Oon ihan raato. Eilinen 13 tunnin hääkeikka vähän painaa niin jaloissa kuin päässäkin. Juhlat oli kivat näin kuvaajankin näkökulmasta ja vieraiden joukossa myös omia kavereita, mutta voin sanoa, että aika kauhulla odotan yli 3000 ruudun saaliiseen kajoamista. Hemmetin digiaika, kun sitä laukaisijaa on niin helppo painella ja tykittää talteen gigatolkulla tavaraa.

Eilisen reissulta saatoi tarttua vähän muutakin muistoa, sillä taisin täräyttää vähän nilkka suorana peltipoliisin ohi ja siinä tuli neiti valokuvaaja itse ikuistetuksi. Että katotaan nyt sitten paljonko loppujen lopuksi jään koko päivästä plussan puolelle taloudellisesti. Hirveen tyytyväinen fiilis toki.


 

Parantelen täällä väsymystä ja sakkotöppäysvitutusta makaamalla sängyssä ja luukuttamalla perjantaina ilmestynyttä Amorphiksen Under the Red Cloud -levyä. Kun perjantaina kuulin suihkussa ollessani postin kolahtavan eteisen matolle, juoksin vettä tippuen noukkimaan sieltä tuota odottamaani levyä, revin innolla muovit pois ja poukkoilin alasti pitkin olohuonetta tarkoituksena pistää levy heti soimaan. Mutta kuinkas kävikään... Yksikään meidän talouden cd-levyjä syövistä laitteista ei suostunut syystä tai toisesta toimimaan, joten päädyin sitten uunituore levy käsissäni kuuntelemaan levyä Spotifyista. Kohtuullisen huvittavaa. Se on kuulkaa hieno musiikkielämys, kun aina muutaman Amo-biisin jälkeen kajareista pauhaa jonku teinipoppostaran mainos. Ei siis ihan mennyt ensikuuntelu parhaalla mahdollisella tavalla.


farkut-H&M-Mama/sandaalit-H&M/toppi-Wolford (saatu)/kimono-Lindex Generous/aurinkolasit-Police (saatu)/laukku-Marc O'Polo

Nyt yritän vielä muutaman tunnin ajan relata ja pitää huomisen ja koko tulevan viikon työt ja to do -listat vielä pois mielestäni. Mun kuvitelma parista täysin tyhjästä viikosta töiden loputtua oli sittenkin pelkkää kuvitelmaa. Siirrän siis lomahaaveiluani hieman eteenpäin.

Kuvissa perjantain asu kera uuden Marc O'Polon laukun, jonka nopeasta ostotapahtumasta kirjoittelin jo eilen.

Kommentit (5)

milka
7/5 | 

Hei pakko sanoa, että toinen alempi kuva ehkä paljastaa nyt enemmän, kuin mitä aiemmin oon blogissas nähny. Meinasin ensin, etten sano mitään, mutta toiv en nyt nolostuta tai jotain.

Veera
Liittynyt2.9.2015
8/5 | 

nyt mä en tajuu.. paljastaa mitä? Mistä tässä pitäis nolostua? :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

milka
9/5 | 

No kun tuossa on nänni näkysällä.. Voi luoja tiedän olevani nyt tosi pöljä :D.. Siis eihän se haittaa yhtään, mutta ajattelin sanoa, kun ei oo ennen näkynnä. Kai. Olen nyt kyllä pöhköin vakkarilukija ikinä.. kääk.

Veera
Liittynyt2.9.2015
10/5 | 

Juu, kyllä mä se nännin siitä bongasin kun sun ekan kommentin jälkeen ihan tosissani kuvaa tiirasin, mut en yhtään ymmärrä miksi se ois niin kauheen noloa. Aika tarkkana saa nimittäin olla että sen tuolta huomaa. Ja sitä paitsi niin ne vaan on toisinaan pitkät päällä enkä mä itse ainakaan asian sen enempi kiinnitä arjessanikaan huomiota. Se on nänni, ihmisvartaloon kuuluva asia joka nyt sattuu elämään omaa elämäänsä vaikkapa lämpötilan mukaan. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram