Ystävänpäivä, Valentine's Day ei näkynyt minun elämässäni juuri mitenkään muuten kuin FB:n uutisvirrassa vilisevinä toivotuksina. En saanut rakkaaltani ruusuja tai suklaata enkä itsekään harrastanut lahjomista.

En ole itse asiassa tainnut koskaan saada mieheltäni kukkia. En ainakaan muista. Mitään muitakaan yleisesti romanttisena pidettäviä lahjoja tai elokuvista tuttuja kliseitä ei ole meidän suhteessamme juurikaan harrastettu. Mutta sitä arkipäivän romantiikkaa on riittänyt ja erityisesti viime aikoina olen ollut ihan onnesta soikeana kaikista niistä pienistä asioista joita tuo mies koko ajan tekee.

En tiedä onko pienet rakkauden teot elämässämme lisääntyneet, vai onko minulla vain ollut enemmän aikaa kiinnittää niihin huomiota. Joka tapauksessa tämän minun työttömyystilanteeni hyviin puoliin kuuluu ehdottomasti se, että minulla ja Tommilla on ollut  enemmän yhteistä aikaa.

Tunnen itseni ihan hirmuisen rakastetuksi esimerkiksi silloin, kun Tommi kattaa aamiaisen pöytään ja huolehtii, että syön vitamiinini, jotka itse meinaan aina unohtaa. Tai kun jonnekin lähtiessämme hän menee jo edeltä ulos, mutta lähettää hissin minulle valmiiksi meidän kerrokseemme.

Kuva: Nelly Stenroos

Se, että hän nauhoittaa minulle kaikki ohjelmat joissa on söpöjä eläimiä, saa minut liikutuksesta lähes kyyneliin. Ja kun minä teen taas jokailtaista kissa-ja koiranpentukuvien tuijottelukierrostani netissä, hän jaksaa katsoa ne kanssani ja kuunnella lässynlässyn kommenttiraitani siitäkin huolimatta, että televisiosta tulisi varmasti jotain kiinnostavampaa.

En ole lainkaan aamuihminen, mutta kun päivä alkaa rakkaan sänkyyn asti tarjoilemilla tuoreilla sämpylöillä, jotka hän on heti aamusta leiponut, ei herääminen olekaan enää yhtään kamalaa, vaan onnea ja kiitollisuutta täynnä.

Iltaisin menen usein ennen Tommia sänkyyn, mutta aina hän käy sängyn laidalla pussaamassa ja toivottamassa hyvät yöt. Ja kun herra sitten itse kömpii sänkyyn, saan aina nukahtaa turvalliseen ja lämpimään lusikkaan.

Muutama viikko sitten tönin Tommia yöllä kauemmas itsestäni valittaen hänen olevan kuuma. Unenpöpperöinen vastaus oli sydäntä sulattava: "Pitää koskea edes vähän, että tiedän sun olevan siinä." Niinpä sitten jatkoimme unia polvet toisiaan hipaisten ja Tommin sormenpää kiinni kyljessäni. Se sormenpään hipaisu oli rakkauden täyteinen.

Ehkä mä elän vaaleanpunaiset lasit silmillä, mutta musta tuntuu kuin kotonamme leijailisi koko ajan sydämiä kuin ystävänpäiväkorteissa konsanaan. Monet parit eroavat, koska kokevat kasvaneensa erilleen. Minä puolestani olen miettinyt, että tässä kyllä kasvetaan vuosi vuodelta vahvemmin yhteen. Toivon, että kasvu jatkuu ja että arjen romantiikka ja ihanat pienet teot pysyvät arjessamme tulevaisuudessakin. Jokainen päivä on rakkauden päivä.

Sorry tää hirvee siirappivuodatus! Ällötän jutuillani melkein itseänikin. :D

Minkälaisilla teoilla teillä osoitetaan rakkautta?

Kommentit (16)

Nonna
17/16 | 

Samantyyppisillä arkisilla asioilla. Eilen aamulla kun heräsin, oli esimerkiksi kahvinkeittimeen ladattu vermeet valmiiksi minua varten eikä tarvinut kun laittaa keitin päälle. Samoten ympäri asuntoa oli ilmestynyt pieniä piristäviä viestilappusia, joilla tiesi että päiväni alkaa hyvin :)

Suppana
20/16 | 

NYT minä kommentoin: Äää en kestä miten ihana postaus!!!!! Ihania tulevia vuosia teille kahdelle. :>

Hanna
21/16 | 

"Ja kun minä teen taas jokailtaista kissa-ja koiranpentukuvien tuijottelukierrostani netissä, hän jaksaa katsoa ne kanssani ja kuunnella lässynlässyn kommenttiraitani siitäkin huolimatta, että televisiosta tulisi varmasti jotain kiinnostavampaa."

Tämä näin. Joka päivä mä mietin, miten tuo mies päivästä toiseen jaksaa katsoa mun kanssa niitä kissakuvia ja -videoita, mutta niin se vaan jaksaa :)

22/16 | 

hahahaa! Ihanaa et jotku muutkin kattelee yhdessä kissavideoita. :D

Lina
23/16 | 

Pienillä vihjailuilla ("näitkö että tulppaanit on tarjouksessa?") saa niitä kukkasiakin, mutta oikeasti parhaimpia rakkaudenosoituksia löytyy juurikin tavallisista arkipäivistä! Minusta on jotenkin tosi ihanaa kun tyynyn alta löytyy viikatut yövaatteet tai kun kaakao odottaa valmiina aamupalapöydässä :) Itse jätän lappusia kun lähden yöksi pois, on kiva käydä nukkumaan kun tyynyltä löytyy viesti: "Hyvää yötä kulta, nuku hyvin <3".

24/16 | 

joo, mä sain kerran synttärilahjaksi haluamani korun, kun riittävän selkeät vihjailut tein ja petasin tilanteen. :D

Mutta ihanampia juttuja noi on silti noi jokapäiväiset söpöilyt ja pienet palvelukset toiselle. :)

26/16 | 

ei viiti liian lujasti, ettei ala toista ahistamaan. Vapaaehtoisuuteen tää perustuu. :D

Tinski
27/16 | 

Awww, ihanaa. Okei, vähän siirappista kun sen kaiken luettelee putkeen mutta ymmärrän oikein hyvin. Minustakin rakkaus on juuri hetkissä, jolloin tekee pyyteettömästi jotain toisen puolesta. Lähettää sen hissin tai keittää aina aamukahvit, jos tietää, ettei toinen saa itseään ylös sängystä ennen kahvipapujen tuoksua.

Meillä tallennetaan toisen suosikkeja digiboxille, laitetaan ruokaa tai huomioidaan muuten pienin elein myös. Lahjoja ostetaan toisillemme harvemmin, mutta ilakointi siitä, että toinen on etsinyt huutonetistä lippuja Haloo Helsingin loppuunmyydylle keikalle (vaikkei siitä itse erityisemmin pidäkään), tuntuu todellisemmalta. Tai kun kaupassa käydessä muistaa tuoda jotain, josta toinen eilen mainitsi puolella lauseella "no voi että, tämä deodoranttikin on loppumassa..".

Miekkoseni tuo joskus ulkomaan työkomennuksiltaan minulle viiniä. Se tuntuu luksukselta.. mies ei tajua punaviineistä hölkäsen pöläystä, mutta olen aivan varma, että hän on kysynyt myyjältä neuvoja, vaikkei sitä myönnäkään! Ajatus raksaäijästä viinihyllyllä sulattaa sydäntäni.

28/16 | 

joo noi kaupasta tuodut asiatkin voi olla tosi liikkiksiä. Tommi joskus oli esim valinnut tarkoituksella D-vitaminoitua mehua, koska hän on kuulema huolissaan mun vitamiinien saannista. AWWW. :D

Sofia
29/16 | 

Ai mitä arjen romantiikkaa!<3 Se on sitä parasta! Mielummin otan itsekin kasan pieniä, söpöjä huomion osoituksia kun kukkasia. Ei sillä, että poikaystävä niitä edes tajuais ostaakaan:D

Milenna
30/16 | 

Aww..Ihana lukea tämmöisiäkin siirappijuttuja :D

Itte en oikeen kukkasista ees välitä, onnistun heti tappamaan kaikki vihreät jotka tänne kämppään eksyy. Mut tommoiset pienet asiat joista huomaa että sitä tärkeintä ihmistään ajattelee, ne ne vasta on sitä jotain.<3

31/16 | 

mä onnistuin tappamaan jopa kaikki bambut jotka meillä oli edellisessä kämpässä ja nehän ei juuri hoitoa tarvii. Joten ei mullekaan juuri kukkasia kannata ostella. :D

Minttu
32/16 | 

<3 ystävänpäivä meni jo, mutta tuituitui!!! Ja pakko jakaa omat kokemukset, jotka saavat mun sydämen aina väpättämään.

Itse on myöskään ole mikään aamuvirkku ihminen, mutta on aivan ihanaa herätä kahvinkeittimen pörinään ja kahvintuoksuun, jostain syystä en ikinä kyllästy siihen ja minusta se on niin iso juttu, kun toinen jaksaa nousta keittämään kahvia.

Olen myös huomannut, miten tuo toinen puolisko ihan oikeasti kuuntelee mitä minä sanon. Hän saattaa tietää minun lempparibiisini Red Hot Chili Peppersien siitä ja siitä albumista, vain koska satuin ehkä joskus mainitsemaan siitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram