Kuten jo olen tässä viime aikoina useammankin kerran maininnut, niin hiustenlaitto on omalla kohdallani jäänyt jotenkin ihan paitsioon. Hatut ja huivit tekevät aamuista niin paljon nopeampia ja sujuvampia kuin föönaaminen ja muotoilutuotteiden kanssa pelaaminen. Luovuuden ja inspiraation puute ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisin jättänyt hiukseni täysin hunningolle. Shampoota, erilaisia hoitoaineita ja hiusnaamiota kuluu ihan entiseen tahtiin, joten siellä hatun alla piileksii kyllä ihan terveet hiukset.

En edes muista koska olen ensimmäisen kerran kokeillut Aussien tuotteita, mutta varmaan parisen vuotta siitä on. Kaikki blogilahjoina kokeiluun saadut hiustuotteet eivät omalla kohdallani pääse kanssani yhtä käyttökertaa pidempään suhteeseen, mutta Aussiet jäivät heti ensi tapaamisella suihkun välittömään läheisyyteen. Ihan jokaista saamaani purkkia en tosin ole saanut itse pitää, sillä olen menettänyt niitä välillä luonani tukkansa pesseiden ja Aussieen ihastuneiden ystävien mukaan. (ihan luvan kanssa ovat vieneet, eivät minun ystäväni sentään pitkäkyntisiä ole :D )

Sellaisia tuotteita joista itse tykkää, on kiva antaa toisillekin ja siksi tartuinkin tilaisuuteen kun minulta kysyttiin haluaisinko arpoa yhden muhkean Aussie-setin teille lukijoille.

Bloggaaja on saanut tässä postauksessa mainitun merkin hiustenhoitotuotteita ilmaiseksi kerran jos toisenkin. Tämä postaus siis sisältää mainontaa.

Tarjolla olisi nyt siis tuotepaketti joka sisältää 6 tuotetta jotka on kaikki pakattu räiskyväkuosisiin Aussieversary Limited Edition pakkauksiin, joilla juhlistetaan Australian 110 v juhlavuotta.

Paketti sisältää seuraavat Aussie-putelit: Miracle Moist Shampoo, Miracle Moist Conditioner, Take the Heat  Shampoo, Take the Heat Leave-in-Spray, Luscious Long Shampoo ja  3Minute Miracle Deep Treatment.

Mikäli haluat osallistua tuon em. paketin arvontaan, niin sinun tarvitsee vain kommentoida tähän postaukseen kertomalla ovatko Aussiet sinulle jo ennestään tuttuja vai vielä kokeilematta. Muista käyttää nimimerkkiä ja kirjoittaa myös meiliosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta saan voittajaan yhteyden.

Osallistumisaikaa on perjantaihin 7.10. klo 23.59 saakka!

EDIT!!! OSALLISTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT! Arvonta suoritetaan viikonlopun aikana ja voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Kommentit (400)

OonaMaria
1/400 | 

Aussien tuotteet ei oo päässy vielä mun tukkamössöihin, vaikka monesti oon uhannu ostavani koko arsenaalin. Nyt olis jees päästä vihdoin kokeilee itekki tätä kauan hehkutettua merkkiä.

Mimmu
2/400 | 

Aussiet ovat tuttuja vain erinäisistä blogeista ja olen kavereiltakin kuullut paljon hyvää mutta en ole ikinä itse kokeillut.

Miina
3/400 | 

Tottahan toki näitä on kokeiltu - eksyivät ostoskoriin heti, kun tulivat Kaijjaanin Sokkarille myyntiin. Tuoksuvat raikkaalle ja hiukset tykkäävät <3

Suklaamonsteri
5/400 | 

En ole kokeillut mutta haluaisin kovasti kokeilla. Blogeissa oon näitä niiiiin paljon hehkutettu ja olen niitä käsissäni pyöritellyt, en vain ole raskinut viedä kassalle asti.

Hanna
6/400 | 

En ole vielä koskaan kokeillut Aussie-tuotteita, mutta kylppärin hyllyssä olisi vielä tilaa... :)

Pura
9/400 | 

Ihan ennestään tuntemattomia ovat, tai mitä nyt olen niitä joskus kaupan hyllyssä tuijottanut.

11/400 | 

Aussiet ovat tuttuja, mutta silti tuntemattomia. Eli Moisture sarjan hoitoainetta olen käyttänyt, samoin 3minute miraclea, mutta paljon on vielä testaamatta :)

PiiA
13/400 | 

Tuttua on ja ovat aivan mahtavuutta. :) Vielä kun saatais koko sarja Suomeen. Laiskan hiustenlaittajan aamut nimittäin pelastaa Volumizing 2 in 1, ei tartte läträillä hoitoaineiden kanssa. No, seuraavalla reissulla matkalaukku painaa taas vähän liikaa, kun puoli kassia on täynnä kosmetiikkaa... :D

E.S
14/400 | 

Olen kuullut Aussie -tuotesarjasta pikkulintujen laulamana ja melko useassa blogissa olen tuohon nimeen törmännyt.

Itse en koskaan ole tuotemerkkiä tai -sarjaa vielä kokeillut. Se on kyllä ollut muistissa korvan takana, mutta jotenkin niiden ostaminen on aina vain jäänyt! Höh.

15/400 | 

Olen kyllä kuullut Aussie merkistä ennenkin, mutta en ole koskaan kyseisen merkin tuotteita kokeillut. Voisin kyllä kokeilla!

Hemuli
16/400 | 

Olen kokeillut yhden putelin verran, mutta niiden hintavuuden vuoksi en ole raaskinut ostaa uusia. Aussiet on kyllä ihania! :)

17/400 | 

En ole ikinä kuullutkaan moisista! niissä on kenkuruita x) <3

take the heat-shamppoo kuulostaa liian täydelliseltä yhdistelmältä ollakseen totta, siis pesu ja suoja samassa! :D

Lyylis
18/400 | 

Tervehdys!!!

Kokeilemati ovat Aussie-tuotteet kohdaltani. Blogi maailmasta toki tuttuja ja mieleni tekis testata. Välistä jopa etsiskellyt paikallisten puotien hyllyiltä, vaan en ole törmännyt...Joskos nyt???

Tiitu
20/400 | 

Eilen kokeilin anttilasta saamaani näytettä. Tuoksu oli tuttu jostain lapsuuden jutusta ja tuli aika nostalginen fiilis. Olisi ihana päästä kokeilemaan enemmän.

Delilah
21/400 | 

Aussieista tuttu tuote on lushious longin 3 minutes tehohoito. Oikein pätevä tuote sekin.

eveleen
22/400 | 

En ole itse kokeillut Aussien tuotteita, mutta olen lukenut mm. kolmen minuutin tehohoidosta positiivisia kommentteja niin blogeista kuin hiustenhoitoa käsittelevistä keskustelufoorumeistakin. Toivottavasti pääsisin itsekin kokeilemaan kyseistä "ihmeainetta" arvonnan kautta :D

Tarja
23/400 | 

En ole koskaan Aussieta kokeillut, mutta kiinnostaisi kyllä. En vain "kykene" ostamaan mitään uutuuksia ihan kokeilunhalusta, koska minulla on tietyt vakiotuotteet, joiden tiedän toimivan ja kokeilujen kanssa on se 50/50 -tsänssi, että sopivatko vai eivät. Aussieta on kyllä niin moni hehkuttanut, että ehkä pitää ostaa kokeiluun joku puteli, jos ei arpaonni (taaskaan) suosi :-)

Piia
24/400 | 

Paria suihkausta lukuunottamatta en ole ennen käyttänyt. Mutta ovat kyllä hyvännäköisiä puteleita!

Katri
25/400 | 

Olen kokeillut kerran hiustenhoitotuotteita, joiden tuoksu oli aivan ihana. Mielelläni kokeilisin lisääkin, mutta jotenkin stressin ja työkiireiden keskellä ei aina muista ostaa hiustenhoitoainetta edes lähikaupasta....

26/400 | 

Aussien tuotteet eivät ole vielä ollenkaan tuttuja, joten niihin olisi oikein mukava päästä tutustumaan :)

emmmie
28/400 | 

Kaverin luona joku aika sitten testasin ja tykkäilin paljon tuotteista. Omaan kylppäriin eivät oli vielä tietään löytäneet, koska ehdin hieman ennen tuota kokeilukertaa tehdä päätöksen, että en osta uusia hiustuotteita ennen kuin nykyään hyllyistäni löytyvät purkit ja pullot olen kuluttanut.

Mutta sehän olisi täysin eri asia, jos saisi tuotteita :)

Sitten kun olen tavoitteen saavuttanut, niin varmana tulee ihan ostettuakin :)

Essi
29/400 | 

Kauppassa on monet kerrat purkkeja pyöritelty ja kävelty kassaa kohti, mutta koskaan en ole Aussie-tuotteiden kanssa päätynyt kassalle asti.

Satu
30/400 | 

En ole kokeillut kyseistä sarjaa, vaikka olen siihen törmännyt esimerkiksi eri blogien kautta. Olen lukenut kyllä hyviä kommentteja tuotteista, joten olisihan se kiva kokeilla miten ne itsellä toimii!

käyttäjä-10548
Liittynyt3.2.2015
31/400 | 

Ainoastaan tuo 3 minute miracle -tehohoito on itselleni tuttu. Kovasti olen siitä kyllä tykkäillyt, joten varmasti päteviä nuo muutkin sarjan tuotteet. :)

iina
32/400 | 

Aussie tuotteita en ole raaskinut kokeilla mutta hypistellyt sitäkin enemmän. Olisi mukava päästä kokeilemaan tuotteita muutenkin kuin kaupanhyllyltä katsellen, hienoja kokemuksia kun niistä olen kuullut!

manna-anna
33/400 | 

En ole vielä kokeillut, mutta kuullut ainoastaan hyvää. Shamppoolle on aina kysyntää, mutta uusia tulokkaita on niin paljon että tän parin vuoden blogeissa pyörimisen aikana en ole saanut näitä hommattua kun joku tuote on aina päässyt ohituskaistalta suihkun nurkkaan. Ehkä pikkuhiljaa voisi olla aika kokeilla. :)

eeva
34/400 | 

tuttuja ovat ja aivan mahtavuutta. ei laittaisi lainkaan pahakseni muutamaa uutta putiloa ja tuo uutuus on kyllä testaamatta!

adoette
36/400 | 

En ole kokeilemaan päässyt, mutta kuullut olen paljonkin pääasiassa blogien kautta. Kiva olis testata!

noora-
37/400 | 

Kokematta vielä ovat, vaikka paljon hyvää olen niistä kuullut. Toivottavasti onni suosii tällä kertaa..

Freckles
38/400 | 

Ihana Aussie! <3 Olen päässyt kokeilemaan vain miracle moist shampoota(joka muuten on muuten taivaanlahja varsinkin talvella) joten haluasin tutustua Aussien tuotteisiin laajemmaltikin.

Minna
39/400 | 

Oijoi, Aussie <3 Tuttuja ovat, mutta niin harvoin tulee ostettua hintansa vuoksi. Miksi, voi miksi meillä ei Aussien hinnat voi olla samaa luokkaa kuin esim. Jenkeissä, joissa niiden hinnat ovat samalla tasolla meikäläisten XZ:jen kanssa...

annni
41/400 | 

pimennossa elelen vielä kyseisten tuotteiden suhteen, joten ottaisin enemmän kuin mielelläni testiin!

Tanja-maria
45/400 | 

3minuutin tehohoito on oma luotto tuotteeni mutta muita en ole vielä päässyt kokeilemaan!Osallistun ehdottomasti arvontaan.

46/400 | 

Aussie-tuotesarjasta mulle tuttua on vain sen hiuslakka, jota kokeilin jenkeissä. Se ei sykähdyttänyt ja ihmettelinkin sen takia, että miksi joka blogissa sitä hehkutetaan. Ehkä nyt olisi siis mahkut muuttaa mun mieli muiden tuotteiden avulla?

muru
47/400 | 

Aussie-tuotteet eivät ole ennestään tuttuja, mutta haluaisin ehdottomasti kokeilla!! :)

Suvi
48/400 | 

En ole aikaisemmin kokeillut kyseisiä tuotteita, mutta himottaisi kyllä päästä kokeilemaan :)

emmi
49/400 | 

Mulle Aussiet ovat ihan uusi tuttavuus, muutaman kerran niitä olen kaupassa hypistellyt mutta vielä ei ole tarttunut mukaan :).

Erkintyttö
50/400 | 

Voi ihanaa josko minua tällä erää onnistaisi toivoisin niin pääseväni kokeilemaan tuotteita josko niistä tulisi suosikkini.

En ole vielä kokeillut näitä tuotteita siksi lataankin toiveeni tähän viestiini ihan täysillä :)

Marjo
51/400 | 

Aussieta en ole vielä kokeillut, mutta tuossa jo katselin, että Stockalla olisi jonkinlaista tarjouksen tynkään tarjolla tällä viikolla. Saattaa olla, että sieltäkin tarttuu jotain matkaan :)

Annah
52/400 | 

Ei ole kyseiset tuotteet tuttuja, mutta kaikkien hehkutuksen jälkeen kokeilisin enemmän kuin mieluusti :)

Salee
53/400 | 

Olen käyttänyt 3 minutes miracle tehohoitoa satunnaisesti. Myös shampoon ja hoitoaineen kokeilemista olen harkinnut, mutta eivätpähän purkit vielä ole ostoskoriini hypäneet! :D

Emmi
55/400 | 

Täysin tuntemattomia, tai ei tuntemattomia, mutta en ole päässyt kokeilemaan. Pitkään on kyllä jo pitänyt kokeilla ko. merkin tuotteita, joista olen kuullut vain hyvää.

Londra
56/400 | 

Olen toistaiseksi kokeillut Aussieta vain pari minipullon verran ja vaikuttivat sen verran lupaavilta, että mielelläni kokeilisin enemmänkin.

Elli
57/400 | 

osallistun ja tuttuja tuotteita, mutta en ole siis itse koskaan käyttänyt joten käytännössä ei :D

Roosa
58/400 | 

Aussiet ovat minulle ennestään tuttuja vain hoitosuihkeen kautta. Pidin kovasti suihkeesta, ja olisi kiva saada testat sarjaa enemmänkin!

Mena
60/400 | 

3 minute miracle -tehohoidoista olen tykännyt paljon, niillä saa ihanan tuntuiset hiukset ja ne tuoksuvat jotenkin oudolla tavalla tosi hyvältä. Tuo Take the heat -spraykin on ollut käytössä.

Kipa
62/400 | 

ei kyllä ole tullut käytettyä mutta mielelläni kokeilisin kun niin paljon oon kuullut positiivista niistä :)

Hanna
63/400 | 

En ole käyttänyt Aussien tuotteita, nyt voisi olla jo korkea aika :D Joten peukut pystyyn!

Käyttäjä644
Liittynyt29.7.2015
64/400 | 

Aaaah herrajumala apua!! Aussiet ovat todellakin minulle ennestään tuttuja ja JUMALOIN niitä!! Ne ovat täydellisiä tuotteita minulle ja tukalleni ja elämälleni kaikin puolin, paitsi: hinta. Opiskelijana mun on pakko tinkiä joistakin asioista ja valittavasti se on usein juuri kosmetiikka :/ Olen himoinnut Aussieta taas jo puolisen vuotta ja en ole vielä saanut rahapussiltani suotuisaa vastausta!

66/400 | 

Olen kokeillut Aussien ns. hopeashampoota, joka kirkastaa vaaleita hiuksia. Tykkäsin kovasti ja olisi siis kiva kokeilla muitakin sarjan tuotteita.

Kiitos Veera viimeisestä! :)

Janni
67/400 | 

En oo vielä kokeillut, vaikka joka kerta kun nään näistä tuotteista jotain juttua jossain ni aina ajattelee et pitäis kyl viimeinkin kokeilla ja katsoa onks nämä kaiken sen hehkutuksen arvoisia!:)

Annimari
68/400 | 

Kyllä olen kokeillut! Vaikka tuo shampoo tuoksuukin purkalle ja siksi on hieman epäilevä olo aina kun sitä tukkaan laittaa, niin hyvää se on :) Ensimmäisen kerran ostin Englannista, siellä kun ovat paljon halvempia. Ei olisi kyllä varaa ostaa tuollaista settiä kaupasta täällä Suomessa!

Pimmiainen
70/400 | 

en ole minakaan kokeillut Aussien tuotteita koska olen vannoutunut Tigin kayttaja. Kuitenkin Tigin uusitut tuotteet eivat ole yhta hyvia kuin vanhat ja etsinkin uutta suosikkimerkkia. Arvonnan voitto olisi halpa tapa loytaa uusi suosikkimerkki (ehka)

Jennni
72/400 | 

oiii, aussien tuotteet on täyttä rakkautta!:) tällä hetkellä on käytössä hiuslakka ja se on pian lopussa !:O tarvitsee kipittää kauppaan siis...

henna
73/400 | 

En oo koskaan kokeillut Aussieta, Tigit on aina vieneet kaupassa voiton! Varsinkin tuo 3 Minute Miracle tuntuu olevan monien suosiossa, mielelläni ottaisin kyllä testiin :)

Minna
74/400 | 

Aussiet ei oo mulle tuttuja, mutta ehkäpä kun nyt käytössä olevat (marketti)shampoot loppuu! :)

Piina
75/400 | 

Jotain Aussien hoitoainetta/hiusnaamiota olen kokeillut. Tykkäsin, oli tehokas ja tuoksu oli ihana. Turhan tyyriitä vain pidempiaikaiseen käyttöön.

76/400 | 

Löysin vasta viime kesänä Aussien Aussomo Volume -perheen ja kiinni jäin! Lättänät ja ohuet skandinaavihaituvani eivät ole ikinä olleet näin elinvoimaiset, tuuheat(!) ja kiiltävät edes kampaajan sikahintaisilla tuotteilla. Luv it!

hanma
77/400 | 

Juu, Aussieista on tullut lemppareita ja oonkin raahannu niitä läjäpäin Lontoon reissuilta, kun on sattunut aina niin hyviä tarjouksia eteen siellä!

Noora
81/400 | 

Aussien tuotteita en ole koskaan käyttänyt, mutta kiinnostusta olisi. Vähän aikaa sitten leikkasin pois rastat(koristivat päätä lähes viisi vuotta) ja nyt olen aivan hukassa tukkani kanssa. Luulen, että tämän setin parissa oppisin laittamaan tukkaani entistä paremmin :DD

marke
82/400 | 

Minäkään en ole koskaan näitä tuotteita kokeillut - rehellisesti sanottuna koko tuotesarja on minulle uusi.

Annika
83/400 | 

On vielä kokeilematta, mutta taitaa olla aika tehdä muutos asiaan!:) Näillä pohjoisilla leveyksillä kun kerran asustelen, niin Aussien puteleita ei ihan joka paikasta löydäkkään :/

Kaloriina
84/400 | 

Itse en ole päässyt vielä Aussien tuotteita kokeilemaan (josko nyt sitten tätä kautta? :-) ), mutta paljon olen kuullut niistä kehuja.

85/400 | 

Ostin vähän aikaa sitten ensimmäisen Aussie tuotteeni, shampoon ja olen ollut siihen enemmän kuin tyytyväinen. Lisääkin siis voisin mielelläni ottaa ;)

Riikka
86/400 | 

Olen käyttänyt Aussien 3 minute miraclea aina silloin tällöin, jättää hiukset ihanan pehmeiksi! Shampoon ja lämpösuojan ostoa olen harkinnut jo jonkin aikaa.. :)

Isoisä
87/400 | 

En ole kokeillut ja oudolta tuntuu tuo sarja ei sitä taida markettien hyllyiltä löytyä.

Mahtaisi nuo tehdä hiuksille hyvää.

Nika
88/400 | 

En ole kokeillut, mutta olin ajatellut että täytyisi satsata ja kokeilla. Raskauskroppa huutaa jotain jolla saisi itseään piristettyä, olo kun ei ole aina niin kovin hehkeä :)

jjansku
89/400 | 

Olen kokeillut ainoastaan yhtä Aussien tuotetta, jotain tehohoitoa, voitin sen aikoinan Sallan focus on fashion- blogista ! Paikkakunnallani kyseisiä tuotteita ei myydä, enkä ole netistäkään vielä aikaiseksi saanut tilattua, joten voitto todellakin tulisi tarpeeseen! ;) Tehohoidosta siis pidin todella todella paljon ja varmasti aion kokeilla Aussieta lisää!:)

Krista
90/400 | 

3 Minute Miraclea olen kerran kokeillut ja ihanan tuoksun takia pitäisi varmaan ostaa uudestaankin :> Muita tuotteita en ole kokeillut, mutta kiinnostaisi kyllä

Fantti
91/400 | 

Aussiet on minulta edelleen kokeilematta vaikka paljon hyvää olen merkistä kuullut.

Johanna
93/400 | 

Aussie on toistaiseksi kokeilematta. Tässäpä olisi mahtava tilaisuus kunnon tutustumiseen! :) Shampoohylly alkaa olla tyhjä ja jotain uutta voisin mielellään ottaa käyttööni.

Kati
94/400 | 

Yhdenlainen shampoo ja tehohoitsikka on jo ennalta hyväksi havaittu! Noista nyt arvottavista tuotteista en ole päässyt kokeilemaan vielä mitään. :)

Cherriu
96/400 | 

En ole koskaan kokeillut, aina vaan kattellut blogeissa ja muualla, sekä kuullut hyviä kommentteja! En pane pahakseni jos mulle sattuis napsahtamaan :)

iinuska
97/400 | 

Aussiet eivät vielä ole minulle tuttuja,mutta olen kyllä jo pitkään halunnut tutustua. Olen käynyt pienimuotoista taistelua mielessäni, josko ne ovat sen kaiken hypetyksen arvoisia vai petynkö vaan pahasti, jos lopulta käyn putelin ostamassa. Nyt olisi tähänkin ongelmaan mielekäs ratkaisu tarjolla.

Piia
98/400 | 

En oo vielä kokeillut mutta monesti on ollu purkki kourassa kaupassa. Mystisesti se on vaan mennyt aina takaisin hyllyyn. Mielenkiinto niitä kohtaan on todella iso.

haikea
99/400 | 

Entuudestaan tuttuja, sillä shampoo, hoitoaine ja tehohoito ovat tälläkin hetkellä käytössä :) lisäpullot ei olis pahitteeks!

hanna-mari
100/400 | 

olen päässyt jo kokeilemaan ja ihastuin ikihyväksi aussien kengurumeininkiin. hinta on vaan pikkaisen suolainen jotta siirtyisin käyttämään tuotteita joka päiväisesti. ps.kylppärini kaapissa olisi tilaa arvottaville puteleille.

Metsämarja
103/400 | 

Aussiet ovat omalla kohdallani aivan uusi tuttavuus eli ei oo vielä tullut ko. tuotteita testattua. :)

eli
104/400 | 

Aussiet ovat minulle aivan uusi tuttavuus, tai siis olen kyllä kuullut niistä pelkkää hyvää, mutta en ole koskaan itse päässyt kokeilemaan. Toivottavasti nyt tärppäisi! :)

Mira Hänninen
106/400 | 

Olen ehtinyt testata Aussielta vasta vain sitä legendaarisinta tuotetta, 3MM-tehohoitoainetta :) Ja koska se oli pelkkää rakkautta, en usko, että shampoo ja hoitoainekaan olisivat sen huonompia tuttavuuksia!

Janninna
107/400 | 

Aussiet ovat itselleni ihan uusi tuttavuus! Mutta on kyllä upeat juhlaputelit :)

110/400 | 

Ensimmäiset purkit on kovaa vauhtia kulumassa loppuun, ostin jokunen aika sitten kokeeksi ja taitavat jäädä ainakin toistaiseksi vakikäyttöön. Tykkään! Ja tahdon lisää ;)

Zana
112/400 | 

Kokemusta on yhden shampoo-pullon verran, kaivataan enemmän, joten koetetaan onnea! :)

volyym
113/400 | 

3minute miracle on aivan ihanaa! Kerran kicksistä ostin, kun piti jotain äkkiä keksiä. Ja siitä se sitten lähti :D

kippez
114/400 | 

Aaah! 3 Minute Miracle on The Ihmehoito mun reuhkalle. Olen jäänyt koukkuun siihen tuoksuunkin. Miten voikaan tuoksua niin hyvälle?? Ihan mieli ja aistitkin jo lepää kun hoito on päässä. Toivottavasti tällä mun tuurilla pääsen kokeilemaan myös jos nuo muutkin Aussiet on yhtä ihania! :D

Anni
115/400 | 

3 minute miracle on loistava! Muita aussie-tuotteita en vielä olekaan testannut, mutta seuraavaksi voisin kokeilla take the heat-sprayta.

hheidi
116/400 | 

En oo ikinä kokeillu, mut luulen, et mun täytyy kohta kokeilla. Kaikki hehkuttaa niitä niin. :)

Sanna
117/400 | 

On Aussien tuotteet tuttuja, ja lemppari on ehdottomasti 3 minutes miracle. Kaikki Aussien tuotteet tuoksuvat aivan ihanalle, ja ovat muutenkin suht laadukkaita :) Olin juuri Lontoossa ja ostin sieltä 9 pulloa, kun ovat siellä halvempia :D

Sylvia
120/400 | 

Ooh, Aussie! Tahtoo tahtoo tahtoo päästä tekemään lähempää tuttavuutta noitten kanssa suihkuun! Eli siis ei ole tuttuja ;)

hedonya
124/400 | 

Tuttuja ovat lähinnä mainosten kautta, mutta en itse ole vielä tuotteita testannut.

nasu86
126/400 | 

ei en ole vielä koskaan tehnyt tuttavuutta noitten puteleitten kanssa.

mulla on sama juttu tukkani kanssa hetken jaksan parturi käynnin jälkeen panostaa mutta heti ku malli kasvaa niin...

olisi ihanaa päästä testaamaan kaikkien hehkuttamia tuotteita =)

Saara
127/400 | 

Olen kyl kuullut hyviä & superhehkuttavia käyttökokemuksia mutten itse kokeillut koska muutamat omat luottohiuskamat :)

Miija
128/400 | 

Yleensä en niin kovin suuria eroja huomaa eri merkkien välillä hiusten kanssa puuhaillessani, MUTTA nämä Aussiet. Plussaa kenguruista ja hassuhkoista takaetiketin teksteistä.

johannamaria
129/400 | 

On tuttu, mutta vain vähän! Olen testannut yhden pussillisen verran jotain 3 minute miracle tms. hoitoainetta, ja oli ihan loistavaa tavaraa. Testaisin mieluusti muitakin tuotteita. :) Ja samoin täältä plussat pullojen teksteistä :D

Murmeli
132/400 | 

On suht tuttuja ja himoitsen noita :D Erityisesti lämpösuojasuihke ois just nyt lopussa.

sari-62
134/400 | 

Kuullut olen ja tuttavilla on käytössä,pelkkää hyvää on kerrottu.Nyt on uusi malli ja väri hiuksissa ja siihenhän sopisi uudet tuotteet lisukkeeksi,eikö!Kaunista syksyä!

esprit
135/400 | 

3 minute miracle on ollut käytössä, mutta mielellään sitä kokeilisi muitakin :)

Jenni
136/400 | 

Tuttu merkki (blogeista), mutta itse en ole koskaan kokeillut. Kovasti kyllä kiinnostaisi.

Lyyris
137/400 | 

Oon kerran kokeillut kaverin puteleista ja tykkäsin tuotteiden tuoksusta. Oisi kiva saada niitä itsellekin pidempään testailuun! :)

Dreidel
138/400 | 

Kokeiltu on ja hamppulatvani ovat tykänneet kovasti. Mieluusti käyttäisin jatkossakin, vaan asun shampoon suurkuluttajan kanssa ja tämä pitkätukkainen toveri läträä kalliimmatkin tuotteet hetkessä viemäriin. Eikä tietenkään osta uusia tilalle! Siksi universumi varmasti haluaa sponsoroida meitä muutmalla ylmääräisellä pullolla.

mjai
139/400 | 

En ole päässyt vielä kokeilemaan, mutta ehkä sekin asia vielä joskus korjaantuu 8)

Jutta
140/400 | 

Aussien tuotteisiin en ole vielä itse tutustunut, mutta kovasti lukenut suosituksia! Ehkä nyt pääsisin kokeilemaan!

Henna
142/400 | 

Aussie-tuotteista olen kuullut paljon hyvää, mutten vielä ole ehtinyt testaamaan.. jospa nyt onnetar suosisi kun ne lottomiljoonat kerran jäi saamatta :D

Pauliina
144/400 | 

Olen kuullut Aussie-hehkutusta sieltä sun täältä, mutta itse en ole vielä päässyt Aussien tuotteita kokeilemaan. Tuon lämpösuojasuihkeen ostoa oon suunnitellut jo pidemmän aikaa ja nuo muutkin tuotteet vaikuttavat ihanilta! :)

maij
145/400 | 

Olen kuullut paljon hyvää tuotteista, mutta harmikseni en ole päässyt niitä vielä testaamaan. Tulisivat kyllä todella tarpeeseen! :)

Tiinat
147/400 | 

Kyllä Aussiet on tuttuja ja olen kovasti tykännytkin! Tuoksu on hyvä ja tehojakin ollut minulle riittämiin :)

Taru
148/400 | 

Aussiet on mulle ihan uusi tuttavuus, mutta useammassa blogissa olin näitä nyt nähnyt, niin kiinnostus on herännyt.

Raiza
149/400 | 

Vuoden takaiselta lontoon reissulta tarttui mukaan pari pulloa aussieta kun olivat tarjouksessa niin piti kokeilla ja käyttöön ovat jäänneet :)

laura
151/400 | 

En ole kokeillut, vaikka muutaman kerran on kyllä mielessä käynyt, että pitäisi hommata mm. 3 Minute Miracle :)

Inga
154/400 | 

Aussiet tulivat tutuiksi Englannissa opiskellessa. Suomesta näitä tulee harvemmin pstettua, mutta onpahan sitten aina syy haikailla ulkomaille...

Dina
159/400 | 

3 Minute Miraclea olen käyttänyt ja kovasti tykkään siitä, mutta muut sarjan tuotteet ovat vielä kokeilematta.

mzzzzz
160/400 | 

Siinä mielessä tuttu että blogeissa on paljon hehkutettu, mutta itse en ole koskaan kokeillut:)

LauRa
162/400 | 

Jos sattuisin aussiet voittamaan niin ihan ensimmäistä kertaa pääsisin puteleista edes hipelöimään:) Ja tuoksuttelemaan tottakai!

:) Pirtsakka :)
164/400 | 

Ihan tuntematon sarja minulle.

En siis ole käyttänyt saati muutoinkaan tutustunut mutta kyllä nämä kiehtovat kovasti.

Loviisa
165/400 | 

Englannissa asuessa käytin, Suomessa tuppaavat olemaan liian kalliita opiskelijan budjetille:(

Emmi
166/400 | 

Kokeilin joskus aikoinaan Jenkeissä ollessani vaihdossa, siellä oli todellakin halvempia(oisko 2e maksanut), joten en edes tajunnut ensin, että tämä Aussie on sama merkki :D muistin vain kangaroo-kuvan haha. Ja olivat tummanliilat putelit tuolloin.Mutta nyt, kun olen viisastunut niin olisi kiva kokeilla uudestaankin!

JennaL
167/400 | 

Mua oikeastaan vähän hävettää osallistua tähän arvontaan. Oon lukenut sun blogia iät ja ajat lähes sen perustamisesta lähtien vaan kukapa se on niin laiska kommentoija.

No osallistumpahan kumminkin, sillä Aussie -sarja on tuttu ainoastaan värjättyjen hiusten tuotteista. Ja kyllä olen tykännyt :)

Edgie
168/400 | 

huhuu, tuttuja ovat, voitin joskus aussien hoitoaineen, ja nyt tarttis uuden putelin! :D

Helinä
169/400 | 

En ole ikinä kokeillut, mutta monta kertaa olen meinannut ostaa.. en vain ole vielä ihan vakuuttunut että ovatko ne _oikeasti_ niiiin hyviä. : ) mulla oliskin just loppu hoitoaine + shampoo... ; )

Violetti
170/400 | 

3 Minute Miracle Deep Treatment on tuttu. Olen käyttänyt silloin, kun pitkissä hiuksissani on korput latvat.

Hensu
172/400 | 

Enpä ole kokeillut mutta jospa arpaonni suosisi mua... :D Hiukseni tarvitsisi nyt kyllä kipeesti jotain abrakadabraa. Oon muuten Veera ihan koukussa tähän sun blogiisi. Täältä on löytyny tosi paljon ihania ideoita omaankin tyyliini. Odotan aina ihan innolla sun päivityksiä :)

eini
173/400 | 

Vain 3 Minute Miracle on koettu, haisi pahalle ja teki tukasta jotenkin jänkkiä. Ei se ollut ainakaan mun tukkaan hyvä. Mutta jos m,uilla on tästä niin paljon hyvää sanottavaa, niin ansaitsevat kyllä uuden mahdllisuuden!

Emma
175/400 | 

Vielä en oo Aussien tuotteita kokeillu, lähinnä sen takia, ettei opiskellessa oo varaa laittaa rahaa kunnon hiustuotteisiin. Asia muuttuu kyllä heti, kun opiskelut loppuu :D

Merja
176/400 | 

Eipä ole vielä kulkeneet kotiin asti, vaikka kädessä ovat olleetkin. Mielelläni kokeilisin.

Creetta
177/400 | 

Oioi! Aussiet ovat vielä kokeilematta, mutta ah, kuinka mielelläni niitä kokeilisin :) Osallistun siis kisaan!

Mirwis
178/400 | 

Olen kokeillut joitain tuotteita esim.hiuksiin jätettävää lämpösuojaa ja olen tykännyt. Muitakin tuotteita olen ajatellut kokeilla, koska tähän astin kaikki kokeilemani tuotteet ovat päässeet suosikkilistoille. :D

sannnnnna
179/400 | 

Minkäänlaista käyttökokemusta ei ole ennestään. Blogeista olen vain lukenut niiden mahtavuudesta!

Ninnu
181/400 | 

En ole vielä päässyt näitä kehuttuja ihanuuksia kokeilemaan - toivottavasti nyt! :)

Blue|Soul
183/400 | 

Aussie-sarjaan olen kerran aiemmin tutustunut shampoon muodossa. Etsin silloin jotain kosteuttavaa shampoota ja Aussie oli siihen tarkoitukseen oikein sopiva!

Nyt olisikin mukava kokeilla uudestaan tuota sarjaa useammalla tuotteella ja katsoa olisiko niillä vaikutusta ikuiseen bad hair day:hin!

Tessa
184/400 | 

Aussie-kokemukseni taitaa rajoittua yhteen shampooseen, mutta olen kyllä ollut tuohon ainokaiseeni oikein tyytyväinen! Tuoksuukin niin ihanalle :) Tarkoituksena on ollut kokeilla muitakin sarjan tuotteita kunhan saan edelliset putelit käytettyä loppuun.

satu.
185/400 | 

Olen monet kerrat lukenut kehuja Aussien tuotteista, mutta jostakin syystä ko. sarja on jäänyt omalla kohdallani kokeilematta. (:

hanna
186/400 | 

Olen kokeillut vasta 3 minute miraclen, ensimmäinen puteli menossa ja varmasti ostan lisääkin. Tykkään tuoksusta ja hiuksista tulee pehmeät ja hoidetut. Haluttaisi siis todellakin kokeilla muitakin tuotteita Aussielta, joten toivottavasti arpaonni suosii!

Mari
190/400 | 

En ole kokeillut aiemmin, mutta olisivat seuraavana ostoslistalla! :) (toivottavasti arpaonni suosii ja voin vetää ne siltä listalta yli)

ananas
195/400 | 

vieraita ovat, mutta hirviästi haluttais kokeilla kun niin paljon niitä kehutaan! :D

vanilla
198/400 | 

Jotain Aussien volume-shampoota olen kokeillut ja tykännyt, tuoksu siinä ainakin on kiva. Ei niin karkkinen kuin Tigeissä, mutta sopivan makea :)

201/400 | 

Olen kokeillut paria eri shampoota ja hoitoainetta, ja myös tehokosteuttavaa syvähoitoa. Tykkään! Aussiessa toimivuuden lisäksi parasta on tuoksut, ei liian voimakkaita, vaan juuri sopivia ja herkullisia!

Ronja
202/400 | 

Aussie ei ole tuttu muualta, kuin blogeista. En ole löytänyt itselleni mitään must-tuotteita, vaan kokeilen mielelläni uusia hiustuotteita. Viimeaikoina olen säästösyistä (aikuisopiskelijan budjetti...) ostanut mahdollisimman isoja pulloja (lähinnä Tigin), mutta nyt alkaa niissäkin pikkuhiljaa pohja paistaa.

Misty
203/400 | 

Iiihhana arvonta!

Mulla on tällä hetkellä hoitoaine, jossa on tosi herkullinen tuoksu ja muutenkin olen oikein tykästynyt tuotteeseen. On jo pidempään tehnyt mieli ostaa näitä lisää.

Soffe
204/400 | 

En ole ikinä käyttänyt Aussieta, mutta tahtoisin kovasti kokeilla. Mulla on tällä hetkellä vähän hakusessa mitä alkaisin käyttämään hiusten pesuun, nyt kun olen saanut kasvatettua värjätyt ja kärsineet hiukset pois. :)

Emma
206/400 | 

Aikaisempaa kokemusta Ausseista täys nolla mutta kiinnostusta ja halua kokeilla täys kymppi :)

207/400 | 

Hiukseni ovat kärsineet PALJON! Blondaus kierrettä jatkunut jo pitkän tovin ja hiuskatastrofi päälle viikko sitten! =( Hiukseni ovat pitkät ja kuivat, joten kaikki apu olisi tarpeen! Aussien tuotteita en ole kokeillut vaikka kaikki niitä ovat hehkuttaneet! Hiuskatasrofi vei niin paljon kukkarosta rahaa että kaupan perus tuotteilla olen hiuksia hoidellut, joten tulisi tosiaan tarpeeseen!

iituliina
208/400 | 

Minä en oo vielä kyllä raaskinut kokeilla niitä, maksavat meinaan pikkuisen enemmän kuin perus herpiinat summuut :D

Marianne
209/400 | 

Yhden lämpösuojapurtilon olen nyt syksyllä ostanut aussielta ja olen tykästynyt kovasti, etenkin aivan ihanaan tuoksuun ;)

Henna
210/400 | 

Täysin kokeilematta ovat, kun koskaan en ole niihin missään törmännyt (blogeja lukuunottamatta) :(

Anna
212/400 | 

Kesällä kaupasta tarttui mukaan Aussien shampoo ja hoitoaine ja tykkäsin kovasti. Jatkossa voisin kokeilla myös sarjan muita tuotteita.

pla pla
213/400 | 

Sitä 3 minute mask (vai mikä lie :)) olen koittanut, kerran! :) En osaa sanoa sen tehosta siis mitään.

Anni
214/400 | 

En ole koittanut, ihme kyllä. Mulla on kuitenkin hullu rakkaussuhde Australiaan (vaikken oo siellä koskaan käynyt, syytän kaveria joka kävi siellä muksuna joka syksy) ja bonarina mulla on niin kuiva ja vallaton tukka että pipo on ystävä.

(kun nyt kerrankin kommentoin, ni sanonpa samalla että sä oot luonut uskoa siihen et myös minä, kokoa 44, voin näyttää hyvältä!)

Tiina
215/400 | 

Juuri tänään kaupassa hipelöin kyseisen tuotesarjan pulloja, mutta mitään ei vielä tarttunut mukaan :) Joten olisi kerrassaan mahtavaa tutustua "ausseihin" tätä kautta!

sapsukka
216/400 | 

Hei Veera!

En ole aiemmin kokeillu moisia tuotteita, mutta mielelläni ottaisin ne testiin :)

Kirpsakkaa syksyä!

Ps. Kiitos ihanasta blogistasi, luen sitä melko säännöllisesti. Kirjoituksissasi on lähes aina sellainen näkökulma, johon minun on helppo samaistua :) Keep up the good work ;)

217/400 | 

Olin tänään kaverini kanssa ostoksilla ja hän osti itselleen kyseisen sarjan shampoon ja hoitoaineen :) Hassua, että heti perään bongaan sarjan täältä :D Itselläni ei ole kokemusta tuotteista, mutta kovasti himottaisi päästä testaamaan niitä. Herkkuja tuoksut ainakin olivat NAM!

Ja samalla kiitokset mukavasta blogista, sitä on kiva seurata :)

JonnaN
219/400 | 

Olen kokeillut Aussien tuotteita aiemmin ja tälläkin hetkellä on käytössä shampoo ja hoitoaine. Pidän erityisesti sarjan tehohoidoista.

Elisa
221/400 | 

En ole koskaan kokeillut Aussieta, pari kertaa on tehnyt mieli kokeilla kun on ollut joku tarjous verkkokaupassa tms., mutta koska hyvä shampoo on niin tärkeä asia, niin ei ole rohkeus riittänyt lähteä kokeilemaan, vaan olen aina tarttunut samaan vanhaan merkkiin.

Jenni
222/400 | 

Eivät ole tuttuja, mutta kiinnostaisi kokeilla, kun niitä joka puolella niin hehkutetaan.

Elinäf
224/400 | 

Aussieita ei ole tullut testattua itse, mutta niin kovasti on hehkutettuja, että olisi mukava saada tuollainen setti kotiin testattavaksi ;)

MKH
225/400 | 

Paljon hyvää olen kuullut, mutta en ole vielä saanut toimeksi kokeilla. Lämpösuojatuotteet ovat ostoslistan kärjessä tehohoitojen rinnalla. :-)

menni
226/400 | 

Aussien shamppoota ja hoitoainetta tulee käytettyä päivittäin. Kerran kokeilun jälkeen siirsin pantenet ja muut lorealit sivuun, koska tykästyin Aussien hiustenhoitotuotteisiin heti ensikokeilun jälkeen! :)

NasuKristiina
227/400 | 

Kerran on ollut kokeilussa shampoota ja hoitoainetta,tykkäsin.Ainut vika niisä oli kun loppuivat liian pian:)

gem
230/400 | 

En ole vielä päässyt kokeilemaan näitä tuotteita. Kovasti kyllä mieli tekisi kun niitä niin kovasti kehutaan. :)

Mimmi
231/400 | 

Aussielta käytössä on ollut tehohoito ja AIVAN loistava. Mielelläni siis käyttäisin näitä tuotteita jatkossakin! :)

Apuli
232/400 | 

Olen jo hankkinut yhdet Lontoonreissulta, mutta ne ovat vielä kaapissa odottamassa käyttöönpääsyä. Kuulemma tosi hyviä tuotteita!

hanna
235/400 | 

merkki ei ole tuttu itselle muuta kuin näiden blogen kautta, ehkäpä joskus tulee kokeiltuakin, vaikkei vielä tässä arvonnassa onni potkisi:)

236/400 | 

Aussiet on ollut käytössä jo monta vuotta, taisin ensimmäiset ostaa Lontoon matkalla kun muistin että jossain blogeissa on kyseistä merkkiä hehkutettu. Sen jälkeen olen kyllä ollut merkille uskollinen.

SaraJana
237/400 | 

En ole aiemmin kokeillut Aussieta, mutta monien bloggaajien kehut ovat herättäneet mielenkiinnon merkkiä kohtaan, joten katsotaan nappaisiko tässä arvonnassa. :D

Tåpias
238/400 | 

No eipä ole tuttu en siis ole vielä kokeillut.

Ehkä nyt pääsen testaamaan tuotetta oikein kunnolla.

Siw
240/400 | 

Ovat erittäinkin tuttuja! Hinta-laatu-suhde on mielestäni ihan nappi, joten tulee osteltua useinkin!

anna
243/400 | 

tuttuja ovat ja todella hyviksi havaittuja! vitsit - olis ihana kun sais omakseen muutaman purtelin lisää ja vielä juhlavuosi-lookissa!!!

Myy
244/400 | 

Olen kokeillut aiemmin Aussien korjaavaa balsamia ja sen tuoksu on huumaava! Tuo lämpösuojaspray taas on ollut pitkään hankinnassa.

Helene
245/400 | 

Vaikka olen parturi-kampaaja ja kovin kiinnostunut eri merkkien tuotteista, en ole vielä päässyt käsiksi Aussien purkkeihin. Kyllä näitä on sen verran rutkasti blogimaailmassa ylistetty, että olisi kiva päästä testailemaan ovatko tuotteet tosiaan maineensa veroisia :)

sanni
246/400 | 

Kokeilussa ollut 3 minute miracle deep treatmentti ja ihan loistavaa tavaraa! Se oli hulluilla päivillä alennuksessa, muuten en olisi koskaan läöytänyt sitä.

Sheila
247/400 | 

Tuttuja tuotteita ovat! 3 minute miracle Take the Heat on aivan jumalainen tehohoito, enkä muuta enää kutreihini juurikaan käytä. Saman sarjan shampoo on myös ollut testissa ja oli varsin miellyttävä tuttavuus.

Marika
248/400 | 

Ei ole tullut kyseisiä tuotteita kokeiltua, joskin oon nyt just yrittänyt etsiä uusia hyviä tuotteita tälle paksulle, rähjäiselle reuhkalleni :D Oon kyllä kuullut näitä kehuttavan..

Nanum
250/400 | 

En ole kokeillut tuotteita.

Tänne voisi nuo törpöt lähettää käyttäjiä kyllä löytyy niille.

251/400 | 

Ostin ekat Aussieni melkein pari vuotta sitten Lontoosta ja ai että kun ne tuoksu hyvältä. Tänä syksynä käydessäni jälleen Lontoossa tuli ne samat putelit napattua taas mukaan :)

paulina
253/400 | 

Aussiet ovat vielä kokeilematta ja jos tässä arvonnassa ei tärppää, niin taitaa ensimmäinen Aussie-puteli lähteä seuraavalla kauppareissulla matkaan mukaan.

Haa
254/400 | 

Olen kokeillut aiemmin Aussien shampoota, mukava tuote. Pakkaustekstit ovat huippuja! :)

Cande
257/400 | 

Aussiet ovat toistaiseksi kokeilematta, mutta kiinnostusta kyllä löytyy. Aussiet olen nähnyt muutamassa blogissa, ja ovat mielestäni saaneet sen verran hyvät arviot että mielelläni myös itse kokeilisin :)

Ruusa
258/400 | 

Aussiet ovat ennestään tuttuja ja olen saanut ystävänikin käyttämään tuota niin ihanan tuoksuista ja toimivaa merkkiä. :)

Mantteli5
261/400 | 

En ole käyttänyt Aussieta vielä itse. Olen lukenut monestakin blogista tuotteista, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi ostaa niitä.

Sateenkaari
262/400 | 

Olen lukenut arviointeja ja kommentteja tuosta tuoteperheestä (hyviä), mutta vielä on itsellä kokeilematta!

Emmi
263/400 | 

Eipä ole ennestään tuttuja. Luettua on tullut ja aikalailla pelkästään positiivista. Jotenkin siitä omasta tuotteesta toiseen vaihtaminen tai kokeileminen vaatii aina vähän sitä ylimäärästä rohkeutta.

Emppu
265/400 | 

Se 3min tehohoitsikka on ihana, mutta päässyt loppumaan.. ;( Muuta en ole kokeillut, mutta olisi mahtavaa päästä testailemaan!

Marjiinskis
267/400 | 

Olen monta kertaa aikonut kokeilla Aussie-tuotteita, mutta homma on tyssännyt aina hintaan.

Janna
269/400 | 

Ole lukenut tuotteista, ja kiinnostus on ehdottomasti herännyt, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi hankkia tuotteita testaukseen. Toivottavasti nyt onni suosisi :)

Mariluu
270/400 | 

Heips. En ole vielä kokeillut tuotteita, mutta pidän peukkuja että pääsen pian kokeilemaan. :)

jonnaku
Liittynyt11.1.2014
271/400 | 

Olen kokeillut ja olen myös tykästynyt :) Tällä hetkellä on toisen merkin shampoo ja hoitsikka käytössä, mutta ne eivät tunnu oikein sopivan ja kaipaisinkin vähän vaihtelua..

meiju
273/400 | 

Aussiet ovat olleet ostoslistallani jo kauan, mutta eivät vielä ole päässeet kokeiluun asti. Tällainen paketti olisi erinomaisen tervetullut! :)

Lilian
274/400 | 

En ole vieläkään kokeillut aussieita, vaikka ovatkin saaneet ihan hurjasti kehuja kaikilta. kotona on niin valtaisa hiustuotekokoelma kaikkea muuta, etten sitten viitsinyt hulluilta päiviltäkään käydä niitä nyt ostamassa, mutta jos tuollaisen voittaisin ja hyväksi havaitsisin, niin sehän ei olis huono juttu :)

V
275/400 | 

Olen usein halunnut kokeilla noita ja aikeessa on ollut ostaakin, mutta jotenkin se vaa aina sattuu unohtumaan :D Itselläni ovat erittäin hankalat hiukset ja jouduin usein testailemaan monia eri aineita, jotta löytyisi sopiva. Mutta noista on kuullut sen verran paljon hyvää, että kyllä on pakko kokeilla :)

Juustopää
277/400 | 

On ollut aikomus kokeilla noita tuotteita, mutta jostain syystä en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan. Hiukseni ovat hiukan ongelmalliset, joten joudun aina vähän etsimään tuotteita. Ja se tulee kalliiksi, ikävä kyllä.

annna
280/400 | 

En ole kokeillut Aussieita, mutta tekis niin mieli kokeilla, kun niitä paljon kehutaan!

Kirsi
281/400 | 

Olen kokeillut värishamppoota ja hyvä oli. Hinta-laatusuhde kohdillaan.

Terveisin

-Kirsi-

myös Porista

Madeleine
282/400 | 

En ole (vielä) kokeillut Ausseja. Merkki on kyllä tuttu ja halu kokeilla on kova, pelkkää hyvää kun olen kyseisestä merkistä vain kuullut! Ja koska luonnollisesti uutta merkkiä kokeillessa täytyy (ihan pakko, juu on ;) ) kotiuttaa koko arsenaali (esim. pelkän shamppoon testaus ois pelkkää huijausta)niin tuollaisen paketin ottaisin varsinkin mielelläni testiin. :)

Memde
284/400 | 

Mulla on ollu yks Aussien kolmen minuutin tehohoito, ja siihen oon ainakin ihan rakastunu!

285/400 | 

Oon muutaman kerran kavereilta koittanu ja kovasti halajaisin tuollasisa puteleita ihan omaksi! :)

Elina
286/400 | 

Aussie oli rakkautta ensisilmäyksellä! Kaikinpuolin täydellinen sarja hiuksilleni, eipä tule paljon muita enää käytettyä :)

Saraseeeni
290/400 | 

Täytyy myöntää, että Aussiet ovat minulta edelleen lähes kokeilmatta.

Kerran kokeilin tehohoitoainetta Aussielta ja se oli kyllä hyvä!

Päivi
291/400 | 

Olen useita kertoja pyöritellyt Aussien pulloja kaupassa kädessäni, mutta jostain syystä en ole niitä kuitenkaan ikinä ostanut. Nyt olisi kyllä kiva kokeilla! :)

Papu
294/400 | 

Mulla ei oo sen kummempia kokemuksia Aussien tuotteista kuin että kaverin luona olen joskus käyttänyt 3 minute miraclea ja muistan sen huumaavan tuoksun vieläkin :)

ludisia
295/400 | 

En ole vielä kokeillut Aussien tuotteita, mutta kyllä kuullut niistä paljon hyvää.

Riikka
297/400 | 

Aussiet on mulle tuttuja kavereita jo vuosien takaa :). Olen tosin muutaman kokeilun jälkeen jumittunut tiettyihin tuotteisiin ja olisi kiva saada vähän vaihtelua hiusrutiineihin.

Linda
298/400 | 

En ole koskaan kokeillut Aussien tuotteita. Olen jo pidemmän aikaa suunnitellut, että vielä Aussien tuotteita kokeilen.

katy
299/400 | 

Koskaan en ole ko. tuotetta testannut, olen vain lukenut paljon positiivistä palautetta eri blogeista ja olen kuolannut perään D

Elviira
300/400 | 

En ole vielä päässyt kokeilemaan aussie tuotteita, mutta monet ystäväni kyllä hehkuttavat niitä ! :)

Näytä kaikki kommentit (400)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016