Joku saattakin muistaa reilu kuukausi sitten Nina'sissa ihastelemani korvilla varustetun sadehupun. Ihan pelkän huvin vuoksi en ollut putiikkin etsinyt aarteita tiirailemaan, vaan kenkien ja päähineiden sovittelun lomassa jututimme Emmin kanssa liikkeen omistajaa, hurmaavaa Niina Kurkista. Naista oli todellakin ilo haastatella, niin rento, iloinen ja hyväntuulinen hän oli.

Itsekin pääsin nyt ensi kertaa elämässäni sovittelemaan niin paljon hehkutettuja Louboutineja jalkaani ja löytyihän sieltä toki muutamat aika päheät itsellenikin kelpaavat yksilöt. Mutta oli joukossa sitten kyllä niin kauhupiikkareitakin, että itseltä loppui ymmärrys kuinka niillä taiteillaan punaisella matolla. Olen varmaan käyttänyt liian pitkään platolla varustettuja korkkareita, kun jalka ei voinut mitenkään ymmärtää miten ohut pohjaisilla, mutta 12 koroilla varustetuilla piikkareilla tehdään mitään muuta kuin istutaan kiltisti paikoillaan. Mutta jos käytössä on autonkuljettaja ja tukeva (siis toiminnallisesti ei välttämättä ruumiinrakenteeltaan) mies, niin kyllähän sitä nainen pärjää silloin istumakengilläkin. (mut ei kannata laittaa sit samaan aikaan päälle seisomahametta..) :D

Syksyn trendejä ja Niinan omia lemppariasusteita käsittelevän Fashion TV:n jakson voit vilkaista tästä alta. Leikatusta lyhyestä pätkästä ei todellakaan voisi arvata kuinka paljon hihitystä ja kikatusta haastattelutilanteeseen mahtui. Nyt vaan niitä pilalle menneitä otoksia sitten odotellessa. :D

 

[iframe width='420' height='250' src='http://blip.tv/play/hN4ngtbDKQA.html' frameborder='0' scrolling='no']

Kommentit (1)

2/1 | 

ajattelin ihan muuten vaan infota, jos et vielä ollut tietoinen, että isokarhuun avataan 27.10. pluskoon vaatteita myyvä zizzi :) en tiedä onko tuttu putiikki, mutta pienen selailun jälkeen näytti ihan suhteellisen mukavalta tuo mallisto. eli vaatteita koossa 42-56!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram