Bloggaajakavereiden kanssa hengaaminen tuo aina mukavasti nostetta asukuvien määrään blogissa. Tällä kertaa vuorossa kamppeet viime maanantailta jolloin suuntasimme IInan kanssa Liemessä -blogin kirjoittajan Jenni Häyrisen Katukeittiö-kirjan julkistamistilaisuuteen. Pitkästä aikaa oli jalassa jotain muutakin kuin tennarit tai maiharit!

Minulla on aina hirveä pelko tällaisessa housut ja bleiseri -yhdistämisessä, että näytän liian viralliselta. Mua nimittäin kammottaa ihan sikana sellainen perus toimistotäti-jakkupuku-look. En mitenkään voisi kuvitella esimerkiksi tähän asuun vaihtavani t-paidan tilalle kauluspaitaa. Hrrr. Mutta tällaiseen sopivasti rokit housut, t-paita ja bleiseri -yhdistelmään mä jo pystyn suht sulavasti pukeutumaan.

Aiempi melko samantyyppinen asukokeiluni viime syksyltä on nähtävissä TÄÄLLÄ. Mutta sanon kyllä, että nämä nahkapöksyt on ehdottomasti paremmat ja vievät pois sitä itseäni ahdistavaa virallisuutta.

farkut joissa etuosa keinonahkaa -Esprit Denim/t-paita-Esprit/bleiseri-Nanso/korkkarit-Vagabond/rukousnauha ja sormus-matkamuistoja Roomasta

Nuo Vagabondin peruskorkkarit on muuten kirppislöytö jo aikojen takaa. Lähes iskemättömät avokkaat irtosivat kuudella eurolla! Olin vaan jotenkin unohtanut ne kenkähyllyjeni uumeniin kunnes hetki sitten ne jälleen löysin ja totesin, että vähän tylsän matalasta korostaan huolimatta ovat varsin oivat juuri vaikkapa noiden "nahka"housujen kaveriksi. 

Tässä siis osa 3. näistä tämän reissuviikon trikoobleiseriasuista. Vielä muistaakseni yksi jäljellä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat