Ai hitto, että itseään on vaivaannuttava katsoa videolta. Mutta siitä huolimatta olen tänään kuvannut kaksi videota, toisen työhakemuksen liitteeksi ja toisen tänne blogiin.

Olen jo kuvissa täällä esitellyt parikin siistiä turbaanimallia joiden sitomisen opettelin netistä löytyneiden ohjeiden avulla (siksak-turbaani ja toispuoleinen solmuturbaani) ja ainakin muutamat teistä olivat kiinnostuneita näkemään tarkempia ohjeita niiden väsäilyyn. Niinpä kuvasin tänään videolle noista kahdesta helpomman eli tämän yhdellä huivilla tehtävän kivan solmuturbaanin, joka kuvassakin näkyy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tätä kuvaa varten sidoin huivin uudelleen päähäni videon kuvaamisen jälkeen ilman peiliä tai kameran näyttöä ja tästä tuli itse asiassa paljon paremman näköinen kuin videolla näkyvä väkerrys. En ole ihan varma teinkö solmut jotenkin toisin päin solmiessani huivia näppituntumalla, vai mistä ero johtui, mutta kannattaa siis testailla tuota tehdessä, että miten ulkonäköön vaikuttaa se kumpaan suuntaan solmut tekee. Eli viekö huivin solmun reiästä läpi etu- vai takakautta. Toivottavasti älyätte mitä koitan selostaa.

Videosta tuli omaan makuuni turhan pitkä, yritän seuraava tehdessä osata tiivistää asian paremmin. Kertokaa ihmeessä oliko opastus riittävän selkeä vai täytyykö seuraavalla kerralla vääntää enempi ratakiskosta. Ja muutenkin mielellään kuulen, että jos näitä lisää teen, niin katsooko niitä ylipäätään kukaan.

Laatu näyttäis olevan melkoista kuraa. Uppasin videon suoraan iMoviesta youtubeen ja tollaisen se siitä teki. Tutustun hommaan vähän tarkemmin, joten seuraavaan videoon tavoitteena vähän siistimpi lopputulos.

Kommentit (7)

Minna
10/7 | 

Kivan näkönen turbaani, en vaan tiedä sopisko itselle, pitää ehkä testata joskus :). Ja kiva kattoa sua videolta, eli tee vaan näitä, minä katson ainakin ihan jo sen vuoksi että tykkään katsoa bloggaajia myös videolta :D

11/7 | 

suosittelen testaamaan! Eihän sitä ikinä tiedä vaikka passaiskin. Ja jos ei muuten, niin esim kesällä rannalla on hyvä suojata päätään, niin miksei sit vaikka nätilä turbaanilla. :)

Mari
12/7 | 

Olitpa rennon oloinen videolla ja sinua oli miellyttävä katsoa ilman myötähäpeän tunteita. Tosi jännä nähdä millainen "oikeasti" olet kun olen kuitenkin blogiasi niin pitkään jo lukenut ja pelkistä kuvista ja teksteistä tulee ihan eri fiilis :) Kiitos kivasta blogista!

13/7 | 

huh, kiva kuulla ettei tullut myötähäpeää. Kun omiin silmiin sitä näyttää videolla ihan idiootilta. :D

Sanjana
14/7 | 

Selkeä video oli! Hyvin tuli tuo tekniikka esille, pitääpä kokeilla kunha nensin löydän suoran huivin jostakin :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram