Huomenna alkaa Porispere ja mä olen saanut kolmen päivän lipun jo joululahjaksi, joten festareita on siis odotettu innolla. Just nyt mulla on kuitenkin sellainen olo, että mä en mitenkään ehtis mitään festaroimaan. Olis nääs pikkusen muutakin tekemistä näille harvoille vapaapäiville. 

Pidin tänään ylityövapaata ja päivä sujui kuvien mukaisissa merkeissä. Tai aloitettiin kyllä ensin pakkaamalla hieman astioita, mutta sitten siirryimme luottopakkini Annin kanssa uudelle asunnolle tapetitia nyppimään. Kannustimena meillä oli pullo frizzantea ja mahtava soittolista, joka sisälsi mm. sellaisia huippuartisteja kuin Bonnie Tyler, Neon 2 ja Ressu Redford. 

Huomenna hommat jatkuu tavaroiden lajittelulla täällä taakse jäävällä asunnolla, sillä lauantaiksi pitäisi saada kirppiskamat jotenkin järjestykseen. Ehkä mä sitten illalla maltan pyörähtää Kirjurissa katsomassa edes Maj Karman. 

Oletteko jo kaikki porilaiset lukijat muuten huomanneet Veeran ja Tommin Muuttokirppis-eventin FB:ssa? Lauantaina tosiaan kirppistellään täällä meillä, tarkemmat tiedot löytyy tuolta tapahtuma-sivulta.

Huomisen jos siis käyttäis tämän tavarahelvetin läpikäymiseen ja kirppiksen valmisteluun ja lauantaina keskittyis kirpputorin pitämisen jälkeen vähän festarointiin (Kaija Koo ja Ismo Alanko), niin sunnuntaina voiskin sitten mennä hoitaa tapetinpoistohommat loppuun ja palkita sen jälkeen itsensä menemällä kattoo Antti Tuiskun. :D Kaiken tuon lisäksi pitäis vielä tehdä vähän töitäkin palaverien ja koevedosten muodossa. Siinähän se onkin sitten ihan tehokas suunnitelma viikonlopun viettoon.

Just tällä hetkellä mä mietin, että miksi hemmetissä me ajateltiin muuton olevan jotenkin fiksu idea. Mut jospa se muistuu mieleen sitten muutaman viikon päästä, kun on vihdoin päästy tästä vanhasta kämpästä eroon ja kaikki on paikoillaan uudessa osoitteessa. Sitten voi istua rauhassa parvekkeella ilta-auringossa ja olla taas sitä mieltä, että tää muutto oli oikeesti hyvä juttu.

 

Muuton plussat

+ Sauna

+ Parveke

+ Hyvä tilaisuus karsia kamaa

+  Kiva päästä sisustamaan uutta kotia

+ Ei enää feissarien väistelyä välittömästi kotiovesta poistuessa

+ Keittiö ja olohuone on uudessa kodissa samassa tilassa. Voin siis helpommin pitää seuraa murulle, kun hän kokkaa! :D

 

Muuton miinukset

- No se itse muuttotouhu kaikkinensa

- Muutamien huonekalujen pakkovaihto erilaisten tilojen vuoksi

- Rahan meno. Mm. päällekkäiset vuokrakulut tältä kuulta.

- Uudessa asunnossa ei vaatehuonetta

 

Plussan puolella siis vahvasti! Kyllä tää tästä. We can do it! 

 

Kommentit (1)

Tarja L.
1/1 | 

Kyllä se siitä, vaikka onhan se tosiasia, että muutot on syvältä... :D En tykkää yhtään! Karteltiin muuttoa mahdollisimman pitkään ja kun muutettiin nykyiseen asuntoon totesin, että seuraavan kerran muutetaan sitten vanhainkotiin... Tulevan putkirempan kun vielä kestäisi, niin sitten voisi alkaa odotella ihan rauhassa sitä vanhainkotiin menoa :D (sen muuton saa lapset hoitaa...)

Hyvää viikonloppua!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram