..ylimääräiset romppeet kaapeista nimittäin! Olen tehnyt viime aikoina todella rajua vaate- ja kenkäkaappien tyhjennystä tavoitteena päästä eroon kaikesta sellaisesta mikä on epäsopivaa tai ei muuten vaan miellytä. Operaation tulokset ovat nyt sitten menossa mm. lahjoitukseen ja kirpputorille. Jotain valikoituja kamppeita ahersin myös tämän päivän aikana huuto.nettiin ja ajattelin, että jotakuta teitä voi kohteet kiinnostaa.

Tässä muutamia esimerkkejä tyrkyllä olevista kamoista. Huutoaikaa on lauantai-iltaan saakka.

neon_vagabond

harmaat_nilkkurit

dingotpieni1

palalaukku

paljettirotsi

luurankomekko

garden

Kohteisiin pääset TÄSTÄ!

Kommentit (6)

V
1/6 | 

Rakastuin tohon naru-mekkoon!! <3 Vaikken kyllä luultavasti keksi sille käyttöä pitkään aikaan! :D Nooh enköhän ompelijana keksi jotain sen alle :) Ihanaa, että vihdoinkin näen sen jossain myynnissä!!

2/6 | 

Oi, mäkin haluaisin tuon narumekon! Miltähän se näyttäisi lyhyen, xs-kokoisen ihmisen päällä? Voisi jopa toimia. Hitsi kun olisit Helsingissä niin haluaisin kokeilla tuota!

3/6 | 

Pakko oikein kysyä, että onko noi farkut oikeasti noin lyhyet? :o Näyttää jotenkin vajaapituisilta tuon mallin päällä Asoksen sivuilla. Ja oon tällanen 170cm pitkä kuitenkin. :D Osaatkos sanoa vaikka ittees verraten, että mahtaisko mulle olla millaset, yleensä perusfarkut on kokoa 46, mutta noihan on kuitenkin boyfriend-mallia.. Hmm hmm.

Veera

siinä kuvasshan ne lahkeet on kääritty. ja siellä tuotteen tiedoissa on se lahkeen sisäpituus. mutta voin kyllä sun kans saman kokoisena sanoa, että ne on sulle aivan liian isot.

Veera

kyllä se tuntuu toimivan.. mutta jos ei muuten, niin etsi huuto.netistä tunnuksella vieruska

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram