-Postauksen tuotteet saatu Olympukselta-

Kirjoittelin jokin aika sitten kauniista Olympuksen uuden Leather Collectionin kameralaukusta, joka hurmasi minut sekä ulkonäöllään, että tilavuudellaan. Sittemmin on myyntiin saapunut myös astetta juhlavampi veska, nimittäin nämä Style Collectionin metallinhohtoiset pikku clutchit ja niihin sopivat hihnat, jotka voi siis kiinnittää joko kameraan tai laukkuun.

Tämä kaunis nahkainen clutch oli livenä hieman pienempi mitä odotin, ja ensinäkemältä olinkin hieman skeptinen, että noinkohan sinne mahtaa mitään sopia. Mutta kaipa siellä on tarkkaan mittailtu PENejä ja objektiiveja, sillä tämäkin laukku veska nielee sisäänsä enemmän kuin ulkomuoto antaa ymmärtää. Ihan samoin minut yllätti myös aiemmin saamani olkalaukku.

Testasin aluksi varovaisesti seuraavalla setillä: PEN E-PL7, jossa kiinni 9 mm fisheye body cap lens, 45 mm 1.8, pikku salama, iPhone5, huulipuna ja pankkikortti. Mahtui mainiosti ja tällä lastilla laukku myös säilytti nätisti muotonsa ja mahtui kiinni ilman ongelmia. (kuva alla) Itselleni tuo pikku fisulinssi onkin usein valinta kemuihin lähtiessä. Sillä on kiva kuvata salaman kanssa baarien ja juhlatilojen hämärissä käyttäen pitkää valotusaikaa. (Esimerkkejä tuollaisista kemukuvista vaikka tässä.) Sillä kameran mukana tulleella 14-42 kittilinssillä mä en kuvaa oikeastaan ikinä missään, vaikkakin sen kanssa kamera tuohonkin laukkuun hyvin mahtuisi. 

Sovittelin kameraa laukun pohjalle eri asennoissa ja totesin, että PENin saa laitettua clutchiin monella tavoin. Fisun tai pannukakku linssien kanssa kamera mahtuu tuolla aiemmassa kuvassa näkyvään tapaan, niin että kameran "naama" osoittaa eteenpäin. Jos kamerassa on kiinni pidempi objektiivi, vaikkapa 25 tai 45 mm, voi kameran laittaa laukun pohjalle "selälleen". Se ehkä ihan hieman ns. venyttää laukun alaosaa, mutta jos ei muuten pakkaa clutchia kovin täyteen, pysyy laukku edelleen kauniin muotoisena.

Suurin määrä kuvauskamaa mitä sain tähän pieneen juhlalaukkuun ilman väkivaltaa ja ylilastausta sommiteltua, on tämä yllä ja alla olevissa kuvissa näkyvä setti. PEN E-PL7, joss kiinni edelleen 9 mm body cap lens, pikku salama, 45mm ja 12 mm linssit, iPhone5, huulipuna ja pankkikortti. Eiköhän noilla luulisi jo monenmoisissa kemuissa pärjäävän. Avainnippuni ei tosin tuonne enää kyllä mahtuisi, vaan pitäisi ottaa mukaan vain yksittäinen avain, jonka kyllä saa sujautettua laukun pieneen sisätaskuun.

Alla olevista kuvista näkee vielä minkä kokoiselta laukku näyttää olalla ja kädessä. Siro, tyylikäs ja yksinkertainen, eli varsin passeli vähän hienompaankin tilaisuuteen. Värivaihtoehdot on tässäkin postauksessa näkyvät Be My Rockstar, eli hopea ja Holy Goldie, eli kulta. Ensin mainitussa pehmoinen vuorikangas on vaaleanpunainen jälkimmäisessä tummansininen.

Melko nättei kassei, ettenkö sanoisi! Ei tavii enää jättää kameraa kotiin sen takia, ettei kamera tai laukku passaisi juhlamekkoon.

PS. Multa kysyttiin Olympus PEN Generation -FB-ryhmässä laukun "virallista tölkkijuomatilavuutta". Se on testini mukaan yksi 0,33 tölkki, mutta silloin on kameran oltava kädessä. :D

Kommentit (7)

Tiina/Levoton tyttö
2/7 | 

Nuo Olympuksen uudet laukut on kyllä ihan tahuttoman hienoja, olen suunnitellut itsekin hankkivani sellaisen, vaikka kuvaankin panasonicilla :D

Marion
3/7 | 

Laukku on hieno, mutta kantaja vielä hienompi! Näytät ihan tajuttoman nätiltä noissa kuvissa. Nuo lasit ja korvikset sopii sulle tosi hyvin! Ja ihana hymy :)

Elisa/
4/7 | 

Kiitos tölkkijuomatilavuudesta! :D Se on tärkeä. Tää laukku voisi kultaisena olla hirveän hyvä just bilereissuille, kun tahtoo mennä mahdollisimman kevyellä varustuksella. Ei näytä yhtään halvalta, vaan älyttömän kauniilta ja tyylikkäältä :) Ei mikään perinteinen kameraveska.

Vierailija
6/7 | 

Ihan hurjan elinvoimaselle ja kaunille näytät! Ja oikein hyville nuo laukutkin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram