisten ja salamaakin nopeampien sukua, joten muutamat ruudut oli napattu ennen kuin ehdin tajuta hänen edes aloittaneen. :D

IMG_2853

Eilen heti kuvan nähtyäni asia kirveli hieman enemmän, mutta päätin sitten keskittyä positiivisiin juttuihin kuten siihen, että mun kintut näyttää kuvassa ihan hämmästyttävän pitkiltä! Kuvauskorkeuden loistavasta valinnasta siis kuvaajalle pluspisteitä.

Farkkuopas-jutussa siis minä ja neljä muuta "Tyylitavista" kerromme omista farkkuongelmistamme ja niihin löytyneistä ratkaisuista. Ongelmia oman ison kokoni lisäksi mm. "paksut pohkeet" ja "lyhyet jalat". Tsekkaa ihmeessä!

EDIT: kirjoitin hieman epäselvästi. Eli minun ongelma oli tuo "iso koko" ja nuo kaksi muuta sitten kahden muun haastatellun ongelmat. Mulla riittää ongelmaa ihan jo tästä isosta keskivartalosta, mutta pohkeisiini ja jalkojeni pituuteen olen kyllä tyytyväinen. Tämä vaan siksi kun pari kommentoijaa ehti jo ymmärtää väärin ja kommentoida asiaa. :D

Kommentit (15)

16/15 | 

Kuten jo huutelinkin toisaalla, ihan hirmu kiva juttu ja ei tuo tuima ilmekään hirveästi säikäyttänyt.

Olisi kyllä niin ykköstä löytää itselle istuvat farkut - sain taannoin jostain kilpailusta option Leviksen Curve-ID:ihin, mutta missään ei ole joko tarpeeksi isoja kokoja, joita sovittaa, tai noita housuja laisinkaan, jotta voisi edes ilmoittaa sopivan koon itselle. ...tai diilata sen jollekin muulle.

Mites muuten korkeavyötäröiset istuu istuessa? Tuleeko niistä ahdistavuustunne?

Veera
17/15 | 

mulle tulee enempi ahdistavuustunne matalammista housuista. Eli ei mua ainakaan mitenkään kauheasti ahdista korkeampia vyötärö istuessakaan.

Oletko käynyt kysymässä ID-pöksyjä Forumin tai Kampin JC:stä?

Ainakin Forumissa sanoivat tossa joulukuun alussa, etä heille on tulossa niitä lisää ja heillä on ollut melkolailla kaikkia kokoja. OneWay kun puolestaan on ottanut vaan kokoon 31" asti.

18/15 | 

Juh, juoksin ne JC:t silloin aiemmin, mutta kaikki koot oli loppu. Ehkä vois tehdä uuden täsmäiskun... ja kokeilla jotain toisiakin farkkuja samalla :)

nasu86
19/15 | 

tartteepa heti lukasta juttu läpi!!

itsellä ongelmana myös lyhyet jalaat ja ISOT pohkeet.

me ollaan ilmiselvästi kohtalotovereita =d

Veera
20/15 | 

mä vähän korjasin tuonne tekstiin... ilmaisin itseäni hieman huonosti.

21/15 | 

Tuon kuvan perusteella kukaan ei usko, että sinulla on paksut pohkeet ja lyhyet jalat :D Minulla notkoselkä on ikuinen ongelma farkkujen ostossa. Niin monta kertaa selän ja farkkujen takaosan väliin saisi työnnettyä nyrkin tai kaksi. Istuessa persvako näkyisikin jo kilsan päähän ja ohi mennessään kuka tahansa voisi tsekata alushousujen värin. Onpa minulla jäänyt monet farkut kiinni pohkeistakin vaikkei pohkeeni edes ole isot o.o

Veera
22/15 | 

joo, korjasin tuonne tekstiin, että ne paksut pohkeet ja lyhyet jalat ei siis olleet jutussa minun ongelmiani vaan toisten haastateltavien. minun farkkuongelma oli ihan vaan yleisesti iso koko. :)

23/15 | 

Mulle tulee Trendi kotiin, mutta en oo vielä ehtinyt avata :) pitää heti tän kommentin kirjoittamisen jälkeen lukea toi juttu ;)

24/15 | 

JEE! :D Kunnon farkkuopas, siis. Nyt täytyy odotella että Trendini saapuu tänne päiväntasaajalle. Kai se kymmenessä päivässä on täällä :)

ilona
25/15 | 

Vinkkaan uudelleen, kun kerran vinkkasin johonkin vanhaan postaukseen, mutta käy ihmeessä tutustumassa myös Zizzin farkkuihin. Olis kiva kuulla, mitä niistä tuumit, kun itse pidän niitä pönäkälle ruumiilleni täydellisinä! En ole vuosiin oikein käyttänyt farkkuja, mutta sitten menin Zizziin...

26/15 | 

Näin jutun, ja hieno oli juttu susta!!! Sillä jolla piti olla lyhyet jalat ei ollut lyhyet jalat. Terkuin oikeasti persjalkainen

27/15 | 

Mahdoitkohan olla tiistai-iltanan noin kahdeksan aikaan Helsingin rautatieasemalla? Reppu, laukku ja punaiset martensit? Jos olit, niin kuulut kyllä niiden bloggaajien joukkoon joka näyttää luonnossa huomattavasti pienemmältä kuin kuvissa. :) Pahoittelut, jäin varmaan tuijottamaan ja kunnolla, mutten sitten viitsinyt / uskaltanut tulla selittelemään miksi... :)

Veera
28/15 | 

kyllä, kaikki tuntomerkit täsmää. :)

Näytinkö pienemmältä niin kuin millä tavalla? Pituudessa vai leveydessä? :D

29/15 | 

En sitten tuijoitellut ihan "vieraita" ihmisiä... ts olet varmaan tottunut siihen, että joku aina välillä tunnistaa.

Ihan kokonaisuudessaan pienemmältä, pituudessa ja leveydessä! :)

Marika
30/15 | 

kiva juttu ja mukava yllätys, kun suosikkiblogi sielä tlöytyi :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram