Haloo! Minttu, Nina ja kaikki muutkin aiemmin nahkaisia Baggun laukkuja ihastelleet ihmiset, nyt ne löytyvät myös Katokon verkkokaupasta!

 

 

Katokolla on edessä muutto uusiin tiloihin, joten vielä tämän ja huomisen päivän ajan (22.-23.12) on käynnissä muuttomyynti. Sen vuoksi kaupasta löytyy aletuotteita ja kaikista normaalihintaisistakin tuotteista saa koodilla CBLAG9BS -10% alennuksen. Eli nahkaisista Baggu-kasseistakin lähtee hinnasta n. kympin verran pois. Ja löytyyhän sieltä kaupasta niitä ihania Dottin korujakin...

Joulu, mikä ihana tekosyy.

Kommentit (12)

juu porissa on! Ja huomenna on auki, mutten tiedä moneenko. Normisti on aina viiteen. Löytyy huomenna vielä osoitteesta Yrjönkatu 19. Eli siitä kävelykadulta Nordean ja Finnkinon välistä.

My thoughts exactly! Itse pidän kyllä yksinkertaisesta designista, mutta nämä pussukat menee jo minunkin makuuni liian simppeleiksi hintaansa nähden. Mutta makuja on monia eikä ole minulta pois, jos joku näistäkin diggailee :)

Niina
5/12 | 

Hei onko sinulla tiedossa Katokon uuden liikkeen sijaintia ja osoitetta jo? Kun ekan kerran luin täältä että liike on lopettamassa (ja sitten kulkiessani liikkeen ohi näin sellaisen "tila vuokrattavana" kyltin) olin ihan murheen murtama, en ole nimittäin vielä siellä päässyt vierailemaan, itse liikkeessä siis. Nettikauppaa olen ahkerasti selaillut ja tuotteita ihastellut. Toivon ettei kovin kauas muuttaisi tuo ihanainen kauppa :)

Mukavaa joulua Veera! <3

Niina

Voi mahtava kuulla, kiitos tästä infosta! :) Niin ihan superupeaa uutta vuotta 2012 (uusien villapöksyjesi ;D) kera, jippiih!

6/12 | 

Hih, ensivilkaukselta nuo ylemmän rivin laukut näyttivät niiltä ostos-tv:ssä mainostettavilta rintaliiveiltä :DD

tofu
8/12 | 

Eiii...noita nahkalaukkuja mustia m-kokoisia ei oo verkkokaupassa ainakaan enää....!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram