Siinä on minunlaisellani naisella itsehillinnän kanssa painimista, kun sähköpostiin tipahtelee vähän väliä infoa milloin minkäkin puljun alennusmyynneistä. Tänään oli vuorossa Vagabond joka muistutteli verkkokauppansa loppualeista.Pitihän ne läpi selata, mutta onneksi siellä ei ollut mitään suunnattoman ihanaa sellaista mitä minulla ei jo olisi. Jo käytössä hyväksi havaittuja mahtavuuksia siellä puolestaan oli tyrkyllä puoleen hintaan.

 

Jämäkällä korolla ja mukavalla pohjalla varustetut Korfut saa nyt omakseen hieman alle viidelläkympillä. Alehintaan tarjolla kuvissa näkyvien lisäksi mm. luonnonvalkoinen versio tuosta oikeanpuolimmaisesta sekä mokkanahkaista Korfua ilman nauhoja.

Itse onnistuin joten kuten juuri ja juuri perustelemaan itselleni miksi minä en tarvitse konjakinväristen rakkaideni seuraksi esimerkiksi noita mustia kuminauha-Korfuja (minulla on kahdet mustat open toe -nilkkurit), samoja valkoisina (niitä minä en ihan tosissaan uskoisi kauheasti käyttäväni) tai edes leijonankeltaisia mokkanahkaisia kaunottaria (olenko mä ikinä onnistunut elämään siivosti mokkakenkien kanssa, olenko!?).

Mutta te kaikki joita Korfut himottaa, omaatte 37 tai 38 jalan (muita kokoja ei ole), eikä teillä ole yhtään hyvää perustelua olla ostamatta noita upeuksia, niin toimikaa nopeasti!

Kommentit (5)

6/5 | 

Hieman jo eksyin katselemaan noita kaikkia ihanuuksia! Vagabondit on omiakin lemppareita. :)

Onnistuin kuitenkin tekemäään kuten sinä, eli väistin alet! Tällä kertaa. ;)

7/5 | 

Alet on kyllä pirullisia, nimimerkillä lähin tänään ostamaan paitaa ja kuinkas kävikään; kotiinpäin tullessa kädessä heilui iloisesti Biancon muovikassi... Paitaa ei löytynyt :'D

suvi
8/5 | 

* tai omaatte 39 kokosen jalan, mutta vagabondin 38 on just hyvä

mikä siinä on, että biancon 39 on vagabondin 38 :D mutta parempi mulle, korfut tulemaan!

Siilikissa
10/5 | 

Veera, ihan jokainen ihminen tarvitsee - korostan, siis tarvitsee - nuo mustat kuminauha-Korfut. Trust me.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram