Palataanpa taas vaihteeksi hieman Tukholman catwalkeille ja tällä kertaa Whyredin esittelemien miesten vaatteiden pariin. (naisten vaatteita samasta näytöksestä voit kurkata TÄÄLTÄ)

Mallisto oli täynnä yksinkertaisia, moderneja ja samalla todella ajattomia vaatekappaleita aivan kuten naisten mallistokin. Vaikka esimerkiksi omaa miestäni en osaisi tällaisessa sliipatussa ruotsalaislookissa kuvitella, eikä tyyli muutenkaan kokonaisuutena mene yksiin sen kanssa minkälainen tyyli minuun miehissä iskee, pidin kovasti esimerkiksi monista malliston takeista. Myös väripaletti jostain kumman syystä miellytti silmääni.

sfw_whyred-10

sfw_whyred-04

sfw_whyred-18

sfw_whyred-17

sfw_whyred-16

sfw_whyred-09

Whyred ei ollut suinkaan ainoa merkki, jonka näytöksessä miesten lahkeen mitan lyheneminen esiintyi varsin silmiinpistävänä yksityiskohtana. Nilkat paljastavia lahkeita tarjoili Whyredin lisäksi mm. Oscar Jacobson ja myös Tiger Of Sweden antoi miesten sukkien näkyä vetämällä ne ronskisti lahkeiden päälle. Ja siitä kun on just viime vuodet kotimaan teinikolleille urputettu! :D

sfw_whyred-15

sfw_whyred-22

Kommentit (1)

2/1 | 

Onko toi kolmanneksi alimman kuvan jamppa jotenkin 10 senttiä maanpinnan yläpuolella, vai näyttääkö se vaan siltä? :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram