Alkuviikon kouluhommien jälkeen matka jatkui Tampereelta Helsinkiin Iinan luokse, missä ohjelmassa oli mm. Keskiviikkoiltana järjestetty Mirkka Metsolan ja Rita Hillin yhteistyönä syntyneen Snow White -malliston näytös.

Tilaisuudessa näki taas kasapäin tuttuja, mutta parasta seuraa olivat ehdottomasti alla olevassa kuvassa söpöilevät Iina ja Kaisa.

20130509-200009.jpg

20130509-200019.jpg

20130509-200028.jpg

Itse näytöksestä ei valitettavasti ole juurikaan kuvia, mutta mallisto oli kyllä kaikin puolin mielenkiintoinen ja lumoava. Itse ihastuin erityisesti tuohon mustapohjaiseen värikkääseen kuosiin. Kyseisestä kankaasta oli tehty mm. yksi aivan ihana lyhyt jakku sekä tuossa alemmassa kuvassa näkyvä upeasti laskeutuva pitkä iltapuku.

Ehdinkin eilen jo jutella Mirkan kanssa josko yhdestä suosikkimekostani olisi mahdollista teettää oman kokoinen versio, nuo valmiskoot kun eivät yllä lähellekään omia tarpeitani. Ja onnistuu kuulema teettäminen, joten pitää ottaa ensi viikolla yhteyttä suunnittelijaan ja kysellä tarkemmin hintaa ym. Olisi nimittäin tuloillaan sellaisia juhlia joiden vuoksi voisi taas hyvinkin satsata upeaan mekkoon.

Jos tuo mallisto kiinnostaa, niin ainakin Pupulandiasta löytyy sen virallisia kuvia.

20130509-200040.jpg

20130509-200048.jpg

Näytöksen jälkeen saatiin nauttia vielä huikeasta voguing-esityksestä, jonka yleisölle tarjoili tanssiryhmä Fe'Fellas. Jätkät hurmasi ainakin minut ja Iinat ihan täysin muuveillaan ja asenteellaan.

Loppuun vielä oma asuni illalta. Olin pakannut kassini maanantaiaamuna klo 5 aamulla ihan silmät ristissä ennen kouluun lähtöä, joten sen sisällöstä ei kummoisia asuvaihtoehtoja löytynyt. Mammaosaston vitosen pöksyt ja paljettitoppi olivat ainoat vähänkään farkkuja ja t-paitaa edustavamman kombinaation mahdollistavat vaatekappaleet, joten vaatteiden valinta ei tuottanut juurikaanvaikeuksia.

20130509-200103.jpg

20130509-200111.jpg

Onneksi majoittajallani Iinalla on saman kokoinen jalka, joten nudet korkkarit löytyivät lainaan hänen kenkäkokoelmistaan. Iltalaukun virkaa pääsi toimittamaan YSL:n blogitilaisuudesta saatu kosmetiikkaa sisällään pitänyt pikkuveska. Kehuja keränneet hieman pitsimäisen näköiset korvakorut ovat mamman tuoma Rooman tuliainen.

Iinan ja Kaisan kanssa suoritettujen asukuvaussessioiden jälkeen mun ja Iinuskan tie jatkui lasien äärelle VinVin -viinibaariin. Siellä oli aika petollisen hyviä viinejä tai siltä se ainakin aamulla tuntui. :D

Viime talvena jostain kemuista palatessamme pääsi joku Iinan naapuri todistamaan kuinka minä onnistuin pimeässä rappukäytävässä kompastumaan rappusissa suoraan naamalleni ja tuli tarjoamaan apuaan. Viime yönä sitten minä puolestaan nostelin samoista rappusista ylös siihen sammuneen tyypin ja autoin kotiovelleen. Se taisi sattumoisin olla se sama mies joka oli sattunut paikalle minun kompuroidessa, joten nyt oli karma kohdillaan, apu kiersi takaisin ja olemme nyt tasoissa.

Kaikin puolin huikea ilta siis, mutta sitähän ne tuppaa aina tuon Iinuskan kanssa olemaan. Mä sanonkin aina Helsinkiin matkustaessani lähteväni Iinan luokse nauruterapiaan. Se nainen pidentää mun elinikää vuosilla.

Nyt alkaa bussi lähestyä jälkeen kohti kotia. Huomenna olisi vuorossa paluu töihin. Viikon lepuutus on tehnyt tehtävänsä kädelle, joten on toivoa että se huomenna kestää jo kamera- ja hiirityöskentelyn. Parempi olis, sillä tiedossa on mm. ruokakuvausta ja hääkuvausta.

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Tätä vuonna 2007 perustettua tyyli-/lifestyleblogia kirjoittaa 37-vuotias kenkäfriikki, jonka mielestä kenkien kuuluu aina näkyä.
Pukeutumistyylin lisäksi blogissa metsästetään toisinaan myös parempaa kuntoa, kauneutta, kulttuurielämyksiä ja uskoa itseen ja tulevaisuuteen.
Motto on kuulunut jo vuosia, että "vaikka paino vaihtelee, niin laukut mahtuu aina!"

------------------------------------------------------

veera @ tyyliametsastamassa.fi

------------------------------------------------------

Tyyliä metsästämässä somessa:

Facebook / Instagram

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram