Aah.. vihdoinkin hieman aikaa päästä koneelle purkamaan kuvasaldoa. Tällä kertaa vuorossa kuvia näytöksestä, jota oli mielestäni mielenkiintoisinta kuvata. Pidin kyllä itse mallistostakin, mutta ihan päivän suosikkia siitä ei tullut.

Kuvia katsoessanne voitte varmasti arvata mikä minua näissä Diana Orvingin vaatteissa viehätti.

orwing (1)

orwing (8)

orwing (7)

orwing (6)

orwing (5)

orwing (4)

Ainakin tämä yllä oleva mekko kelpaisi kernaasti minunkin kaappiini, mutta senhän te varmaan jo arvasittekin.

orwing (2)

orving (2)

orving (1)

orwing

orving

Lähes jokaisessa näytöksessä on nähty pitkiä hulmuavia mekkoja ja takkeja ja niitä löytyi myös Orvingilta. Moni päivän näytöksistä koostui pelkästään mustan ja harmaan sävyistä, joten oli virkistävää nähdä lavalla edes pieniä värin pilkahduksia siitäkin huolimatta, että itselleni koviten iskee edelleenkin kaikki musta.

Mitään yksittäistä henkeä salpaavaa asua ei näytöksessä nähty, mutta kokonaisuus oli tasaisen tyylikäs eikä näin ollen sekaan sattunut myöskään mitään silmät ympäri pyöräyttäneitä ihmeellisyyksiä.

Avainasiat mallistossa olivat ehdottomasti ilmavat ja kauniisti "elävät" materiaalit ja volyymia tuovat drapeeraukset. Molemmat ominaisuuksia joista tykkään kovasti.

Mikäli Orving alkoi kiinnostaa, niin kannattaa vilkaista myös hänen nettikauppansa, jossa on nyt viime syksyn mallistoa tarjolla alennettuin hinnoin!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram