Alkuviikko oli yhtä kiirettä ja työhärdelliä ja pukeutuminen oli tasan mallia "ekat farkut ja t-paita, jotka osuu sohvalta käteen", joten tänään vapaapäivän kunniaksi halusin kiskoa päälleni jonkun ennen näkemättömän kokonaisuuden. Sitä jumittaa 90% ajasta niissä samoissa turva-asuissa, että välillä on pakko koittaa ravistella vaatekaapista löytyviä asioita uuteen järjestykseen, ettei ihan unohda mitä kaikkea kivoja vaatteita sitä oikeasti omistaakaan.

Uskaltaisin väittää, että onnistuin pukemaan tuon aina ennen mustan kanssa yhdistämäni nahkahameen tällä kertaa aikalailla eri tavalla!

nahkahame- La Redout, Ellos/pellavapusero-Marks & Spencer/takki-Zara/kengät-Colors Of California/korvikset-Uhana Design/laukku-Global Accessories

Valkoinen paitapusero ja tuo aikuistakki  olivat kuitenkin jo siinä määrin virallisen oloisia, että kokonaisuutta oli pakko tasapainottaa rennoilla lenkkareilla. Mutta onneksi on olemassa leopardilenkkarit! Kaiken kaikkiaan tykästyin itse kyllä kovasti tähän kokonaisuuteen. Toi La Redouten nahkahame onkin jäänyt jotenkin vähälle käytölle viime aikoina, kun musta ei ole oikein maistunut, mutta nythän se löysi onneksi ihan uusia kavereita ja pääsee varmasti taas enemmän kaapin ulkopuolelle.

Valkoinen väri on hiipinyt vaatekaappini nyt jo siinä määrin, että tänään vihdoin luovutin ja kävin ostamassa vaaleat rintaliivit. Joo, en oo tähän mennessä omistanut, kun on tuntunut ihan hirveeltä tuhlaukselta pistää rahaa johonkin niin harvoin käytettävään. Mutta nyt näiden kaapissa lisääntyneiden valkoisten yläosien myötä oli myöntää, että kyllä niille käyttöä on. Asiaa hieman avitti se, että Ratsulassa on loppu viikon ajan kaikki Prima Donnan liivit -15%, joten oli helppo hakea taas se tuttu liivimalli mutta nyt vaan musta sijaan valkoisena. (tai no, ostin mä ne mustatkin :D ) Ei se -15& kyllä ihan hirveesti tuntunut kun liiveille jäi edelleen hintaa n. 75 € kipale, mutta säästö se on pienikin säästö tollaisissa tarvekaluissa.

Vaihtelua ainaiselle mininutturalle sain tänään käydessäni Glazessa. Siistittiin ala- ja sivuosat jälleen 6 mm mittaan ja Maikku väsäsi pikaisen lettikampauksen (takaa eteenpäin) mun jo valmiiksi kreppaamaan tukkaan. Tarkoituksena siis, että hiukset pysyis näin yön yli ja mulla olis huomiseksi Hämeenlinnan Marks & Spencer -tapahtumaan kiva tukka. Toki se hieman voi ottaa nukkuessa itseensä, mutta pienellä korjailulla ja karanneiden hiustupsujen piilottamisella varmaan selviän. 

Tänään edessä sitten taas laukun pakkaamista. Yyh... Mut ehkä mä pakkaan ainakin tän asun!

Kommentit (25)

Sariska
1/25 | 

Mäkin ostin ennen aina pelkkiä mustia liivejä, mutta ajan myötä oli pakko ostaa sitten valkoisiakin, kun ne ei näy läpi...PAITSI että KYLLÄ näkyvät, kunnes tajusin että ihonväriset liivit on parhaita ja nykyään käytän melkein pelkästään niitä :) Ei näy valkoisestakaan läpi!

Veera
Liittynyt2.9.2015

No mäkin mietin nudejen ja noiden valkoisten välillä, mut sit mun lempimallia oli just valkoisena niin päädyin siihen vaikka tiedänkin ton et nude ois vielä parempi. Mut itse käytän oikeastaan aina etenkin vaaleiden vaatteiden alla vielä alustoppia, joten siellä ne valkoiset rintsikat kyllä menee.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Inka
2/25 | 

Kommentoin ensimmäistä kertaa blogiisi ja haluankin kiittää sinua erittäin osuvista naisihmisen kokoa käsittelevistä bloggauksista! Nyt esittelemäsi asu on upea kuten niin moni muukin, joita olet esitellyt meille lukijoille.

Jatka samaan malliin niin täällä me hiljaisemmatkin lukijat edelleen olemme ja vaikkemme kaikki aina kommentoi niin ainakin minä stekkaan blogisi viikottain. Hyvä meininki, jatka sitä!

annap.
3/25 | 

Oli pakko heti klikata fesestä tänne kattomaan tarkemmin mikä torttu sulla nyt on päässä. Ma-kee! Saisko vielä takaa tai ylhäältä kuvan siitä letistä?

Vierailija
4/25 | 

Ihmeen vähän appelsiinikuviota reisissä vaikka tuhdimmilla tädeillä sitä usein esiintyy. Käsistä alkaa kyllä ikääntyminen jo näkyä.

elli

No voi hyvä Luoja!! 😂😂 et sitten muuta keksinyt kuin "tuhdimmat tädit", jos ei oo muuta kommentoitavaa niin tarttisko kommentoida ollenkaan? :)

Veera
Liittynyt2.9.2015

tää tuhdimpi viiden lapsen täti kyselee, että mikä röntgenkatse sulla on kun sukkahousujen läpi mun appelsiini-ihotilanteen näät? :D 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

emiliamaria

Voi jee, ois kyllä kauheeta omata tuollainen röntgenkatse että näkis toisten appelsiini-ihotilanteen ihan sukkahousujenkin läpi. Otan osaa, varmaan raskas elämä... 

Kiva hame, erikoisen värinen! Sopii kyllä valkoisen paidan kans kivasti. En osais itse tollaista valita kaupasta, enkä pukea päälle. Pitäisi jotenkin saada niksautettua aivot johonkin muuhuin kuin farkut+trikoopaita asentoon. Paitsi tietenkin nyt kun on raskaana, äitiysvaatteet on pääasiassa ihan karmeita loimia, samaistun sun joskus sanomaan että isompi kokoisille ei ole kuin migreeninkirjavia tunikoita mallia lainapeite. Sama tuntuu pätevän äitiysvaatteisiin. :/ 

Entinen tuhti täti...
5/25 | 

Kyllä sinun täytyy katsoa peiliin siellä näkyy tuhdimpi täti.Jos on tuhti niin on tuhti turha sitä on kieltää kun se näkyy päällepäin.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Ja missähän kohtaa mä oon sitä kieltänytkään? :D ihan kattelen joka päivä peiliin ja olen tietoinen koostani ja painostani.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Viliina
6/25 | 

Voi että, nämä olivat nyt jotenkin ihanan keväiset ja raikkaat kuvat! Nuo korvakorut sopivat kokonaisuuteen minusta ihan täydellisesti kanssa! :D Pitäisi itsekin oppia vaihtamaan korvakoruja, mutta jumitan aina samoissa, vaikka vaihtelu varmasti virkistäisi. :p

Tuo tukkahärdelli oli kanssa tosi passeli.

Piti muuten kanssa mainita, että noiden leotennarien takia ostin itsellekin kunnon värikkäät juoksulenkkarit kesähengailuun. Kuvien perusteella ei se lenkkarit + hame ole kombona yhtään hullumpi, vaikka ilman esimerkkiä en siihen olisikaan varmasti päätynyt. Jalat ainakin tulevat kiittämään. ^_^

Veera
Liittynyt2.9.2015

Kannattaa todellakin hyödyntää tää lenkkarimuoti, ja rohkeesti vaan yhdistää hameisiinkin!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
7/25 | 

Häh?Tuollahan muissa kuvissi/jutuissa tuo VK hilluu tämän tuosta lähes puo paljaana uima-asuissa yms ja eikö evekissäkin ollut yksi alastonjakso, että mitä vittua! Sannia siteeraten ja eiköhän tuo XL-malli-blogisti nyt ole hieman tuhdimpaa tekoa oleva täti. Herranjestas sano Agnes-neiti, eikö enää saa mitään sanoa ilman että joku "feministi"? on heti väärinymmärtämässä kotkottaen me mummojen sivuilla. No pahoitteluni, jos aiheutin Veeralle traumoja rikkoen jonkun hänen epätodennäköisen illuusionsa nuoruudesta, laihuudesta yms. Kannattaa käyttää fairya, se kuulemma pitää kädet sileinä.

Veera
Liittynyt2.9.2015

"hänen epätodennäköisen illuusionsa nuoruudesta, laihuudesta"

Mä edelleen kysyn, että mikä helvetin illuusio? Sinäkö tosiaan kuvittelet etten mä tiedä minkä kokoinen olen? Sekö sua nyt vaan kismittää, että tällainen isokokoinen ihminen "hilluu tämän tuosta lähes puo paljaana uima-asuissa ym", sehän ei toki olis sun mielestä meille isokokoisille ihmisille sallittua vai? Sulla ne taitaa ne traumat jostain olla. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija

Ok. pahoitteluni. Et ilmeisesti ole niin älykäs tai edes huumorintajuinen kuin kuvittelin, joten pidättäydyn kommentoimasta tänne enempää jotta vauriosi eivät pahene ainakaan minusta johtuen.

Veera
Liittynyt2.9.2015

juu ei kyllä riitä mun aivokapasiteetti löytämään sun jutuistas sitä huumoria, joten pidättäytymisesi on oikein tervetullut päätös.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
8/25 | 

Niin se on varmasti tervetullut päätös jotta voit ummistaa silmäsi esittäen kuin olisit oikeasti ongelmistasi tietoinen tai tiedostava. Enkä varmastikaan ole siten hyödyllinen hyödynnettävissä kuten toivoisit, koska en ole valmis tyydyttämään tarpeitasi tai ole muuten hyväksikäytettävissä ja saatan lisäksi sohia henkisesti arkoihin paikkoihin. Aggressiolla voit toki poistaa totuuksien osoittajat jos ne ovat halukkaita lähtemään,  mutta eihän ne omat ongelmat oikeasti sillä katoa. Mukavaa jatkoa kuitenkin utopiassasi.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Sä oot kyllä pimee. :D

Mä en vaan tajua teitä ihmisiä jotka kuvittelevat, että on jonkun vieraan ihmisen tehtävä saarnata ylipainoisille siitä miten heidän pitäis älytä katsoa peiliin ja ymmärtää oma tilanteensa jne. Miksi ihmeessä sua kiinnostaa miten mä elän? Miksi sä olet kiinnostunut siitä mitkä asiat mä koen ongelmiksi? Näitä asioita en vaan voi ymmärtää. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
9/25 | 

Minusta ei ole kovin kohteliasta pilkata ihmisiä pimeiksi, mutta annan sen anteeksi, koska itsekin epäkohteliaasti mainitsin "ääneen" erehtyneeni älykkyytesi suhteen. En ole muuten sanallakaan saarnannut ylipainosta.  Eikä minua kiinnosta pätkääkään miten elät enkä ole sellaista väittänyt. Enkä myöskään ole kiinnostunut siitä mitä koet ongelmiksi,  totesin vain asioita joita näen ja luen. Sinä teet muuten itselläsi bisnestä, laitat kuviasi tekstejä blogiin laajalevikkisen me mummot-lehden nettisivuille, etkä  muka ymmärrä tai olet muka tuohtunut miten jotakuta "kiinnostaa" miten elät, et suinkaan sinä yritä käyttää minua hyväksesi saadaksesi itsellesi säälipisteitä teetä ja sympatiaa sekä muutaman lukijan lisää.

Veera
Liittynyt2.9.2015

Ja sitkeästi hän palaa vänkyttämään jotain turhanpäiväistä. :D

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Vierailija
10/25 | 

Tietenkin palaan, koska minulla ei ole omaa elämää, mutta loppumaton usko siihen että ihminen sinäkin pystyy kehittymään olivat lähtökohdat miten vaatimattomat tahansa ja vähän säälistä kun joku viitsii kytätä autiota blogiaan yhden aikaan yöllä. Mene jo hyvä ihminen nukkumaan uskon että olet siinä hyvä, saatat ehkä nähdä jopa niitä seksiuniasi joista olet kuuluisa.

Minna Peukku

Kumpi onkaan säälittävämpää, kytätä omaan blogiaan, josta tienaa elantonsa, vai kytätä tuntemattoman ihmisen blogia, jonne käy heijastamassa ilkeissä kommenteissa omaa riittämättömyyttään ja omia puutteittaan.

Jätän tämän vaan tähän, kuten nuoriso sanoisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram