Harvoinpa sitä tulee kuljeskeltua kaupungilla kamerajalusta kainalossa, joten mitäs sitten tehdään, jos haluaisi kuitenkin napata itsestään asukuvat, kun vastaan tulee sopiva valoisa lokaatio?

No sitten sovelletaan ja viritellään. Ensin meinas jäädä kuvista jalat pois, sitten pää, mutta, kun  lompakosta kaivettiin kikka kutosen tapaan toimiva euron kolikko, niin jo alkoi toimimaan. Euro, sehän riittää!

Näyttökuva 2015-2-18 kello 17.55.30

Ja niin saatiin pyllerö bloggaaja ihan kokonaisena ikuistettua muistikortin syövereihin. Tänään sattui jostain syystä ns. nättipäivä, jolloin kuvissa poseerasi normaalin suohirviön sijaan omasta mielesät varsin vetävän näköinen bööna, joten kuvia tuli melkoinen läjä. Niinpä itserakkaasti pistänkin nyt ensin eetteriin kuvat siitä miltä näytin ulkona tepastellessa ja vähennän vaatteita sitten huomiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 vahapintaiset farkut-H&M/takki-Lindex/huivi-H&M/laukku-Liebeskind/kengät-Andiamo/kaulakoru-Greenika

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaihtelua ulkonäköön toi hiukset, jotka koitin tänään kokeilumielessä suoristaa. Lähempää lärvikuvaa suorasta majavasta naamalla löytyy Instan puolelta. Vähän kyllä omasta mielestä oudolta tuntuu ja näyttää, mutta tähän vois kyllä koittaa totutella. Mutta täytyy kyllä ehdottomasti tän duunirysän jälkeen päästä kampaajalle leikkauttamaan niska ja tuo toinen sivu jälleen lyhyeksi. Sitten tällainen suoristettu, pitkä etuosa pääsisi paremmin oikeuksiinsa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistin taas tänään nuo ihan normaaleiden ihmisten osastolta olevat vahapintafarkut jalassani, että miksi käytän useimmiten mammaosaston pöksyjä. Ei pysy tällaiset omenavartaloisen päällä tuollaiset vähän matalavyötäröisemmät housut! Kun mä en halua ottaa sellaista kokoa, että vyötärönauha pusertuu läskimakkaroiden väliin. Joo, pysyy housut jalassa, mutta se muffin top/ pelastusrengas siinä housunkauluksen päällä on kaameen näköstä katteltavaa ja estäisi täysin vartalonmyötäisten yläosien käytön. Joten sitten kun ottaa sellaisen koon, ettei tarvitse hirttää housuja vatsamakkaroiden väliin, niin ainakin yhdistelmällä liukasta matksua olevat housut + liukasta matskua olevat alkkarit käy niin, että housut alkaa yksinkertaisesti valumaan. Kävelin tänään viimeiset metrit kotiovelle kirjaimellisesti pitäen housunkauluksesta kiinni, ettei valahda perseen alapuolelle. Että taitaa nämä pöksyt lentää kirppisläjään ja kiskon jalkaani edelleenkin korkeavyätäröisiä housuja tai trikookaistaleella siunattuja mammapöksyjä. #omenanongelmat

Kommentit (8)

9/8 | 

Kokonaisuus näyttää todella hyvältä! Etenkin tuo takki ja leopardihuivi käy tosi hyvin yksiin ja muutenkin kengät ja laukku kruunaa koko komeuden!

hanna

www.hannamariav.com

10/8 | 

etenkin nuo kengät ja laukku oli mun mielestä kyllä kuin toisilleen luotu! :)

Suski
11/8 | 

*Huutonaurua* Niin totta tuo housujen valahtaminen! Ei ole kivaa joka kulman ja käänteen takana "salaa" nostella lahkeita ja vyötärönreunoja. Mulla on ollut tämä ongelma jo jonkin aikaa, mutta nyt tajua, että omppu vyötärön huituvilla taitaa minullakin olla syynä dilemmaan :-/ Onneksi kaupoissa on jonnii verran valikoimaa, niin ei tarvii persvako vilkkuen painella kaupungilla menemään. Huoh.

PS. Housut näyttää kyllä muuten hyviltä ja leidi itse on varsin tyylikäs.

12/8 | 

juu, toi omenainen vartalon malli tekee kyllä helposti just ongelmaa housujen valumisen muodossa jos ei tosiaan halua hirttää niitä tiukasti läskien sekaan. Mut itse voin kyllä lämpimsti suositella mammaosaston pöksyjä. Ainakin kaikki henkkamaukan mama-farkut näyttää kaikin puolin ihan normeilta, mut on vaan sit se trikookaistale siellä paidan alla piilossa. Ja pysyy jalassa!

Jenni
13/8 | 

Toivottavasti et ota tätä pahalla, voi olla että tästä on ollut blogissasi juttua, mutta olen aika uusi lukija.. Eli oletko koskaan miettinyt laihduttamista? Vai oletko tyytyväinen tuon painoisena? Ainakin pukeutuminen helpottuu kun laihtuu :) Nimimerkillä viime vuonna 20 kiloa pudottanut :) Mutta ei sillä, näytät ihan hyvältä noinkin. Mietin vain että onko tämä paino sulle se omin, vai oletko ajatellut että voisit painoa pudottaa?

14/8 | 

No pikaisellakin tutustumisella olet ehkä huomannut tämän blogin keskittyvän johonkin muuhun kuin painonpudotukseen tai kilojen kiroilemiseen, joten enpä taida alkaa tässä nyt pohtimaan suhdettani painooni.

päärynä
16/8 | 

Päärynä täällä hei, tämän postauksen jälkeen käin miettimään, että KENELLE ne farkut oikein tehdään??? Siis lähinnä tarkoitan isompia kokoja, n46-54. Itselläni on takamusta ja reittä sen verran, että on pakko olla isojen tyttöjen byysat, noin kokoa 48-52 mallista riippuen, mutta auttamatta käy niin, että vyötärölle jää tyhjää tilaa, ja housut valuvat juurikin alaspäin päivän mittaan. Olen pienentänyt suosikkifarkuistani vyötäröä n 2-3 numeron verran, kun en kestä sitä persvaon vilauttelua saati valumisen tunnetta. Olen luullu, että omenat saa kerralla hyvät, mutta tajusin, ettei näin taida ollakaan. Siis miksi vaatevalmistajat tekee niin epäsopivia housuja??? Kehitysidea vapaseen käyttöön: omat mallistot omenoille ja päärynöille!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat