Bongasin joskus kuukausi sitten Drop the phone-blogista linkin Nastygal nimiseen nettikauppaan ja ihastuin. Nappailin sieltä itseäni innostaneiden vaatteiden kuvia ja tajusin kuvia hetken aikaa katseltuani, että aika vastaavia kamppeita löytyy jo omasta kaapistani. Kerta toisensa jälkeen jaksan innostua samoista jutuista ja harvoja viirauksia lukuunottamatta minua kiinnostavat vaatekappaleet ovat mustia. Esim. toissapäivänä oli yksi viiraus. Sovitin Espritin petroolin sinistä liehuhelmaneuletakkia. Väri sopi minulle hienosti, mutta tunsin oloni liian vieraaksi, jätin neuleen kauppaan ja jatkoin matkaa turvallisen tuntoisessa mustassa. Ja tässä siis muutamia mustia helmiä Nastygalin valikoimista.

111109651__81890

Lähestulkoon identtisen näköinen liivi on ollut päälläni tänäänkin ja pvc-leggaritkin löytyy. Pitänee jonakin päivänä tämän kuvan innoittamana testata kuinka toimivat yhdessä.

111109613__61774

Tuo takki minulle tänne ja heti!

103009200__88598

Olin keräillytosan näistä kuvista koneelleni jo joskus tammikuun lopussa ja silloin olin ihastellut näitä. Onneksi minulle itselleni saapui vielä ihanampi pari!

082509161__11834

Tuijoteltuani aikani näitäkin hurmaavia housuja kaivelin mieleni sopukoista muiston omasta vaatekaapistani. Juuri tuon malliset pöksyt löytyy jo, enää tarvitaan uusi solmimisnauha sillä housujen mukana tullut vyö on tylsä.

120409j199__87688

081309n001__15189

Yksiolkaiminen trikoomekkokin jo löytyy, mutta tämän nähtyäni pitkähihainen pitsipaita menee hankintalistalle.

nasty

Miksikäs veikaatte tämän korun osuneen silmiini? Niinpä.. saman tyylisiä on tässä taloudessa ollut useampiakin, mutta koruja on hajoillut ja kadonnut, joten ylläoleva versio kelpaisi mainiosti menetettyjä paikkaamaan.

nasty

Minä haluan bleiserikelit tänne heti nyt! Ja heti kun ne kelit on täällä haluan tavalla tai toisella pukea hupun bleiserin kaveriksi, niin siistiltä se näyttää.

Jos ihmetyttää mun vähäsanaisuus, niin johtuu ihan puhtaasti siitä, että mun aivot on räjähtämäsillään muista jutuista eikä päähän sovi montakaan ajatusta aiheesta pukeutuminen. Tällä hetkellä tapetilla on vain ja ainoastaan työ- ja kouluasiat joten blogissa roikkuminen saattaa olla laiskanpuoleista. Pitäkää mulle peukkuja, että saat hommat rullaamaan ja koulukamaluudet hoidettua!

Kommentit (9)

10/9 | 

Bleiserikeleistä täysin samaa mieltä, aurinko ja lämpö hetitännekiitos!

Veera
11/9 | 

mä tänään melkein jo sorruin bleiseriin kun mittari näytti +4 astetta. Mut ehkä se on vielä vähän turhan aikaista :D

14/9 | 

Oi winde miten ihania juttuja! Kelpuuttaisin minäkin nuo kaikki vaatekaappiini :)

15/9 | 

toih takkih mmh! nastygalista löytää kyl liikaa ostettavaa, mutta tullin kanssa läträys käy vähän hermoille >:|

16/9 | 

Mä tahdon kans bleiserikelit tänne nyt heti! Ostin joulualeista pari uutta bleiseriä kevääksi ja en enää jaksaisi odottaa päivääkään, että saan kaivaa ne käyttöön!

Annap.
17/9 | 

Olen käynyt Nastygalin sivuilla aiemminkin, mutta nyt sinne oli ilmestynyt hieno kahden sormen sormus. Rupesin googlettamaan vähän lisää monisormioita ja löysin Verameatin sivut. Paitsi että hänen sormuksensa ovat muotoilultaan särmikkäitä, ne painavat sellaisesta kohdasta, joka saa ihmisen rentoutumaan. Mä olen myyty! Kuka ostaisi mulle tämän? http://www.verameat.com/product/duster-in-bold

Joo, ja mulle toi huppari. Tyylikäs.

18/9 | 

o ou.. ei olisi pitänyt kurkkia sun blogia.. miten mä voin olla tilaamatta tuollta nasty galista noita vaatteita :D ou nous.. ihania kaikkia hupullisia juttuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram