Tämän päivän asu on ollut niin lemppari, että olen tainnut hiihdellä samoissa vetimissä jo kolme päivää. Viininpunaiset kaapin perältä kaivetut sammarit ovat niin syksyä, niin syksyä! Ja kun pari viikkoa sitten kiskoin tuon rakkaan nahkarotsin ekaa kertaa päälle kesän jälkeen, tuntui kuin olisin tullut kotiin. Niin ihanan pehmeästi se istahti harteilleni ja sai minut tuntemaan itseni minuksi.

sammarit-Lindex, raitapaita-GT, nahkarotsi-Saki, laukku-Tiger of Sweden, kengät- joku pieni putiikki Rooman Trasteveressä

Pukeutumisen puolesta olen ehdottomasti syksy-ihminen. On ihanaa pukeutua farkkuihin sammareihin, neuleisiin nahkarotseihin ja oikeisiin kenkiin kaikkien sandaalien jälkeen.

Syksyisin myös muodin väripaletti osuu huomattavasti paremmin yksiin omien mieltymysteni kanssa kuin pastellit ja kirkkaat sävyt joita kevät ja kesä tarjoilevat. Äskeisellä ystävän kanssa suoritetulla shoppailukierroksellakin iskin silmäni kaikkiin mahdollisiin viininpunaisen ja burgundin sävyihin.

Nämä vihreät äärimmäisen mukavat mokkakengät ovat yksi Rooman ostoksistani. Kipaisin noutamaan ne vain tunti ennen lentokentälle lähtöä sillä olivat vaivanneet minua edellisestä päivästä lähtien.

Himoitsin alunperin samoja kenkiä, yllätys, yllätys...viininpunaisina, mutta oma kokoni oli loppunut. Nuo vihreät jäivät kuitenkin jostain syystä kiinnostamaan ja päätin tosiaan sitten viime hetkillä mennä niitä vielä vilkaisemaan.

Ja onneksi menin! 39 € maksaneet mukavuudet ovatmuutamassa päivässä hurmanneet minut ihan täysin alun epäilyistä huolimatta. Ajattelin jo kaupassa, että tuo itselleni hieman vieras väri voisi sopia yhteen juuri näiden kuvien sammareiden kanssa, ja oikeassa olin. Nyt olen oikeastaan iloinen, että punaisia ei ollut jäljellä, muuten ei olisi tullut kokeiltua uutta väriä.

Ihan ensimmäiset omenanvihreät kenkäni nämä eivät kuitenkaan ole. Muistan nimittäin ostaneeni keväällä -97 ysiluokan luokkaretkeltä Tukholmasta aika tasan samanväriset sämpylätennarit.

Siis sellaiset megarumat vähän paksupohjaiset ysäritennarit, tiedättekö mitä tarkoitan? Ja nekin oli kuulkaa mokkanahkaa! Haha, tässähän ihan ympyrä sulkeutuu.:D

Posted from WordPress for Windows Phone

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram