Nonni... Kirjoitin just pitkät pätkät, mutta sitten kävi jotku ihme konejumitukset ja koko teksti katosi buuttauksen myötä toiseen ulottuvuuteen. Ja uudestaan en jaksa koko ajatusoksennusta kirjoittaa, joten tyydyn kiteyttämään kirjoittamani lauseeseen: "mä rakastan mun sekatyöläiselämääni ja elämä on kyllä enemmän kuin jees". Koen suurta onnea siitä, että duunikuvioni ovat muutamassa vuodessa muuttuneet radikaalisti, ja elämä on vienyt eteenpäin ja tarjonnut yllätyksiä joita en kokopäivätyössä yhtä ja samaa rataa puurtaessani osannut edes kuvitella. #ilovemyjob

Näitä onnentunteita pyörittelin tänään mielessäni, kun vein itse itseni työpäivän jälkeen illalliselle ennen tänne hotellihuoneen rauhaan hautautumista. Olin illallistreffeillä näin kivan näköisen tyypin kanssa:

Poola Katarynan uudet Neilikka -korvikset ovat enemmän kuin ihanat. 

hame-H&M/t-paita-H&M/rotsi-Saki/laukku-Tiger of Sweden/sandaalit-H&M/korvikset-Poola Kataryna

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram