"life is a mystery, everyone must stand alone. I hear you call my name, and it feels like home." 

Kuinka moni teistä sai välittömästi nuo sanat luettuaan biisistä kiinni? Lähtikö tuttu musavideo pyörimään päässä? Itselleni tuo Madonnan Like A prayer -kipale on aina ollut erityisen merkityksellinen. Se oli nimittäin ensimmäinen englannin kielinen biisi jonka opin täysin ulkoa. Ikää oli vasta sen verran, että sanoistahan en toki mitään ymmärtänyt, mutta innoissani silti hoilasin mukana kerta toisensa jälkeen lukien samalla sanoja kasetin kansivihkosta. Ja voi sitä ylpeyden tunnetta, kun saatoin vihdoin jättää lunttilapun poissa ja keskittyä laulamisen lisäksi myös tanssimuuveihin.

Popin kuningattaren biisien tahdissa tuli heiluttua hiusharjamikki kädessä monesti myöhemminkin. Muistan eräänkin kerran lukioikäisenä, kun esiinnyin oikein tunteella oman huoneeni peilille ja enkä huomannut isän kotiintuloa ennen kuin siinä vaiheessa kun hän seisoi jo huoneeni ovella katsomassa ja kuuntelemassa varmastikin mielenkiintoista Madonna-showtani.

Käymässämme dialogissa ja sen lakonisuudessa oli mielestäni jotain kaurismäkeläistä tunnelmaa. Lauluni katkesi kuin veitsellä kesken varmaan todella sensuellin pornokyykkyilyn, kun huomasin isän huoneeni ovella ja sanoin "Minä lauloin". "Minä kuulin, ulko-ovelle asti", vastasi puolestaan isäni ja poistui. Tuo huvittava hetki on jostain syystä piirtynyt mieleeni ikuisiksi ajoiksi. :D

Vaikka en olekaan syttynyt Madden levyille kauheasti enää lukioaikoinani ilmestyneen Ray of lightin jälkeen, on tuolla rautarouvalla ja hänen musiikillaan aina paikka minun levysoittimessani (tai siis Spotifyissa nykyään). Muutaman vuoden takainen keikka Jätkäsaaressa kuului vuosikausia odotettuihin haaveisiin ja sinne oli aivan pakko päästä.

Madonna ja hänen pop-sävelensä ovat kuuluneet elämässäni etenkin erilaisiin hauskanpidon hetkiin. Olen laulanut Like A Virginiä ruotsinlaivan karaokessa kaverini kanssa kourien samalla hänen takamustaan. Olen pukeutunut legendaarisissa kasaribileissani Madonnan esimerkin mukaan pitsihaskoihin ja krusifikseihin. Olen piinannut naapureitani äänekkäillä Papa Don't Preach -singstarvedoillani. Voisinpa melkein sanoa, että "ei bileitä ilman Madonnaa!".

Ei siis varmaan yllätä, että hihkuin riemusta, kun kuulin arpaonnen osuneen kohdalleni ja olevani Mintun lisäksi toinen joka pääsi mukaan Indiedaysin ja Livenationin kamppikseen. Se tarkoittaa nimittäin sitä, että minulla on nyt lippu popin kuningattaren elokuiselle keikalle ja minulla on sellainen myös ystävälleni! En olekaan vielä kertonut asiasta mitään tuolle ihmiselle jonka haluaisin Olympiastadionille mukaan fiilistelemään tuttuja hittejä. Esitänkin asiani nyt sitten täällä blogissa ja odotan mielenkiinnolla kauanko menee, että puhelimeni soi ja kuulen kiljuntaa. :D

Eli.. Sinä rakas ystäväni jonka kanssa olemme pitäneet yhtä kaikki nämä kolmekymmentä vuotta. Sinä rassukka joka petyit raskaasti kasiluokan jouluna kun toiveustasi huolimatta paketeista ei ilmestynytkään Madonnan Something To Remember -kokoelmaa, mutta kolme kappaletta yhden hitin ihme Jamie Waltersin albumeita sieltä kyllä löytyi. (Tuosta jos mistä jää kyllä ihmiselle traumoja. :D )

Haluaisin nyt parannelle noita lähes parinkymmenen vuoden takaisia haavojasi ja kutsua sinut kanssani Olympiastadionille elokuun 12. päivä, hoilaamaan Madden biisien tahtiin. Tahdotko? Minä ainakin tahdon. Soita mulle, kun luet tämän ja tunnistat itsesi. :)

Koska kaikki teistä ei voi tunnistaa itseään tuosta äskeisestä eikä siten pääse keikalle minun avecikseni, muistutan että Madonnan 12.8. Olympiastadionilla tapahtuvan keikan liput tulevat myyntiin tiistaina 14.2. klo 9.00. Taistelu tulee tälläkin kertaa olemaan varmasti kiihkeää ja tiketit viedään pikavauhtia. Teroita siis virtuaalikyynerpääsi ja suuntaa lippuostoksille heti sen alkaessa tiistaina!

Aiotteko hankkia liput? Millaisia Madonna-muistoja teiltä löytyy?

PS. Kannattaa pysyä Tyyliä Metsästämässä -taajudella myöhemminkin. Saattaapi nimittäin olla, että mun lippuarsenaalista irtoaa vielä jollekin muullekin kuin tässä postauksessa mainitsemalleni ystävälle. ;)

*Kaikesta henkilökohtaisuudestaan huolimatta, tämä postaus on myös mainos. Bloggaaja saa liput postauksessa intoilemansa artistin konserttiin ilmaiseksi.

Kommentit (7)

käyttäjä-11564
Liittynyt12.3.2015
9/7 | 

todella legenda misu musiikkisaralla, kunnioitan syvästi. olen fanittanut täysillä uran alusta saakka,ja lippu olisi tervetullut, viime kerralla jäi saamatta se lippu ja kyllä harmitti...

10/7 | 

Pakko myöntää - en oo koskaan syttyny Madonnasta. En osaa yhdenkään biisin kertosäettä ulkoa, en tiedä kuinka kauan hän on heilunut lavoilla ja oikeiden kasvojen yhdistäminen nimeen (riippuen vuosikymmenestä) tuntuu hankalalta. Ainut kunnon muisto Madonnasta on se, miten nauroin Bridget Jonesille & vankilakohtaukselle. Olen ulkopuolinen. :D

- Hannavee

http://likoorikahvi.blogspot.com

12/7 | 

Muistelen että tilailit ulkomaalaisista nettikaupasta/kaupoista vaatteita, nyt haluaisin tietää minkä nimisistä?

13/7 | 

mitähän mä tähän nyt listaisin kun tulee tilailtua milloin mistäkin..

Kokemusta mulla on ainakin seuraavista:

asos.com

dorothyperkins.com

shopbop.com

topshop.com

evans.co.uk

yoox.com

newlook.com

14/7 | 

Itselläni tuo pala lyriikkaa ei soittanut mitään kelloja... :D olen kymmenisen vuotta nuorempi, joten britney spears on se jonka tahtiin huoneessa on laulettu hiusharjan kanssa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram