Olin jo ehtinyt sovitella kaupoissa pariakin punaista nahkatakkia ihastuneiden huokausten kera ennen kuin muistin tämän rotsin joka on lymynnyt eteisen kaapissa jo hetken. Käytin tuota siskolta saatua takkia jonkin verran silloin vuosia sitten, kun se minulle päätyi, mutta sen jälkeen se ehti levätä kaapissa odotellen uutta tulemistaan. Ja se uusi tuleminen tapahtui tänään.

170511_asu-01

170511_asu-03

ai mikä tuuli? Näinhän mä tukan just tarkoitin..

Valokuvaajakollegani, Samin, iPhonen Hipstamaticilla nappaamat (milläs muulla se ammattilainen kuvais kuin kännykällä.. :D ) kuvat eivät kerro totuutta takin väristä, vaan se on luonnossa sävyltään maltillisempi. Ehkä jonkinmoinen sekoitus tiilenpunaista ja viininpunaista. Vaikka ensisijaisesti olenkin lehdistä ja netistä kuolannut räväkämmän punaisia yksilöitä, niin omasta kaapista löytyneestä, 0 € kustantaneesta rotsista voi silti olla enemmän kuin iloinen.

Nyt täytyy vaan ottaa "uusi" kaverini kovaan käyttöön, jotta se pian pehmenisi ja muotoutuisi paremmin päälleni. Sitä kun ei ole kaikenkaikkiaan minun eikä isosiskoni puolesta pidetty montaakaan kertaa, joten kokonaisuus tuntuu hieman uudenkarhealta ja jäykähköltä. Se on ehkä se syy, miksi se on vähälle käytölle minulla jäänytkin, mikä on todella typerää, sillä kyseiseen pulmaan ei tietenkään auta muu kuin ahkera erilaisissa vaativissa olosuhteissa rypeminen rotsi päällä. Kyllä tämä tyyppi vielä pehmiää, kun vaan otetaan kovat otteet käyttöön!170511_asu-02

Muuta huomionarvoista tässä tiistaisessa työasussa on minulle uusi värikombinaatio. Mustaa, punaista, hiekkaa!  Siinä ei ole yksi väri, eikä kahta, vaan kokonaista kolme! En tiedä olisinko itse tajunnut tämän yhdistelmän neroutta ellen olisi iskenyt silmiäni kyseisen värikombinaation varaan stailattuja asukokonaisuuksia selatessani Net-A-Porteria. Sieltä se ajatus sitten lähti. Mä olen jotenkin niin kauan pukeutunut lähinnä niin, että mustan kaverina on ollut korkeintaan yksi muu väri  joten tällainen kolmen osan yhdistely vaatii jo ihan toisenlaista rohkeutta ja ajatusmaailmaa. :D

170511_asu-05

Mutta itse ainakin tykästyin kovin ja uskallan veikata, että tämä värikombinaatio saattaa päästä tavalla tai toisella päästä käyttöön toistekin. Ihan hyvinhän tämä vaatekaapin ja oman olemuksen väritysurakka on edennyt, vai mitä? :D

Kommentit (3)

nasu86

ihanan aarteen löysit =)

näytät taas super hyvältä!!

se eilisen postauksen kukkamekkokin oli ihan nappi valinta <3

Jännä juttu miten erilaiset vaatteet tekee ihmisestä aivan eri näköisen ja kokoisen. Tämän postauksen vaatteissa olet todella hoikan näköinen. Hääasusi kukkamekko taas minusta pyöristi sinua. Kaunis se kukkamekko päälläsi oli, mutta ei mielestäni sinun tyylisesi. Jos haluaa näyttää hoikemmalta kuin on niin silloin housut paita ja avonainen jakku toimii paremmin. Kysymys kai onkin, että miksi haluaisi näyttää hoikemmalta? No, haluaa tai ei, tämän postauksen vaatetuksessa olet U-P-E-A!

Voi tuota viimeistä kuvaa! Yksi ihanimmista kuvista, joita olen koskaan nähnyt! Hurmaannuin tuosta liikkeestä, joka kuvassa näkyy - parasta on toki sinun ilmeesi, joka huutaa "TÄÄLTÄ TULLAAN, OLETKO VALMIINA!" Illan paras!

Kuvasta tuli mieleeni Audrey Hepburn Loma Roomassa -elokuvassa huristelemassa skootterilla: http://nighthawknews.files.wordpress.com/2010/01/romanholiday.jpg sekä http://www.themoviescene.co.uk/reviews/_img/678-3.jpg

Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 35-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram