-mainosyhteistyö-

Juuri kun mä olin päässyt noin 80% varmuuteen siitä, että mitkä Air Stepin saappaat minä tilasin Spartoolta saamallani lahjakortillani, minä satuin törmäämään näihin mahtaviin Ashin bikereihin. Lähes överiksi menevä niittikoristelu nyt vaan saa mut ihan sekaisin.

20120815-000713.jpg
Mitä mä teen? Miksi oi miksi kaikkien tällaisten bikerien kuvien pitää polttaa itsensä mun verkkokalvoille minua kiduttamaan? Pitänee koota nyt muutamat vahvimmat ehdokkaat yhteen ja merkitä ylös plussan ja miinukset kaikista. Mutta mitä ihmeen miinusta noissakaan upeissa muka on? No ehkä hinta, sillä nämä Ashit ovat vielä noin satasen parin sadan hintaista Air Stepejä kalliimmat. Auts.

Kommentit (2)

Anu
3/2 | 

Moi!

Mä tilasin nuo alimmat ja arvaapa saanko niitä jalkaan? En tilatessa huomannut et niissä ei ole vetskaria ollenkaan. Otin vielä koon isommat et mahtuu talvella villikset alle. Ottavat kummasti tuohon jalkapöytään kiinni. Nyt olisi ikävä palautusrumba edessä :)

Terkkui!

4/2 | 

hmm. olipa hyvä kun kerroit. Mulla on nimittäin aika korkea tuo jalkapöytä niin eivät ehkä olisi sitten minun kengät.. :P

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram