Itse näytökset kestävät usemmiten vain n. 10-15 minuuttia, mutta kulissien takana noitan lyhyitä hetkiä valmistellaan hiki päässä jo tunteja ennen. Kävin hetki sitten piipahtamassa backstagella paikassa missä kampaajat ja meikkaajat uurastavat mallien kimpussa. Saatoin ihan vahingossa nähdä myös pari puolialastonta mallipojua. :)

behi8nd_scenes (10)

behi8nd_scenes (9)

behi8nd_scenes (8)

behi8nd_scenes (7)

behi8nd_scenes (6)

behi8nd_scenes (5)

behi8nd_scenes (12)

behi8nd_scenes (4)

behi8nd_scenes (3)

behi8nd_scenes (2)

behi8nd_scenes (1)

behi8nd_scenes (11)

behi8nd_scenes (13)

behi8nd_scenes (14)

Odotteluaikaa on tode3lla paljon, joten suurin osa malleista olikin keskittynyt joko lukemaan, näpyttelemään tekstiviestejä tai katsomaan tv-sarjoja läppäriltä sillä aikaa, kun odottivat pääsyään meikkiin, sovittamaan vaatteita, näytöksen harjoituksiin ja itse näytökseen.

Tunnelma oli tiivis, mutta todella leppoisa ja kaikki ihmiset malleista meikkaajiin ja kampaajiin olivat todella ystävällisiä ja suostuivat ilolla kuvattavaksi. Vaikka välissä on vielä monta showta, niin ainakin muutamaa miesmallia laitettiin jo illan viimeiseen, Tiger Of Swedenin, näytökseen. Ei oo huonon näköisiä poikia luvassa lavalla silloin. :)

behi8nd_scenes

Paparazazin samalla reissulla myös verhojen välistä suureen saliin, jossa oli käynnissä jonkin näytöksen viimeiset läpimenot.

Kommentit (7)

9/7 | 

Minäkin huomasin tuon riivatun miehen;-) Apua...

Mutta hienoja kuvia, näistä välittyy kivasti tunnelmaa!

10/7 | 

'Riivattu' mies näyttää enemmän siltä kuin kampaaja käräyttäis sen korvaa tolla suoristinraudalla :D

11/7 | 

En tiedä onko jossain ollut jo puhetta, mutta kovasti kiinnostaisi tietää, että minkälaisen kuvauskaluston kanssa olet reissussa? Upeita kuvia tosiaan sekä tässä että aikaisemmissa posteissa.

Veera
12/7 | 

ei ole tullut kalustosta mitään mainittua. Minulla on mukana 5D Mk II, 24-70mm/2.8 L, 70-200 mm 2.8 L IS ja 50 mm 1.4 + 1 pikkusalama, jota kylläkään en ole juurikaan tarvinnut/käytänyt, kun näytökset kuvataan ilman salamaa.

13/7 | 

Vitsin mahtavia kuvia! Odottelun tunnelmaa, niitä lepattavia hetkiä ennen kuin työ saa toteutuksensa yleisön edessä. Just parasta.

14/7 | 

Mä olen aina ihmetellyt, että miten noiden mallistojen suunnittelijat ehtivät tälläämään itsensä tyylikkääksi kaiken tuon häslingin keskellä? :D Mä näyttäisin varmasti suunnilleen samalle kuin siivouspäivinä, lisänä joku neulatyyny käsivarressa ja teippirulla takataskussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat