Taas yksi musta pusero. Eikö niitä ole jo kaappi täynnä? Mutta ei ollu vielä yhtään off shoulder -mallista! Muistan joskus vuosituhannen alussa käyttäneeni paljonkin tällaisia olkapäät paljastavia yläosia (yksi meshkankainen yläosastaan rypytetty paita oli ihan lemppari! :D), mutta sitten niitä ei taas hetkeen markkinoilla näkynyt.

Mutta nyt on olkapäiden paljastelu jälleen ajankohtaista ja hyvä niin, sillä itse tykkään tästä pääntien mallista edelleen kovasti. Pieni pala paljasta pintaa keventää yleisilmettä kovasti ja itse ainakin laajennan kaula-aukkoa mieluummin noin leveys suuntaan kuin tissivakoa kohti. 

farkut-Levi's/pusero-H&M/kengät-Crocs (saatu)/laukku-Diesel/korvikset-Nouseva Myrsky (saatu)

H&M:ltä hankittu paksua ribbineulosta oleva paita on ehtinyt tällä viikolla päälle jo moneen otteeseen ja osoittanut kaveeraavansa hienosti niin farkkujen kuin hameenkin kanssa. Ihan juuri tuota samaa puseroa en enää Henkkamaukan nettikaupasta löytänyt, mutta plussamallistosta löytyy yksilö jonka uskaltaisin väittää olevan ainakin melkein sama. Omani oli normimalliston puolelta ja maksoi kympin vähemmän kuin tuo HM+ -versio. Toki monia muitakin off shoulder -yläosia heidän valikoimistaan löytyy samoin kuin lähes jokaisesta ketjuliikkestä tällä hetkellä.

hame-Junarose (saatu)/pusero-H&M/kengät-Minna Parikka/korvikset-Even&Odd/laukku-Diesel

Kuten kuvista näkyy, itselläni paita ei luonnolisimmillaan kuitenkaan asetu ihan nimensä mukaisesti, vaan nousee olkapäiden "kulmien" yli. Toki pääntien saa vedettyä niinkin, että on kokonaan olkapäät paljaana, mutta omat hartiani kun ovat hieman tuollaista mallia "luiska", tuntuu puseron vaivattomin asento olevan hieman peittävämpi. Ei haittaa mua, nätiltä näyttää kuitenkin ja pääntie on joka tapauksessa  avaran näköinen.

Veikkaan tästä paidasta syksyn pese & pidä -yksilöä, joka tuskin ehtii paljoa vaatekaapin hyllyllä makoilemaan. 

 

Kommentit (8)

Nuorgamin Emmi
9/8 | 

No morjes mikä vyötärö! *sydänsilmähymiö*

Veera
Liittynyt2.9.2015
10/8 | 

katoin sitä itekin.. en tajuu mistä se tuli! :D 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Tiina
12/8 | 

Minkälaisia rintsikoita käytät tämä kanssa? Tukevia olkaimettomia on ainakin minun ollut vaikea löytää.

saya
13/8 | 

Samaa mietin, olkaimelliset ainakin valuisivat heti alas olkapäiltä jos olisivat noin reunalla ja hyviä olkaimettomia en ole löytänyt vaikka kuppikoko on suunnilleen puolet pienempi :D

Veera
Liittynyt2.9.2015
14/8 | 

Itsellä käytössä Fantasien olkaimettomat liivit. Ollut mulla käytössä jo vuosia ja toimivaksi todettu. Oma kokoni on noissa liiveissä 80G, joten löytyy tukevia olkaimettomia isoillekin rinnoille.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Lui
15/8 | 

Minulla on varmaan jotakuinkin sama kuppikoko kuin Veeralla (75-80 DD/E) ja Calvin Kleinilla on sellainen olkaimeton rintsikka, joka pysyy päällä vaikka seisoisi päällään. Ostin ne juhlakäyttöön mutta olen pitänyt töissäkin eikä yhtään tullut päivän aikana sellainen olo, että olisi halunnut vaihtaa rintsikat. Kannattaa kokeilla! Omani ostin Sokokselta, varmaan muuallakin myydään.

Veera
Liittynyt2.9.2015
16/8 | 

Pikkusen meni kuppikokoarvio metsään, mä olen kokoa 80(-85) G-H :D  Mutta juu löytyy tällekin koolle olkaimettomia merkeiltä jotka keskittyy isoihin kokoihin: Fantasie, Elomi, Freya noin niin kuin muutamia mainitakseni. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat