Karvakasa sai taas pitkästä aikaa hieman kyytiä. Pääpiirteissään kuontalo pysyi samankaltaisena, eikä esim väriin koskettu muuta kuin värjäämällä tyvi tummaksi, mutta jotain uuttakin taas kehiteltiin.

uusi_tukka3

Pidemmän puolen korvan päältäkin ajettiin pieni alue siiliksi, koska mua ärsyttää sellanen pulisonkien tursotus. Ajeltu alue keventää tuota reunaosaa juuri sopivasti.

uusi_tukka2

Lyhyempi sivu niitettiin jälleen oikeasti lyhyeksi ja sänkialuetta levitettiin ulottumaan aina niskaan saakka.

uusi_tukka1

Minulle ehdottomasti tärkein asia hiuksissa on niiden helppout ja huolettomuus. Nyt tuon pidemmän etu- ja pääliosan saa helposti vaan harottua pois kasvoilta, kun laittaa aamuisin sopivasti vaan jotain muotoilumönjää pohjalle. Oma tukka ainakin saa sopivasti tekstuuria ja kohotusta Osiksen Dust It -hiuspuuterista ja kevyestä hiuslakkasuihkauksesta. Karvoja voi sitten hieroa päivänmittaan uudelleen haluamaansa suuntaan. Ihanan helppoa.

Yleisfiilis hiuksissa on jälleen kerran melko androgyyni ja jopa jätkämäinen, mutta se sopii minulle varsin hyvin. Inspiroiduinkin juuri Tukholmassa kaikista upeista miesten kampauksista jotka olivat paljon coolimpia kuin yhdelläkään naisella.

Mitäs tykkäätte tällä kertaa? Riittääkö ymmärrystä vai oletteko naisellisemman lookin kannattajia?

Kommentit (21)

2/21 | 

Vähänkö siisti tukka! Mietin juuri samantapaista ratkaisua pitkiin hiuksiini - jos sivulta niistä tekisi lyhyet (ei aivan siiliä) ja takaa sekä toiselta sivusta jättäisi pitkäksi. Hyvältä näyttää tuo, ehkä saan rohkeutta marssia jossain vaiheessa ammattilaisen tuoliin.

V

Ihan samaa olen ajatellut :D Eí vaan ole sitä rohkeutta tehdä niin koko ikääni kasvattamilleni hiuksille

4/21 | 

Itse pidän pitkää tukkaa enkä voisi kuvitella itelleni lyhyttä, mutta tuo sopii tosi hyvin sulle! Onko sulla millon viimeksi vai koskaan ollu pitkää tukkaa?

Katri
6/21 | 

Tosi hyvin toimii! Sulla on niin kauniit kasvot ja hyvän mallinen pää :D

Itselläni on niin hölmön mallinen pää, ettei aivan noin lyhkäinen tukkis sovi, mutta yleensä kyllä mennään lyhyellä. Vähän väliä päätän kasvattaa pidemmäksi, siitä päätöksestä

noin viikko eteenpäin ja löydän itseni taas kampaajan luota pyytämässä lyhyttä mallia. Kasvaahan ne sitten, jos joskus haluan pidemmät.

7/21 | 

Tukkasi sopii kyllä sulle, varsinkin kun pidät aika usein jotain naisellista päällä.:) Tietynlainen tasapaino pitää mun mielestä olla, esim. tyttömäiset vaatteet ja hiukset ei yhdessä toimi. Itse olen valinnut toisin päin kuin sinä, pidän hyvin usein jotain unisex-vaatteita, mutta tukan olen jättänyt pitkäksi ja laitan sitä naisellisesti.

8/21 | 

Hyvin toimii sulla, ihanan rouhea! Tulipa tässä mieleeni, oletko ehtinyt vielä uhrata ajatustakaan hääkampauksellesi? Sekään ei taida olla aivan perinteinen kihara- tai nutturakampaus? :D

9/21 | 

Pakko jatkaa ajatusleikkiä: Vähänkö olis hienoa (ja OUTOA!) nähdä sut stailattuna perinteiseksi morsiameksi! Pitkässä valkoisessa mekossa, muhkealla helmalla, hiuksissa nutturaa ja kiharaa... Ei sua varmasti edes tunnistaisi! :D

11/21 | 

Tosi tosi tosi super hieno! Taidanpa printata sun kuvan mukaan, kun seuraavan kerran menen leikkuriin. :-)

12/21 | 

Hieno! Itse kuulun niihin, jotka eivät osaa päättää mikä mitta olisi hyvä. Niinpä aina päädyn kasvattamaan hiuksia ja kahden vuoden välein leikkaamaan lyhyeksi, jonka jälkeen haluankin taas kasvattaa...

Sulle sopii tosi hyvin tuollainen tukka ja siinä on kivasti kontrastia, kun on pidempää ja sitten ihan lyhyttä. Väri on myös ihana!

13/21 | 

Tykkään hurjasti!! Itellä kans molemmilla puolilla korvan päällä kolmen millin siilit :) koko tukka oli siili kesällä, mutta siitä asti oon nyt kasvatellut, tällä hetkellä takaosa menee jo ponnarille :)

kanitar
15/21 | 

Olet tosi upean näköinen nainen, mutta tuota hiustyyliä en vain voi ymmärtää.. Huhhuh.

16/21 | 

Uusi look sopii sulle uskomattoman hyvin. Jotenkin olen ajatellut, ettei sivusiili sovi kuin tositosi siroille kasvoille ja siten olen itku kurkussa lakannut haaveilemesta, mutta ai jumansviidu, nyt on taas varasuunnitelma kun rastat alkaa ottaa kupoliin. :D

17/21 | 

väri on aivan loistava! ja malli sopii just niin passelisti kuin tukka päähän (haha).

Tikkaritikkari
18/21 | 

Upee! Kyllä, pukee sua, on upea ja naisellinen. Ja sinun pään muotoosi sopiva. Kadehdin niitä, joille sopii lyhyt tukka ja joilla on kaunis kallon muoto :)

Laura
19/21 | 

Tykkään. Itse en ehkä vielä uskaltaisi osittain siiliä leikata. Lyhyt tukka on tällä hetkellä kuitenkin. Vähän toispuoleinen myös.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram