Läskinkuristuspöksyt ratkesi sovittaessa ja kemupäivän aamuna ei korkkarit mahtuneet jalkaan, mutta pienten vastoinkäymisten jälkeen eilisen kemutyyli onnistui loppujen lopuksi varsin hyvin. Kehujakin tuli heti ulosastuttuani, heti ekassa kadunkulmassa keski-ikäinen herra huikkasi tukkani olevan "ihana!" ja lähi Alepassa deeku iski vastakkaiselta kassalta hymyillen silmää. Kyllä kutsuisin tätä jo varsinaiseksi menestystarinaksi.  :D

Juhlan aihe oli eilen siis Inspiration Blog Awardsit, joissa olin itsekin ehdolla Vuoden viihdyttävimmän blogin kategoriassa (ei sijoitusta). Koska sen verran harvoin tulee nykyään käytyä kekkeröimässä, niin halusin nyt oikein panostaa lärviini ja tukkaani, joten tilasin ehostuksen meitä #EVEKissäkin puunaavalta Anna Hyväriseltä.  Ei ois ollu toivookaan noin hyvän näkösestä naamasta omin avuin! Ero before & after -kuvien välillä on jotakuinkin huomattava. :D

Ennen Kattilahalliin menoa nappailtiin kilpakumppanini Einon kanssa tietenkin asukuvat. Mut en muistanut otattaa tuosta kampauksesta kuvaa takaapäin niin, että olisi itse lettikin näkynyt. Tuolla muhkean tukkapatjan päällä nimittäin on sellainenkin. Joku lettikirjan kirjoittanut nainen kävikin kemuissa kysymässä kuka lettini on tehnyt, hän kun suunnitteli seuraavaan kirjaansa ohjeita myös lyhyemmän tukan letitykseen. Toivottavasti tulee sellaisia tee-se-itse -ohjeita, jotta minäkin urpo oppisin.

Mekkona mulla oli HM+ -osaston kotelomekko, joka näyttäis olevan just nyt -30% alennuksessa. Sama koltu on saatavilla myös mustana.

Olin seissyt perjantaina koko päivän korkonilkkureilla M&S:n myymälätapahtumassa ja se yhdistettynä tuntien matkustamiseen vähän ärsytti kinttuja. Mitään megaturvotusta mulla ei koskaan tule, mutta nämä korkkarit on niin kapoiset lestiltään, että siihen ei kummoista poikkeamaa normaalitilasta edes tarvittu, jotta eivät mahtuneet. Tuskailin asiaa aamupäivällä Facebookissa ja siellä tulikin kavereilta kattavasti ohjeita turvonneiden kinttujen pika-avuksi.

Hoidoksi ohjeistettiin kylmää ja kuumaa vettä vuoronperään jaloille ja sitten jalkojen nosto ylös. Jääpussit, mobilat, Voltaren ja hevosille tarkoitettu linimentti saivat myös ääniä. Mammakin soitti ja kehotti hakemaan Voltarenia, joka auttaisi jaksamaan koroissa illan ajan. Apteekkiin en kiireen vuoksi ehtinyt, mutta kylmä-kuuma -hoidot ja jalkojen ylhäälläpito auttoivat sen verran, että sain kuin sainkin kengät mahtumaan. Mutta oli ne niin pirun piukat, että jouduin kesken illan vaihtamaan kengät. Tassuttelin sitten loppuillan mustilla paljettiherrainkengillä. Olen mieluumin hymyilevänä matalilla kengillä kuin kärttyisenä koroilla. 

Meikissä ihaninta oli nuo huikeat räpsyttimet, jotka anna liimaili paikoilleen käyttäen eri mittaisia ripsitupsuja. En mitenkään osaisi käyttää koko ajan mitään ripsipidennyksiä, mutta juhlameikissä tekoripset on kyllä todella pop.

mekko-H&M+/kengät-Guess/laukku-Olympus (saatu)/korut-H&M/takki-Zara

Olympuksen varsinaiseksi tilaihmeeksi osoittautunut clutch pääsi nyt ekaa kertaa oikeasti juhlalaukuksi ja toimi roolissaa kyllä oikein loistavasti. Ei ehkä heti ensinäkemältä uskoisi, että kyseessä on kameramerkin valmistama veska.

Kaikin puolin oli kyllä omasta mielestäni onnistunut ja kovin itseni näköinen lookki. Kiva muistutus arkisten asujen ja onnaripäivien väliin, että pystyy sitä näyttämään vähän hienommaltakin leidiltä kun oikein yrittää. (ja palkkaa ammattilaisen avuksi)

Siitä tietää aina, että on ollut kivat ja viihdyttävät kemut kun ei ole juuri ehtinyt ottamaan valokuvia. Illan saldo olikin lähestulkoon tässä; muutama kaveriselfie ja kuva Fresita-laseista. Mukana kuvissa ylhäältä alkaen Tämän Kylän Homopoika eli Eino, Hunajaista Riikka, Emmi Nuorgam, Nakit ja Mutsi -blogin Päivi ja Ku ite tekee -blogin Minna. Seura oli siis varsin hyvää!

Olin kuoharin kanssa sen verran maltillinen, että darralta vältytttiin, mutta väsy on silti melkoinen, sillä takana on aika tiukka työviikko. Mutta ei auta, ihan pelkäksi lepäilyksi ei voi tämä sunnuntaikaan mennä, vaan vielä tarttis kirjoitella yksi lehtijuttu. Joten sen kimppuun siis!

Kommentit (15)

Raili
16/15 | 

Heissan !  Vitsi että näytät hyvälle :) Mä tarttisin potkun persauksille, oon lähössä laivalle ja mitään muuta ei tähän pääkoppaan mahdu kuin se että mä oon läski et kuin kehtaat eli ilkeät. ja mähän olen jo 47v. Mutta se perkele tulee aina tonne päänsisään vinkumaan .Kuin ei olisi oikeutta pitää hauskaa kun oon läski, voi prkl. Kävin kyll ostaa kivat pitsitennarit ja asuakin jo sovitettu, rennosti menen kuten aina.Mutta mitenhän toi paskiainen lähtis tuolta päästä pois.

Veera
Liittynyt2.9.2015
17/15 | 

no ei siihen oikein muuta tietä oo, kuin alkaa puhua pään sisässä itelleen lempeämmin. Sanoa hyviä asioita ja kiinnittää huomio niihin juttuihin mistä itsessä tykkää. Kivaa reissua ja ei muuta kuin pitsitennarit vinoon! :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Minna -ku ite tekee
18/15 | 

Veera, sä oot niin upee nainen! Oli ilo tutustua! Toivottavasti törmätään taas :)

Veera
Liittynyt2.9.2015
19/15 | 

No oli todellakin ihan huippua tavata! Todellakin törmätään jossain taas. :)

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

MinnaK
20/15 | 

Huikean näköinen olet, täysi kymppi!

Veera
Liittynyt2.9.2015
21/15 | 

No ainakin ysi puoli! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
23/15 | 

No eiks me kaikki Kainuun likat olla?! :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Veera
Liittynyt2.9.2015
25/15 | 

kuten postauksessakin lukee (vähän kyllä huomaamattomasti kuvan alla), niin H&M. Ostettu vasta pari viikkoa sitten, joten löytyy varmaan edelleen.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

http://www.tuuliholman.com/
27/15 | 

Todella kaunis!

Hanne
28/15 | 

Upee asu ja tukka, aika usein otan inspistä sun tukasta kun itsellä on saman mallinen mutta ohuempi.

Oli muuten hauska nähdä sut Kaisu Joupin snäpeissä ja nyt näissä kuvissa näkyy taas Kaisu snäppäämässsä :D

Maitsu - Pandalicious! blog ;)
29/15 | 

Moi Veera!

Oli ihan ältsin upeeta tavata tuolla gaalassa. Ja kuten itse sanoitkin, niin olit melkoisen hot mama siellä muun väen joukossa. Oon seuraillu sun blogia jo melko pitkään ja nyt jälkijunassa harmittaa, kun ei tullut otettua yhteistä selfietä. Ehkä meidän tiet kuitenkin vielä joskus kohtaa ja voidaan korjata asia. :D

Iina / MouMou
30/15 | 

Voitko pliis kysyä, millä taika-aineella saa tummat silmänalukset piiloon? En vaan osaa! :D

http://moumou.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat