Oho! Kävin tänään Mintun blogissa ja huomasin hänellä väliaikatiedotteen Tukhoman muotiviikko -äänestyksessä ja arvatkaas mitä siellä luki? Siellä sanottiin seuraavaa:

Kävin kurkistamassa äänestystuloksia (mutta EN laskenut ääniä tarkasti…) ja nyt näyttää siltä, että kärjessä keikkuu neljä bloggaria (huom! Ei järjestyksessä!!):

Ja muutamia muita blogeja keikkui kuulema aika lähellä perässä. Tänään on aika vielä äänestää suosikkiaan, joten jos et ole vielä sitä tehnyt, niin lähetä ihmeessä oma äänesi osoitteeseen muotiviikko@gmail.com. Kaikki tämän päivän aikana tulleet äänet ehtivät vielä mukaan.

Tarkemmat ohjeet äänestykseen täällä.

Mä olen oikeasti ihan ihmeissäni, et joku on äänestänyt mua!

Kommentit (2)

3/2 | 

Ei mitään oho :D Sinähän oot ihanan energinen, rempseä ja muotitietoinen nainen. En ihimettele että on äänestetty. Kävinpä nyt sit viimetipassa iteki antamassa ääneni :)

Jenni
4/2 | 

Eipä se ihme ole! Sinä ainakin ottaisit parhaimmat kuvat :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat