Muistelin tänään asukuvia ottaesani miten tätä Nanson trikoojakkua joskus vuosia sitten ostaessani mietin, että "onneksi noi olkatoppaukset saa pois". Se istui pitkään ja tiukassa itsellä sellainen olkatoppauskammo, joka juontaa varmaan juurensa muistoihin lapsuudesta. Piti kasvaa aikuiseksi asti ennen kuin tajusi, että olkatoppaukset ei aina ole sellaiset hillittömän korkeat superlon-pönkät kuten kasarilla. 

Tässä Nanson bleiserissä tarranauhoilla kiinnittyvät olkiatoppaukset ovat hyvin maltilliset eikä siksi erokaan ole huima toppauksilla tai ilman, mutta on niillä silti väliä. Alla vasemman puoleisessa kuvassa toppauksia ei ole ja oikealla ne ovat paikoillaan. Pikkuisen on tossa ilman -kuvassa kyllä asentokin jo noin, että toinen hartia alempana, eikä vertailu siksi onnistu ihan täysin, mutta kyllä tosta oikeanpuoleisesta erottaa, että toppaukset tuovat hartioihin hieman terävyyttä. Hienovarainen skarppaus siis. 

Jos siis olet olkatoppauskammoinen kuten minäkin joskus, niin rohkaisen hautaamaan pelot ja ja jättämään ne olkatyynyt paikoilleen sellaisiin vaatteisiin, mihin ne on suunniteltu. Ainakin tällasen omenan  vartalon muoto saa oikeanlaisilla olkatooppauksilla just sopivasti ryhtiä ja kulmikuutta pehmeyden ja pyöreyden vastapainoksi.

Alla vielä päivän rätit ihan jalkoihin saakka. Ei ollutkaan mustaa päästä ihan varpaisiin saakka, glitterkengät pelastivat. Työkaveri totesi jalkineet nähdessään, että "ihan kuin Herreysillä! Muistatko?". Nimi oli hämärästi tuttu, mutta ei soittanut kelloja. Epäilinkin, että taitaa olla kyse sen ajan yhtyeestä, että en ollut vielä syntynyt.

farkut-Junarose (saatu)/silkkipusero-La Redoute, Ellos/bleiseri-Nanso/kengät-Gei Gei/koru-Greenika

Ei muuta kuin google laulamaan ja ja sehän kertoi, että vuosi oli 1984, kun ruotsalainen Herreyn veljesten muodostama pop trio voitti Euroviisut kappaleella Diggi-Loo Diggi-Ley, jalassaan kullan väriset kengät. Jopa katsomamme youtube -videon  kuvauksessa muistettiin mainita, että "Check out those golden boots, lol". (Kuvan bändin viisutyylistä näet TÄÄLLÄ.)

Mietin näitä kuvia katsoessa, että kivasti jotenkin häivyttää toi jakku mun rintavarustusta. Mutta sehän on vaan trikki edestä päin katsoessa. Sivuprofiili palauttaa mieleen todellisuuden. :D :D

Nyt eilisen Quantico-jakson kimppuun. OIkeesti pitäis tehdä koulutehtävää, mutta palautus on vasta sunnuntaina ja mikäs se oliskaan parempi motivaattori kuin viimetinka. Vihoviimeinen sellainen.

Kommentit (4)

veerala
5/4 | 

Tosi kivan näköinen ja skarppi asu! Tykkään! :)

Piia
6/4 | 

Mahti asu, toimii! Mä kans tilasn itelleni Nanson jakun ja se on i-iiihana <3 Ihanaa myös huomata että mahdun (joidenkin merkkien) normimittasiin vaatteisiin. Mä oon kans kauhistellu aikoinaan olkatoppauksia mut ne kyl näytti mulla aika tyhmältä. Mut täsä sun jakussa ne ei isommin mun mielestä korostu et ehkä, ehkä mäkin uskallan jos vastaan tulee enkä kirmaa kirkuen karkuun. :D

Fantti kadehtii
7/4 | 

Tää on taas ihan napakymppi! Kadehdin edelleen sun kapeita kinttuja. Itse en voisi kuvitellakaan käyttäväni pillihousuja mutta sun päällä ne näyttää niin linjakkailta.

Vierailija
8/4 | 

Hyvä asu!

Olen itse päärynävartaloinen, vartaloni levein kohta on yläreisissä, ja pienet olkatoppaukset tasapainottaa mukavasti linjat. Ei ihan kaikissa asuissa, mutta monissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat