Heipä heiii! Täällä ollaan edelleen hengissä vaikka postaustauon perusteella olisi jo voinut muuta luullakin. Verkon ulkopuolinen elämä on välillä ikävästi näiden harrastusten tiellä eikä ensi viikolla juuri helpota, silloin nimittäin alkaa kolmen viikon kesäloma!! Sitä joutuu kuulkaa pakkaamaan kassinsa ja suuntamaan mm. hyvän ystävän kanssa etelään ja murun kanssa festareille, melko rankkaa eikö.

Niin ihanaa kuin helteet toisaalta ovatkin, niin olin eilen todella tyytyväinen että laskeneet lämpöasteet mahdollistivat pitkästä aikaa farkkuihin pukeutumisen. Mulla kun tuntuu tuo hellekelpoisten vaatteiden varasto olevan enemmän kuin olematon. (Miksi en omista esimerkiksi yhtään kunnon kesämekkoa!?) Eilisen vielä tällä hetkellä salaiset puuhat olivat sellaisia, että minun piti koittaa keksiä päälleni jotakin muutakin kuin pelkkää kokomustaa.  Kävinkin viikonloppuna hädissäni sovittamatta tempaisemassa henkkamaukasta pari toppia joilla hieman elävöittää kalmaista olemustani ja siinä saattoikin käydä niin, että minulle löytyi uusi lempiväri kesäksi.

Miksi mä en ole ikinä ennen tajunnut tuollaisen raikkaan oranssiin potentiaalia itseni kohdalla? Osa teistä lukijoista on aina yrittänyt sanoa, että minun pitäisi käyttää värejä, mä alan pikkuhiljaa uskoa teitä. :D Paidan lisäksi myös huulipunan sävy on itselleni jotain uutta. Pitänee pyörähtää tänään jonkin kosmetikkaosaston kautta.

Alaosasta toki löytyi sitten turvaa tuovaa mustaa. Mutta tuo oranssin ja valkoisen käsittämättömän fressi liitto! Ah ja oih! Vielä kun ämmä itse saisi hieman jotain väriä pintaan, niin minun voisi kuvitella olevan kotoisin jostain muualta kuin ruumishuoneelta. Tuo huomattavasti terveemmän värinen vieruskaveri ei ainakaan paranna tilannetta. :D  Huvitukseksemme huomasimme Majn kanssa olevamme melkoiset tekstiilikaksoset. Ei välttämättä ihan sellainen bloggaajakaksikko jolle uskoisi käyvän näin.

Suosittelen muuten kaikkia muitakin tisseviä tyttöjä kokeilemaan tuota t-paitojen ja toppien helman solmimista. Itselläni ainakin helman solmiminen tai sen reunan taskuun survominen on kikka joka on käytössä lähes kaikkien hieman löysempi linjaisten yläosien kanssa. Tuokin hieman a-linjainen toppi nimittäin luo suorana laskeutuessaan melkoisen raskausteltta efektin, mutta tuolla pienellä solmulla saa kätevästi hieman imartelevampaa silhuettia esiin. Pitää demonstroida asiaa jonain päivänä vähän lisää.

Vaatteidenvaihdon jälkeen huomasimme tehneemme sen taas! Ei kai sitä nyt kahteen peräkkäiseen asuun voi värejä valita, joten samikset sieltä taas pölähti paikalle.

Näistä kuvista muuten näkee hyvin tuon miksi suosin useimmiten vartalonmyötäisiä linjoja vaatteissani. Lihoinko nimittäin ehkä kymmenen kiloa vaihdettuani ekan kuvan yläosasta tuohon pussittavan malliseen. Tässä sitten taas syy miksi tuollaisia resorilla varustettuja pussimalleja ei useinkaan päälläni nähdä. Tämän Espritin neulospuseron kohdalla kuitenkin tein poikkeuksen sen täydellisen mukavuuden vuoksi.

Mitäs raati sanoo, kumpi vei tänään voiton kokomusta vai oranssi ilmestys? Itselleni ainakin vastaus on varsin selvä.

Kommentit (12)

Sagu
13/12 | 

Oranssi ehdottomasti! Muutenkin väri pukee sua yllättävän hyvin... tai ehkä yllätys johtuu vaan siitä, että sut on niin tottunut näkemään mustassa. :)

Oikein hyvää kesää sulle sinne!

Jenni
14/12 | 

No Oranssi tietysti =) Ja mistä on nuo iiihanat mustat korot jälkimmäisessä kuvassa :)

nasu86
16/12 | 

ihanat bloggari samikset =)

molemmat niin kauniita ja oranssi asustus molemmilla miellytti silmää enemmän...noi vagabondit <3

Sheila
17/12 | 

Oranssi ehdottomasti. Pitänee itsekin testata joku päivä tuota solmukikkaa, on nimittäin itellekin siunaantunut noita puskureita (ehkä Kainuun/Pohjois-Karjalan vesijohdoista liukenee jotain tissijä suurentavaa ainetta, mene ja tiedä).

Älä muuten ihmettele, jos nuo mustat korkkarit joku päivä katoavat. Ne saattaa löytyä sen jälkeen vaatekaapistani :).

santra
20/12 | 

On kyllä tosi raikas tuo oranssi, en olis jotenkin uskonut. Uskaltaisinkohan itekin kokeilla, kun mullakin on tuota mustaa lähinnä käytössä. Ja mäkin näytän ruumishuoneelta karanneelta, mitä musta myös saattaa korostaa, joten kohtalotovereita sulla kyllä löytyy...

tikku
22/12 | 

Hih, nettikaupassa tuo toppi on merkitty väriltään punaiseksi ja jäin ihmettelemään, että missä se uusi lempiväri on. :) Mutta asiaan, tuo toppi on ihan mahtava! Sain eilen omani valkoisena ja puuterisena ja heti piti käydä nettikaupassa haalimassa muitakin värejä, mm. tuo pun.. oranssi. Ja runsaahko helma näköjään pyytää solmimaan, kun tuli itsekin tehtyä eilen niin.

Onkos sulla muuten ne H&M:n high sqinit jalassa näissä kuvissa? Sain sellaisetkin eilen (kiitos vain vinkistä, istuivat mainiosti korkean vyötärönsä ansiosta!) ja jäin miettimään noita mustia versioita... Onko mustissa kangas sellaista, että se kerää kaiken pölyn itseensä? En nimittäin jaksaisi kulkea teippiharja takataskussa. :)

Olga
23/12 | 

^ Ja ylemmän kommentin lähetti Olga, ei "tikku". Näemmä oli jonkun muun kommentoijan (joka ei ole tänne edes kommentoinut?) tiedot tuossa valmiina ennen kuin ymmärsin vaihtaa omani.

Heini
24/12 | 

Siis jo toinen ihana idea sulta, toi helman solmiminen (niitten henkkamaukan rakkausfarkkujen lisäks!). Ostin keväällä just tollasen löysän ja suht pitkän topin ja ah mitä tuskia olen sen kanssa peilin edessä viettänyt... Yritin sitä toki solmia ja kokeilin sellasen leveän vyön kanssa ja eih. Mutta tuohon kohtaan en ymmärtäny sitä solmia :) Thanks!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram