Nyt tuli vastaan niin hyvä kenkä-ale, että pakko vinkata teillekin. Brittiläinen Office nimittäin poistaa nyt etenkin Converseja ja Vanseja sellaisilla hinnoilla, että kannattaa jo suunnata katsetta kevään tuloon ja tennarikeleihin.

Vai mitä sanotte vaikkapa näistä? Consseja (varrelliset) ja Vanseja makeissa kuoseissa ja väreissä alle 20 punnalla! Itselleni iskisi kovasti nuo metallinhohtoiset Vansin Authenticit.

Kollaasit

Halvalla irtoaa cielä nämäkin varrelliset mallit. Mulle kelpaisi erityisesti niittejä ja eläinkuosia yhdistelevät Converset, sekä  Vansin siksak-kuvioiset Sk8-hi:t. Tekee ihan hullun vaikeeta vastustella kaikkia näitä reippaasti elle puolella hinnalla irtoavia ihanuuksia, etenkin kun Office tarjoaa tällä hetkellä ale-tuotteista vielä 10% lisäalennuksen. Arghh. Kyllä nyt kenkäfriikin mielenlujuutta koetellaan.

office1

Ja vielä viimeisenä iskuna rahattoman poskelle nämä jo syksyllä kuolaamani kiiltonahka-Martensit hintaan 55 £!!

Kuvankaappaus 2014-1-12 kello 21.14.23

Tän samaisen puljun alesta mä bongasin viime vuonna ne lemppareiksi muotoutuneet punaiset Martensit ihan naurettavan halvalla. Toimitus on nopea ja luotettava ja hinnat aleissa aina enemmän kuin kohdallaan.

Jos nyt sitten päädytte tuonne ostoksille ja köyhdytte, niin älkää mua syyttäkö! Itsekuriaan pääsee testaamaan TÄÄLLÄ.

PS. PLUSMIMMI! Siellä on halvalla myös monet Niket!! Eikös ne oo sun suosikkeja? :D

Kommentit (12)

Anna
16/12 | 

Pakko oli tilata noi pilkulliset Conssit! Sain vikat kokoa 3, jota ei muuten Suomesta edes ikinä löydä!

MiuMiu
18/12 | 

Onko tuo nettikauppa luotettava ja hyvä, että tällainen amatöörinettitilaaja uskaltautuisi hankkimaan tuollaiset kengät :)

19/12 | 

olen itse tilannut useammankin kerran ja samoin kaverini. ei ole ollut ongelmia. :)

MiuMiu
20/12 | 

Juu oli kyllä niin halvat converset, että piti tilata kahdet. Ei tullut edes postikulujen kanssa niin kalliiksi kuin yhdet normihintaiset. Vihdoinkin raskin tilata aidot, eikä tarvitse käyttää 19 euron halppistennareita!

Iiia
22/12 | 

Äyh, onneksi piti itsekuri ja poistin jo ostoskoriin lisäillyt kengät. Tässä kuussa kun ei budjetti kestä yhtään shoppailua. Liikaa kivoja juttuja tuolla kyllä oli! Varmasti tutkailen sivustoa uudemman kerran paremmalla rahatilanteella, joten kiitokset vinkistä!

sofia
23/12 | 

mut toimitus on 15 puntaa :( ootko kiertäny sitä millään tavalla vai joutuuko pakostaki maksamaan hullusti toimituskuluja?

24/12 | 

Viimeksi tilattiin kaverin kanssa kimpassa. Ja joskus olen tilannut itse useamman parin kerralla, jolloin postikulut per pari ovat jo astetta kohtuullisemmat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat