Olen jo muutaman vuoden ajan miettinyt, että ihmisen olisi kyllä hyvä omistaa kumisaappaat. Erityisen kipeästi kaipasin   noita varpaat kuivina pitäviä jalkineita viime juhannuksena rämpiessäni festariliejussa keinonahkaisilla bikereilla. En kuitenkaan koskaan ole onnistunut pitämään yksistäkään kumppareista riittävästi ostaakseni niitä.

Hai-saappat ovat söpöjä ja sadesäällä kirkkaat värit toki voisivat piristää, kun taas perinteiset Kontiot olisivat toisaalta juuri sopivan eleettömät ja täynnä muistoja isän kanssa lapsena tehdyistä metsäretkistä, mutta kuitenkaan en ole päätynyt kumpiakaan ostamaan. Kaikista eniten olen ehkä huokaillut lasten osastoilta löytyneiden Muumikumppareiden perään, joissa koot loppuivat juuri ikäväti 36:een.

Mutta nyt ne sitten tulivat vastaan. NE JUURI OIKEAT KUMISAAPPAAT!

hunter wellington copy

Jos mitenkään olisin valmis maksamaan kumisaappaaista lähes 150 €, niin nuo niiteillä pimpatut Hunterin Wellingtonit olisivat jo matkalla luokseni ja varailisin paraikaa lippuja kesän kaikille mahdollisille rokkifestareille toivoen sadetta. Valitettavasti tunne ja järki eivät aina kulje käsikädessä ja tällä kertaa ensin mainittu vetää pidemmän korren. Tyydyn siis huokailemaan ihastuksesta ja tallaamaan kesän festareilla toivottavasti aurinkoisesa säässä sandaalit jalassa.

Mikäli jonkun festarityyli ei ole täydellinen ilman kyseisiä komeuksia, niin omansa voi tilata osoitteesta www.asos.com. Hintaa kumibikereilla on 125 £.

Kommentit (14)

Veera
18/14 | 

pakko vaan uskotella itselle, että noi on varmaan tosi huonot jalassa, jottei harmittais niin paljon, kun ei voi niitä ostaa. :D

Veera
20/14 | 

Mä olen katsonut kans noita samoja ja ne on melko jees, mutta nyt kun on nähnyt nuo Hunterit, niin sit tollaset perusversiot ei tunnu enää oikein miltään. :D

21/14 | 

Mahtavaa, että kumppareitakin löytyy nykyään jokaiseen makuun, noi on niin rock. Meikä on enemmän kyllä sellaista naisellista korkokumpparityyppiä, yhdet hätäratkaisuversiot kaappiini kelpuutin parempia odotellessa, kuva löytyy blogistani, kuin myös linkki tällaiseen ihania sadevarusteita myyvään jenkkikauppaan:

http://shop.davrain.com/index.php?main_page=index&cPath=3&zenid=7e19cc9f...

Melkein pistää toivomaan sadesäätä kaikki hauskat kumppparivaihtoehdot : ) Sadepumpsit, -bootsit tai -tennarit, tänne kiitos.

Veera
22/14 | 

OO! Kiitos tosta linkistä! Ihan mahtavia juttuja. Vähänkö sellaset sadeballerinat olis mahtavat, minä kun elän koko kesän ballerinoissa. Yhdet menikin paskaksi kastuttuaan Jazzeilla ja sen jälkeen unohtuivat märkinä muovipussiin homehtumaan. Sadeversioiden kanssa olisi selvitty sekin reissu hienosti. :D

23/14 | 

Kelpais :D Ois just ihanaa olla nätit kumpparit ja nätti sadetakki, ettei tarvis ahdistua jos aamulla sataakin vettä ja kaikki menee pilalle :D Joku musta jännän mallinen sadeviittatakki ois huippu.

Veera
24/14 | 

Mulla on keltainen Rukan sadetakki, joka ostettiin mulle kun oli 1t tai 16. Se on ainoa vaatekappale joka edelleen mahtuu niiltä ajoilta päälle. Ja kokolapussa väitetään sen olevan kokoa 36! :D

Pirtsakan värinen sadetakki päällä ei pysty murjottamaan, etenkään kun sen kokolappu on niin ilahduttava. ;D

27/14 | 

Veera, hae ebaysta. Tollasia prätkäsaappaan näköisiä kumisaappaita on siellä vaikka kuinka paljon (uusia) ja mun mielestä paremman näköisiä. Niin ja halvemmalla tietenkin :)

Veera
28/14 | 

oi miksi en tätä itse heti tajunnut! Sieltähän tosiaan löytyi parit varteenotettavat vaihtoehdot. Kiitos kovasti tästä huomautuksesta! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram