..kassista löytyy kuivat treenivaatteet, just sinä päivänä, kun sade kastelee sut läpimäräksi työmatkalla

Vaikka en nyt muutenkaan ihan hirveen tyylilyylinä kuljeskele tuolla mun lehtikuvausduunissani, niin tää treenitrikoot + kirkuvan oranssi salipaita tuntui kuitenkin jo melkoisen väärältä. Nää vaatteet on niihin tilanteisiin kun urheillaan tai ollaan matkalla liikuntapaikalla, mut eihän tällaisissa nyt töissä pyöritä. Paitsi siis tänään. Ja ai että kokonaisuus muuttui oikeasti melko hillittömäksi, kun vilun tullen kiskaisin tuon repussa kuivana säilyneen vaaleanpunaisen trikoojakun. 

Eihän siinä mitään, jos ois vaan siellä toimituksessa pyörinyt, mutta kun piti lähteä ihmisten pariin kuvaamaan. Mä tunsin itseni jotenkin niin väärin ja nolosti pukeutuneeksi, että oli ihan pakko kuvattavan luokse mennessä selittää miksi olen työkeikalla tuollaisissa vaatteissa. Eihän se ihminen varmaan mitään sen kummempaa edes ajatellut, mutta kun itsellä oli pöljä olo. Kyllä mä tiedän, että tällä hetkellä moni pitää urheilutrikoita ihan normaalina arkivaatteena, mutta kun mulle ne ei sitä oo. (Mitkäs fiilikset teillä on asiasta?)

On se hyvä, että...

...päälläsi on alustoppi myös sinä päivänä, kun päätät kuvauskeikalla riisua sen kirkuvan oranssin paitasi

No pöljät olot sitten jatkui siitä sujuvasti, kun en erästä kuvaa ottaessani saanut mitenkään järkevästi ja kuvan sommitteluun sopivasti kulmaa vaihtamalla eliminoitua omaa kirkkaan oranssina hehkuvaa heijastustani eräästä lasipinnasta. Totesin siinä sitten, että helpointa on heittää paita hetkeksi veks, sillä heijastuksessa ei haitannut muu kuin väri. Ihan perushommia, että kuvaaja alkaa vähentää vaatetta kesken kuvauksen. :D

Mitä siis opinkaan tänään?

1. Varavaatekerta (jotain muuta kuin treenitrikoot) duunikaapissa vois olla ihan paikallaan

2. Neonvärit ei välttämättä oo valokuvaajan paras valinta pukeutumisessa

 

PS. Älkää ihmetelkö, kun blogi päivittyy edelleen laiskasti. Tässä on nyt vähän kaikenmoista puuhaa... Päällä on mm. pakkaustressi, remppastressi, muuttokirppisstressi ja siivoustressi. Onneks toi Puuha-Pete jaksaa rauhoitella mua, että kyllä me jossain välissä saadaan tää kaikki tehtyä. Toivotaan niin. Nyt jatkuu pakkaaminen ja muutamat huonekalut pitäis mittailla, että otetaanko mukaan muuttaessa vai meneekö myyntiin.

 

 

Kommentit (15)

Aamuäreä

Ihan uteliaisuuttani katsoin nii meidän asunnossa on kaikki listat ruuveilla kiinni. Pitäiskö ne olla nauloilla vai millä

Vierailija
2/15 | 

Jotenkin amatöörimäistä. Noh, mitäpä tuo minulle kuuluu ja lopetan muutenkin kommentointini tähän. Sen verran kuppasia blogeja täällä.

Veera
Liittynyt2.9.2015

En tiedä mikä nyt on amatöörimäistä, mutta päätöksesi on aivan oikea, mitäpä sitä omasta mielestään kuppasia blogeja lukemaan. Että, hei hei ja tervemenoa!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

En tiedä pitäisikö tällaisten kommenttien nauratta vai säälittää enemmän. Liekkö sama tyyppi, joka käy Sofian (Fitness Führer) blogissa suoltamassa samaa settiä. Tyyli ainakin on sama..  

Vierailija

Kuka se on? En harrasta fitnessiä tms ne  on hirveitä iilimatoja jotka saavat usein rahaa ihmisten kärsimyksistä. Sinut losoperse muuten tunnistaa aika hyvin käyt aina lipomassa blogisteja huomionkipeänä sekä muita kun he saavat hieman muuta palautetta kuin sitä kehuvaa. 

Veera
Liittynyt2.9.2015

Eikö sun pitänyt jo jättää tää kuppanen blogi taakses?

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Nansuli
3/15 | 

Tämä blogi on ihan huippu! Hauska, rehellinen ja viihdyttävä :) Jatka samalla tyylillä!

Vierailija
4/15 | 

Oikeesti älä välitä ikävistä kommenteista. Sinun blogi on tosi mukava ja siinä on tosielämän ihanaa huumoria mukana.

t. lukija

Vierailija
6/15 | 

Mahtava postaus! :-P Aiheesta toiseen, onko se ostamasi uusi pyörä ollut hyvä?? Kovasti polttelisi samanmoinen kun vanhalla kivireellä nämä keskisuomalaiset mäet on yhtä tuskaa...

Veera
Liittynyt2.9.2015

Olen kyllä tykännyt! Pyörä rullaa tosi kevyesti. Ainoa miinuspuoli on ollut alkuun se, että vaihteet toimii omaan mieleeni ns väärinpäin ja kesti hetken ennen kuin siihen totuin enkä ollut aina liikennevaloihin tullessa tai muuten hidastaessa  vaihtamassa vahingossa isommalle. Olen tykännyt kovasti myös satulasta, pelkäsin perseen kipeytyvän, mut ei ole hanurini vihoitellut satulasta.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram