Blogin kommenttiboksissa kysellään aina aika ajoin mistä usein asukuvissa näkyvä musta nahkatakkini on peräisin. (nähty esim. täällä ja täällä) Rotsi on jo muutaman vuoden vanha, merkiltään SAKI ja ostettu Porin Ratsulasta. Rotsi on vain parantunut ajan myötä ja on ehdottomasti yksi rakkaimmista vaatteista, siitäkin huolimatta että on käynyt mulle vähän pieneksi. Ei siis toivoakaan että se mahtuisi kiinni, mutta ei sen tarvitsekaan.

Ihan juuri samaa rotsia ei taida SAKIn valikoimissa enää olla, mutta bogailin heidän sivuiltaan muutamia samanoloisia. Useimmissa SAKIn rotseissa koot loppuvat kokoon 44, mutta huomasin, että heillä on myös Comfort-nimen alla kulkevia malleja joiden koot yltävät aina 54 saakka.

Löysin googlailemalla sellaisen nettikaupan kuin Takkitalo.fi jolla on valikoimissaan myös SAKIn nahkarotseja. Oma takkini maksoi jotain hieman alle kolmensadan, tuolla takkitalo.fi:ssä näyttäisi tällä hetkellä olevan useimmat SAKIt tarjolla hintaan 199 €. Väreinä on normaalin mustan lisäksi mm. punaista, ruskeaa ja vihreää.

Myös taloutemme toisella osapuolella on kokemusta samasta merkistä ja hänellä on menossa järjestyksessään jo toinen SAKI-rotsi. Eli voidaan lämpimästi suositella merkkiä. Mikäli nettikaupasta hankkiminen ei innosta, niin Ratsulan tapaan SAKIa myydään käsittääkseni monissa muissakin Moda-ketjuun kuuluvissa liikkeissä.

ellos_rotsit

Keräilin muutaman muunkin sellaisen nahkarotsivinkin jotka hyödyttäisivät kaltaisiani plussapalloja. Itselläni on viime vuosina ollut myös muutamia Ellokselta hankittuja nahkatakkeja (mm. Tämä) ja heillä onkin ilahduttavan hyvä kokotarjonta. Tällä hetkellä valikoimista löytyvät mm. nuo kolme yllä näkyvää takkia joista siis olemassa kokoja aina tuonne koon 50 molemmin puolin. Esimerkiksi tällä hetkellä Elloksella näyttäisi olevan tarjolla 30% alennus tilauksen kalleimmasta ja toiseksi kalleimmasta tuotteesta, joten siinä ei enää hirmuisesti jäisi rotseille hintaa.

Kuvan ylimmän takin löydät täältä  (tämän takin hinta on alennettu hinta, eli ei saa tuota -30%), keskimmäisen täältä  ja viimeisen täältä.

(Ja toisin kuin jokin aika sitten tulleessa Kuningaskuluttajassa väitettiin, kaikki bloggaajan linkkaukset postauksissaa mainitsemiin tuotteisiin eivät suinkaan ole rahaa tuovia affiliate-linkkejä. Sellaisista ei meidän Indiedaysiläisten blogeista löydy. Eli ihan voi turvallisin mielin klikkailla linkkejä ilman pelkoa, että minä niillä rahastaisin. :) )

asos_nahkatakki

Siinä missä nuo Elloksen rotsivinkit  passasivat kokojensa puolesta niin S- kuin XL-mimmeillekin, on tämä viimeinen Asos Curven biker tarjolla vain meille jykevämmässä painoluokassa otteleville. Makea hihojen vetoketjuyksityiskohdilla koristettu takki löytyy kokohaarukassa UK 20-26 eli 48-54 näin tutummin. Ei lainkaan huono, aloinkin miettiä että pitäisikö hankkia itsellekin hieman sopivampi musta rotsi.. Mutta niin tiukasti kuin olenkin sitä mieltä, että vaatteissa on tärkeintä oikea koko, niin sitä rakasta nahkatakkiani aion pitää siitä huolimatta, että on vähän turhan nafti. Mutta eihän se tarkoita etteikö kaappiin mahtuisi toinen vähän isompikin.. :D

Suosittelen ehdottomasti panostamaan ihaan oikeaan nahkarotsiin kaikkien halpojen muovikammotusten sijaan. Siinä missä keinonahka on jäykkä rapistuu, niin aitonahkainen takki vain paranee ja pehmenee ajan kuluessa. Ja kuten tässäkin nähdyistä esimerkeistä voi huomata, on nahkatakkeja mahdollisuus löytää edullisestikin.

Tulisipa lämpimämmät kelit pian, mulla on ikävä mun nahkatakkeja! Pitänee mennä silittelemään niitä tuonne eteiseen.

Kommentit (3)

4/3 | 

Minä myös odottelen nahkarotsikelejä! Olen muuten sitä mieltä, että nahkatakki voi olla vähän nafti, ei tietenkään liikaa. Omani on käytössä vähän venynyt, vaikka en oikeastaan ikinä käytä sitä vetskari kiinni. Ajattelin ostaa seuraavaksi yhden koon pienemmän, niin että takki on hartioista just sopiva eikä yhtään väljä. Kiitos vinkeistä, nyt Asoksen biker viehättää eniten.

ebeth
5/3 | 

Onpa ihana tuo Asoksen takki! Rahojen kannalta tosin hyvä, etten yllä tuohon kokoluokkaan :D En kyllä millään ymmärrä, miten kuvan malli muka on noin isoa kokoa, kropaltaan hyvin samankaltainen kuin minä, 38-40 siis..

May
6/3 | 

Rotsikelejä odotellessa... :) Ah! Tilasin hiljattain Nellystä tekonahkatakin, sattui olemaan puoleen hintaan jopa. Kolme ihanaa rotsiani pääsivät siskoni käyttöön ja piti hankkia suurempaa kokoa oleva uusi rakkausrotsi. Toivottavasti koko ja malli tulee istumaan.

Tsemit kaikille omaa rotsiaan etsiville!^^

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram