Uuden vuoden juhlinnasta on vierähtänyt jo toista viikkoa, mutta hauskoihin hetkiin palaaminen on aina ajankohtaista. Niinpä piristän omaa ja toivottavasti teidänkin perjantaita muutamalla kuvamuistolla Headpiece & Mustache -teemalla kulkeneesta UV:n vietostamme.

20130102-220052.jpg

 Sekopääkaksikko Viiksi-Veera ja Moustache-MouMou sai vierailta tuliaisiksi kaikennäköisiä herkkuja kuten kinuskikastiketta ja nakkeja. Ei kylläkään muistettu testata olisiko näiden yhdistelmä ollut toimiva. Tiedä millaisen gourmet-herkun menetimmekään.

20130102-220025.jpg

Tämä kuva pääsee ehdottomasti mun Iina-kuvien top 5 -listalle. Miten voi mimmi näyttää yhtäaikaa niin Mariolta, itseltään ja Intialaiselta sketsihahmolta? Tässä on parhaillaan menossa Intia-aksentilla esitetty Aamupoikien Beibi älä vonkaa. Priceless.

20130102-220032.jpg

Tuo Cailap by Kirsi Nisonen "lakunaru"panta mätsäsi mielestäni varsin oivasti mun miehekkäisiin pensseleihin. Tunsin itseni harvinaisen viehättäväksi ja vetovoimaiseksi kissaksi. En usko, että tekään voitte väittää vastaan.

20130102-220037.jpg

Vaikka tämä kuva saattakin erehdyttävästi näyttää siltä, että Mario olisi juuri survonut nyrkkinsä Jussin ahteriin, niin kyse ei kuitenkaan ollut ihan niin väkivaltaisesta tapahtumasta, vaan tekeillä on ihan vaan poninhäntä. (tämä Jussihan on muuten sama herra Salminen, joka loihti minulle upean mekon viime vuoden ID-synttäreille)

20130102-220043.jpg

Illan aikana ryystettiin Fresita-kemuista jäänyttä mansikkaskumppaa (juomat siis saatu) lähes yliannostukseen saakka. Jostain syystä kukaan muu ei saanut noita pikkolopulloja auki kuin supersankarimme Mario. Tyypin kädessä olikin loppuillasta jo ihan kipeä punainen hiertymä, kun oli niin taajaan joutunut pelastamaan janoisia viiksisankareita lähestyvältä nestehukalta.

20130102-220058.jpg

Jussi löysi Iinan kätköistä upean ruususeppelepannan ja sen myötä itsestään viehkeän ja hämmästyneen neitosen.

20130102-220104.jpg

Viehkeä neito saikin heti kimppuunsa fäshönbloggaajien itseoikeutetun kuninkaan Teemu Blingin, joka oli taikonut inkkarihenkisen päähineensä vaatekaapistaan löytyneestä sulkakoristeisesta jakusta. That's what I call DIY!

20130102-220110.jpg

Musiikkiesitysten parhaasta annista ei vastannut se herra, joka keskiyöllä Restroomissa omisti Bon Jovin epävireisen Alwaysin viiksekkäille naisille, vaan duo Bling & MouMou tunteikkaalla versiollaan Spice Girlsin biisistä 2 become 1. Esityksessä oli feattaamassa myös inkkaripäällikkö-Blingin alter ego Stig. Mario puolestaan osoitti välillä Rockin kuninkaan Freddie Mercuryn elkeitä. Aikamoisia staroja siis nähtiin lauteilla näissä kemuissa.

20130102-220141.jpg

Ja mitäpä tähän viimeiseen kuvaan enää ede sanoisi muuta kuin, että terävän näköistä jengiä kaikinpuolin...

Ilta jatkui etkojen jälkeen ensin karaokeräkälä Restroomiin ja sieltä vielä Iinan kanssa LeBonkiin. Ja voin muuten sanoa, että nainen viiksissä kerää ihan kohtuullisesti huomiota. Ja kaksi naista viiksissä vielä kaksin verroin enemmän. Että vink vink vaan kaikille, jotka lähdette radalle vonkaamaan. :D

Tämä vuosi alkoi sen verran hauskoissa merkeissä, että tää ei vaan mitenkään voi olla huono vuosi!

Loppuun vielä ehdottomasti maailman paras viiksibiisi. Tämän myötä on hyvä kiitää viikonlopun viettoon!

No, mä vaik lähen sit siit et noi sun amikset suipot

Tuo mun mieleen jotku käytetyt peräpuikot

Tulee törkee hedari ku tsiigaan sun jouhii

On pakko kasisataset buranat rouhii

Sä et todellakaan oo mikään Rosbergin Keke

Feidaa noi sudit, pliis aja ne veke

Sä väität et kalapuikot on tosimiehen tunnus

Mut ne on ku byysat jois on ruskea punnus

Kommentit (4)

Ninni
7/4 | 

Viimeinen kuva sinusta on MAHTAVA :)

Harkitsisin sinuna jopa sen suurentamista seinälle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram