Puhutiin viikonloppuna junamatkalla kaverin kanssa kaikista mielestämme kuumista julkkismiehistä ja siitä miten ikä tuntuu tekevän miehille usein vain hyvää. Päädyttiin sitten myös selailemaan instaa ja vaihtamaan vinkkejä silmäkarkkia tarjoavista tileistä. Mä en ole koskaan pystynyt tekemään mitään tarkkaa listaa unelmamieheni ulkoisista ominaisuuksista, vaan olen tykästynyt miesten ulkonäköön useimmiten vasta huomattuani luonteen vetoavaksi. Mutta yksi heikkous mulla kyllä on, nää partaukkelit!

Tässäpä siis vinkkinä kolme seuraamisen arvoista insta-tiliä, jos sinunkin esteettistä silmääsi hivelevät mm. ronskit naamakarvoitukset ja tatuoinnit. Ja lopussa vielä bonusvinkkinä omasta mielestäni kaikkien aikojen paras sometili ikinä!

@bohemiangentleman  on ehkä ykkössuosikkini, koska tällä tilillä näkee paljon eri miehiä. On lyhyttä tukkaa, man buneja, salvador dali -viiksiä, seksisänkeä ja hillittömiä karvamattoja. Tyylit vaihtelevat akselilla hipsterit -rokkarit.

Edellisen tilin kautta bongattu @spizoiky eli  kanadalainen malli Josh Mario John ihastutti minua etenkin itselleni tutulla tukkatyylillä. Plussaa myös viikinkimäisestä olemuksesta!

Toinen yksittäinen tyyppi, joka kiinnitti huomion Bohemian Gentlemanin kuvissa on @sir_ndrewsilver, joka nyt vaan on ihan sairaan kuuma ukko harmaassa parrassaan, valkoisissa paidoissaan ja poseeratessan moottoripyöränsä kanssa. Toimii.

 

Ja vielä bonuksena ehkä kaikista suosikein seuraamani sometili ja se löytyykin sitten Facebokin puolelta. Des Hommes Et Des Chatons on nerointa mitä internetistä minun mielestäni löytyy!Hirmuisen kuumia kolleja todella osuvin kuvaparein. En kestä. Näissä kyllä usein kissa vie voiton mielessäni, mutta mielellänihän noita ukkojakin kattelee.

 

 

Kommentit (7)

Mirkku
1/7 | 

Heh, mietin tässä kuinka creepyä olisi, jos miesbloggaaja tekisi tällaisen postauksen :D "Tässä somen kuumimmat muijat, tsekkaa nää!" Ja sit jotain isoperseisiä muijia siihen :D

Veera
Liittynyt2.9.2015

Miksi ei saisi kertoa että "nää on mun mielestä hyvän näköisiä ukkoja (tai akkoja)"? En siis näe mitään creepyä samanmoisessa postauksessa miesbloggaajalta.

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

merjah
2/7 | 

Apua, sun blogi ei oo päivittynyt bloglovinin my feed-listalle marraskuun alun jälkeen... Piti ihan tulla erikseen katsomaan ja mullahan on vaikka miten paljon luettavaa täällä. Olitko jo tietoinen, että bloglovinin kanssa olisi ongelmaa? 

Veera
Liittynyt2.9.2015

Jep, tämä ikävä asia on tiedossa ja homma on selvityksen alla Bloglovinin ja Me Naisten tiimoilta. Ei ole vielä auennut että miksi ei toimi. Toivotaan, et saadaan pian pelittämään!

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram