Pääsin eilen pidetyssä lehdistönäytöksessä kurkkaamaan Nanson ensi kevään mallistoon ja kävi kuulkaa sillä lailla, että mulle pukkaa oikein ostoslistaa. Olen jo useamman vuoden ollut kiinnostunut Nanson vaatteista ja joka mallistosta on yleensä löytynyt pari omaan makuun kolahtanutta juttua. Toista on kuitenkin ensi vuoden puolella, sillä kauppoihin rantautuu pitkä liuta "ihana!", "pakko hankkia" tai "niiin, mun näköinen" -henkäyksiä kirvoittanutta vaatetta.

Minulla on iso läjä kuvia tulevista uutuuksista ja pukkaan niitä tänne, kunhan ehdin kuvt paremmin käymään läpi, mutta tässä kuitenkin ensimmäisenä "tahtoo"-listalla komeileva tuote. Mä vaan rakastan housuja tollaisella lasketulla haaralla.

20121212-010922.jpg

Kuten kuvistakin voi lukea, niin kyseessä tosiaan Katri Niskasen suunnittelemat pökät (ja paita myös). Katrin syksyllä Nansolla ilmestynyt mallisto saa keväällä varsin upeaa jatkoa.

Onneksi lähin Nansoa myyvä putiikki (Porin Casa Ratsula) sijaitsee melkein mun vieressä, niin on lyhyt matka kulkea kyttäämässä koska ostoslistallani lymyilevät ihanuudet saapuvat kauppaan. Hankintalistalla Noiden housujen lisäksi ainakin hame tai parikin..

Kommentit (2)

3/2 | 

Nyt on kyllä Niskanen laatinut suhteellisen.. mielenkiintoiset housut. Hetken aikaa piti miettiä että pukisiko itse, mutta ei kyllä ihan nappaa.. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram